Азис: Лейди Гага ме копира, тури си и тя полилей

"Ако бях в чужбина, щях да съм по-известен от Мадона"
24 фев 2010 07:11,
135
Азис: Лейди Гага ме копира, тури си и тя полилей
Азис или Лейди Гага? Изберете сами. Снимка: Булфото

Азис сподели в, че ако е бил в чужбина, а не в България, е щял да бъде на нивото на Мадона. 

"Повярвайте ми, знам, че звучи рисково. Риск е да го кажа, но може би това е тъжната истина за някои хора. Аз щях да бъда по-известен от Мадона", заяви той пред радио Сигнал плюс.

Васил Троянов Боянов е категоричен, че в България по-лесно приемат ексцентричността на чуждите изпълнители и отхвърлят тази на нашите.

"Разбира се, че е така. Живият пример съм аз. Кога аз сложих полилей на главата си? Преди 7 или 8 години направих тази щуротия и влязох в басейна с лебедите  за клипа си "Никой не може".

В момента Лейди Гага е с полилей на главата, но това е Лейди Гага и цял свят отразява всяка нейна приумица. А мен навремето ме изкараха едва ли не ненормален.

Факт е, че  аз си сложих полилей на главата преди нея. Тя даже още не си е мислела... тя е малка доколкото знам... и ето какво стана.

Не мога да си обясня защо не съм световна звезда. Трябва някой продуцент да дойде и да каже: "Ела, ела при мен", защото аз сам не мога. Не мога да почна да ходя от врата на врата и да обяснявам, че Лейди Гага е мое копие", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
12
 
18
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Голяма злоба, голямо нещо ей! Човека има талант - това е ясно, просто е избрал друг начин да се наложи. А е факт, че тази скандална визия поне за нашите ширини беше начената от Азис. Както Бионсе изкопира работата на наш моделиер защо и тази Гага да не е изкопирала нещо от Азо?
67
4
 
23
 
! Отговори
Pavel преди 14 години
Да така е. Аз мога да потвърдя. В цял свят са чалгари и се радват на изпедерастели ***...
66
0
 
41
 
! Отговори
Jack преди 14 години
А аз ако бях в Австрия щех да съм по-известен от Херберт фон Караян....Некой да те е спрял да се реализираш в чужбина?! Хайде, слагай полилей на главата и бегом към Ню Йорк, да видим за колко време ше станеш по-известен от Лейди Гага ...Ама там ще трябва да пееш, а не да си кълчиш *** и да виеш като вълчица.Стой си в България,бате. Само българската селяния може да те оцени. Извън границите на Татковината ни ще си просто един световно неизвестен обратен ром
65
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много хабер си има Лейди Гага от тоя ***,умряла тя заради полилейа му...май рекламира полилеи на някоя фирма,да беше турил една луминисцентна лампа ама от дългите отзад така можеше да изглежа по-оригинален...По-известен от Мадона...глупости...
64
0
 
21
 
! Отговори
Нана преди 14 години
Мадона използва и сексуалност, но не само. И това не е никога самоцел, а средство да се каже нещо по-вожно от съблазняването и съвокупляването. Едно е да си перверзен, друго е да имаш кауза. Другото е банално и гнусно
63
1
 
21
 
! Отговори
Tekumze преди 14 години
Ба си и долния ***, много на сериозно се е взел тъпия *** ....
62
0
 
26
 
! Отговори
zhikan преди 14 години
тая расплута *** ако беше в някоя нормална държава нямаше да го знае никой,щеше да духа на *** под мостовете и да го *** разни ***!
61
0
 
22
 
! Отговори
peterash преди 14 години
*** се самоиндуцират и си вярват.Ако аз съм известен като мангото,щях да се самоубия .Резилът не е само техен..вижте ВВС какво показват за бълг.чалга распективно за България .Срам ме е,че българите ги търпят...покваряват и нашите деца.
60
0
 
24
 
! Отговори
сашо преди 14 години
Познавам го тоя гей в един квартал сме- костинброд.Това е идин много противен *** повечето *** са го еб**ли в костинброд.От този нищо не става.
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя нещо... лейди Гага сигурно си няма идея къде се намира България, обаче копира стила на Азис! :-))) Направо ще ме скъса от смях тоя! Нещо май е прекалил с някой прахчета и сега се взима прекалено на сериозно.
58
0
 
21
 
! Отговори
jena преди 14 години
Азисчо никога не е прав, Дани - той е доста приведен :)
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво творчество бе?! Откога на сранетo почнаха да му викат творчество? За да харесваш чалга душата ти трябва да прилича на кeнеф, ей това е!
56
5
 
16
 
! Отговори
jena преди 14 години
абсолютно се съгласих. Мадона, ако не акцентираше на сексуалност, нямаше да има толкова фенове.Тя дори не може да пее
55
5
 
14
 
! Отговори
Dani преди 14 години
Не обичам чалгата, не обичам Азис, но в случая е много прав. Вероятно по-голямата част от хората тук ще ме разберат погрешно, но в случая Азис е много прав.
54
0
 
21
 
! Отговори
777 преди 14 години
Докога ще давате медийна изява на простщината!!!?? Не разбирате ли, че така падате до нивото на азисовците?
53
0
 
22
 
! Отговори
Цар Калоян преди 14 години
Масово средствата за масова информация в България,пишат глупости и простотии.Новинарите от dnes.bg се заразиха от същото.На кого му пука какво е казал един ***-*** от Костинброд,та го публикуват като новина?Не стига,че в Европа и Америка вече знаят,за България ,че е известна само с ***-*** и фолк диви ами и новинарите публикуват допълнителни простотии?Май трябва да има цензура за такива новини и глупости....стига излагации-Писна Ни !!!
52
0
 
16
 
! Отговори
jolo преди 14 години
Не! Сляп си ти. Щото не четеш внимателно.
51
3
 
14
 
! Отговори
ГУД преди 14 години
Браво!Много точно казано!
50
0
 
23
 
! Отговори
yann@mail.bg преди 14 години
Мадона не използва сексуалност?!?Ти или си малък и не помниш първите 10г. от кариерата и или си сляп.Колкото до Азис - не е известен само защото е в БГ, а и защото репертоара му е пълен в по-голямата си част с простотия.
49
1
 
25
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Костинбродският *** бая си е повярвал !