Арх. Мирянов: Всяко дете да знае, че има идентичност като биологичен пол

Лобито на ЛГБТИ общността е много силно, смята той
9 авг 2024 14:14, Анисия Иванова
107

В училищата няма да се говори за нетрадиционна сексуалност и няма да се популяризира по какъвто и да е начин полова идентичност, различна от биологичната. Решението беше прието на второ четене в парламента чрез Закона за училищното и предучилищното образование.

"Спокойни сме за бъдещето на нашите деца, необходим е законът, за да няма такава пропаганда. Всяко дете трябва да знае, че има своята идентичност като биологичен пол и няма някой, който да му размива мозъка и да го тласка към такива греховни неща", коментира арх. Пламен Мирянов от фондация "Нашият дом е България" в ефира на "България сутрин".

Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно, което проличало и протестите в София.

"Транссексуални хора бяха до децата, полуголи, това извращение на народа и на младите трябва да бъде спряно. Това семе като попадне на тази крехка почва в съзнанието на младите ще имат сподвижници в бъдеще време. Децата ни да не бъдат обърквани, подведени, съблазнени и да си помислят, че наистина могат да бъдат двата пола", призова арх. Мирянов.

Той е категоричен, че това извращение към младите трябва да бъде спряно навреме. Целта е да бъдат размити критериите за добро и зло, убеден е той.

Арх. Мирянов критикува откриването на Олимпиадата в Париж

Пред Bulgaria ON AIR гостът подчерта, че откриването на Олимпиадата в Париж е опорочила децата, които са били на сцената.

"Видяхме как осмиват Тайната вечеря - грозно, пошло, гротескно, изявяват Сатаната, всичко, което е измама за човека. Ние искаме доброто за детето, не измама, която ще му даде отровния двойник на любовта", коментира арх. Пламен Мирянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този боклучив архитект колкото и да бъде бит, все ще е малко. Отвратителен спараняк.
96
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 4 седмици
До 95 Питам само?!Децата трябва да бъдат научени да проявяват толерантност към всички със специлни потрвбности -да. Но НЕ и да се подстрекават да сменят пола си - това как ще помогне. Ако видиш някой със счупен крак можеш да му помогнеш като го преведеш през улицата, не като си счупиш и твоя.
95
2
 
8
 
! Отговори
ВЪПРОС КЪМ ЛИГОБЕТИТ преди 1 месец
ОСВЕН В САЩ И ТО НЕ ВСИЧКИ ЩАТИ И ЕС КЪДЕ ДРУГАДЕ СЕ ВИХРИТЕ БЕ САТАНИ НИКЪДЕ АЗИЯ АФРИКА ЮЖНА АМЕРИКА ИНДОНЕЗИЯ ДАЖЕ И В АНТАРКТИДА И АРКТИКА НЕ МААРШ ОТ БГ
94
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радо Госпожин, това ли те учи твоят тъппкач, колко теадиционно и същевременно авангардно е да ти го от порри. Нямате място сред младите хора да душшите за свежи барабанчета. Работете си се при закрити врати и не ни врете вашата алтернативност, из врат еняци про тив ни
93
7
 
1
 
! Отговори
Рада Госпожина преди 1 месец
Отново, но както изглежда, без големи шансове повечето коментиращи да разберат същността, ще се опитам да обясня: това нещо не е никакъв закон! Защо? По няколко причини. Първо, нищо не е ясно и точно определено. Второ, как се забранява нещо, което не съществува? Трето,да предположим, че все пак има казус;каква е санкцията? И кой би могъл да е ищец в евентуално дело? Юристите ще се произнесат, но този ,,закон" има толкова общо с правото, колкото и съдът на Линч. Пак казвам: въпрос на здрав разум.
92
6
 
5
 
! Отговори
Питам само?! преди 1 месец
А ако детето има хермафродитизъм, от кой пол е и трябва ли да го линчуват съучениците му, че е различен?
91
1
 
3
 
! Отговори
Питам само? преди 1 месец
А ако детето е ***, от кой пол е и трябва ли да го линчуват съучениците му, че е различен?
90
3
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
На обратнитe трябва да се забрани да демонстрират по улиците,защото разнасят спин и разни други болести и замърсяват въздуха с вредни емисии.
89
1
 
7
 
! Отговори
Само да уточня: преди 1 месец
Едва на 17 май 1990год. хомосексуалността е премахната като психическо разстройство от десетата ревизия на Международната класификация на болестите/МКБ-10/ с решение на четирдесет и третата асамблея на Световната здравна организация!
88
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мирянов, ако съм гей но имам 5-6 хиляди евро да ти дам на квадрат, ше ме пуснеш в Артекс, нали? Парите пол нямат!!!
87
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мирянов, колко стигна квадратния метър в Артекс? Има ли гаражи за под милион останали?
86
2
 
11
 
! Отговори
До Тиху ве /87/ преди 1 месец
Ти улучи право в десятката. Колкото по-мощно е спонсорирането на някаква идея, толкова по-силно е лобито й. Нали на прайдовете се юрва куцо и сакато, подпийнало или леко надишано - за по-голяма веселба, вее някакви знаменца, скача, вика и прави всякакви ***.мyн.джuлъцu най-напред за по 20, а в последните години за по 50 лв на участник. Отделно от това са яките сумички, получавани от организаторите, за да спретват всякакви събития по техните клубчета - с почерпка, с подаръче и т.н.
85
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Арх.? Архимандрит, архитект, архиумен, архи-не-умен или нещо друго означава това "арх."?
84
2
 
12
 
! Отговори
Тиху ве преди 1 месец
Трансове. Като не ви питат, ще мълчите и само тиху ще усвоявате грантовете. Геюве лакоми.
83
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Брадат архитек - ко разбира от ДНК да не е фелдшер :)))
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Рада Госпожина А бе п е д р 0, като го няма вие тогава срещу какво протестирате? Това че сте изтеглили късата клечка и сте се родили извратени си е ваш проблем. Но българите си обичаме децата и посегнете ли на тях, лошо ви се пише. Хайде да не влизам в подробности, но ще патите!
81
22
 
4
 
! Отговори
Рада Госпожина преди 1 месец
Вие, заклеймяващи ,,ЛГБТ пропагандата в училище", бихте ли посочили поне един доказан случай на такава пропаганда? Как се забранява нещо, което не съществува?По-долу един е привел абсурдния аргумент за превантивната сила на този ,,закон", т. е., нека да има забрана, за да бъде предотвратено ,,явлението". А глупостите за някакви ,,размътвания на съзнанието" с приказки за смяна на пола как си ги представяте? В час по кой учебен предмет става това? Вие изобщо наясно ли сте какво се прави в училище?
80
2
 
18
 
! Отговори
И преди 1 месец
нон стоп да пищите ,,РАЗЛИЧНИТЕ'' тук е БЪЛГАРИЯ! И християните и мюсюлманите сме на едно мнание! Няма да ви мине номера! И законово да ви подкрепят, ще действаме ако трябва и по други начини, но ще ви поставим на място.
79
13
 
4
 
! Отговори
този преди 1 месец
не ща ст ник ако го питаме още утре да извадим кладите на площада и уредите за мъчение,църквата има много практика за такива неща,представяте ли си какво би било ако гейовете искаха да убиват и горят живи хора,както го е правила църквата,а кога ще осъди попове педофили например,или това е богоугодно,за съжаление ов це те не могат да мислят и свържат тия неща и повтарят като папагали ккавото им каже телАвизора,книжки ган40 не чете,за мислене да не говорим,главата му пълна с рИкия
78
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уви,арх.Мирянов не го слуша главата,горкото момче.Иначе майка му и баща му продават на простолюдието жилища по 5000 х Евро м2.Та да може тоя да се прави на патриотин...

Спонсорирани публикации