Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора

"Важно е съдържанието, а не кой е изнесъл записите"
Обновена: 27 яну 2011 14:55 | 27 яну 2011 13:46,
323
Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора
Алексей Петров не знае кой с кого воюва Снимка: Булфото

Зад скандала със СРС-тата стои професионалната и политическата некадърност на управляващите, на първо място Бойко Борисов, на второ – Цветан Цветанов.

Това заяви соченият за глава на "Октопод" Алексей Петров, който се яви на разпит в Националната следствена служба.

„Хората, които пряко и косвено са засегнати в този скандал, трябва да предприемат действия той да приключи, защото доверието в институциите е в опасност“, добави бившата барета, цитиран от „Фокус“.

На въпрос кой е стратегът и кой е тактикът във войната с подслушването, Петров отговори, че не знае кой с кого воюва. Според него много по-важно било съдържанието на разговорите.

СРС гейт тръгна от публичното разпространение на записи с участието на шефа на Митниците Ваньо Танов, премиера и други хора от властта от считания за приближен до Алексей Петров в. „Галерия“.

"Може да се окаже, че изнасянето на СРС-тата е благородна постъпка, а не е толкова важно кой ги е изнесъл", коментира Петров, като видя дори в изнасянето на информацията форма на протест.

Още по темата

"Има разследване, ще видим какво ще стане. За мен е важна информацията, която ще излезе от разговорите. Става дума за натиск върху директора на митниците за контрабандни канали и най-накрая – става дума за ограбване на милиарди. Това е важното", допълни той.

Алексей Петров беше категоричен, че е извикан по политически причини.

„Тук съм по политически план – на 27 януари, пет дни преди 1 февруари, когато трябва да се обяви т.нар. кандидатпрезидентски екип”, отсече той.

Петров е бил извикан в следствието за прецизиране на обвинението, тъй като делото отново било разделено на „малък и голям октопод“.

Според адвоката му Ина Лулчева "обвиненията са идентични с малки промени и няма нови доказателства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
2
 
2
 
! Отговори
срс преди 13 години
*** ПОМАШКА ДУШИЧКА,ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ТЪПО БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ!
300
6
 
3
 
! Отговори
кики преди 13 години
Не гласувах за Б.Б.Не го и харесвам!Но следващият път ще гласувам за него, защото Сергей пък съвсем не го харесвам!И явно много им липсват паричките от контрабанда на БСП щом толкова яростно се борят против Б.Б. чрез такива мутряги като по-горе изтепосания.
299
4
 
4
 
! Отговори
читател преди 13 години
Сега през 1989 започна т. нар. "мирен преход" - мирно ограбване на българите от КГБ чрез подставените им послушници от ДС. ***, както самите те казват "с кръв са взели властта и без кръв няма да я дадат". Щом червените *** пускат в публичното пространство тези записи, значи преди това просто не са успяли да шантажират Бойко с тях. Иначе нямаше да ги оповестят и щяха да си го контролират.
298
4
 
3
 
! Отговори
читател преди 13 години
Преди 70 години великия български цар Борис III спаси България да не бъде прегазена от фашистите. Като прие да станем съюзници на Германия той спаси стотици хиляди българи от изтребление. След това чрез тайната полиция на Газдов създаде т. нар. "партизанско движение" за да има предтекст пред Хитлер да не изпраща български войници на източния фронт и пак спаси стотици хиляди от гибел. Това спасение обаче струваше после н а България милиарди златни лева. Кое е по-ценно - живота, или парите?
297
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой архивира данните от подслушването?- Интересен въпрос! Според мен различните служби и агенции в МВР си правят свои собствени, включително и незаконни архиви - да се подсигурят, от една страна, ръководителите им срещу големите политически босове, а от друга - да спечелят милиони от данните, като ги продадат. Защото всичко това попада в частни ръце и се използва като инструмент за натиск или за манипулация. Но скандалите са при всяко правителство. Най-сензационните от тях изобщо не получават огласяване.При правителството на сините се пръкна един оптичен кабел, който излизаше от ДОТИ и акостираше в най-голямата частна фирма в Монтана. Всичко, което подслушваше МВР, стигаше до нея, тя пък го предаваше на БСП. Но само на един клан от "Позитано" - другите така и не се докопаха до тази информация. При царското управление се роди още един оптичен кабел, спиращ в обект на една от най-големите офшорки, инвестираща огромни средства в строителство по морето и свързана с действащ министър. Интересното днес е дали въпросните кабели съществуват или водят към друга посока... например към Велико Търново?!
296
3
 
4
 
! Отговори
о, ще има и още... преди 13 години
Чакайте новата изцепка на опозицията - атака на изборния закон в конституциония съд, където са силни - нали същия утвърди противоконституционата партия ДПС с 5 гласа "за" и 6 "против"!!! и завинаги се компроматира в очите на редовия българин.
295
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
стига сте показвали тази грозна мутра!
294
2
 
7
 
! Отговори
Прост преди 13 години
бил Бойко, защото не говори като школуваните в АОНСУ- с много думи нищо нещо казано! Или защото не мълчи /а когато не мълчи заплашва или говори глупости в нетрезво състояние/като Доган? Ти си ***, драги, че не виждаш по-далече от носа си или просто си "свой" човек.
293
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не искам Бойко да е премиер, най-напред защото е ужасно неграмотен. Мога да преглътна (макар и с доста усилия) факта, че премиерът не говори чужди езици. Но ми идва в повече фактът, че премиерът не говори български. Говори си някакъв банкянски диалект с високомерието на необразован и малограмотен *** и си въобразява, че е еманация на интелекта. Тъпите журналисти веднага започнаха да му подражават и сега от всички телевизии могат да се чуят едни много мъдри изказвания за творческите планове на Азис, поднесени на същия този банкянски диалект.
292
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не искам Бойко да е мой премиер!Отговорът на въпроса Защо? би могъл да се изчерпа с две-три думи Защото е ***!. Само че на мен ми се иска да обясня по-подробно защо не искам моята държава да се управлява от ГЕРБ.
291
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО
290
5
 
14
 
! Отговори
Ай стига вече преди 13 години
с това съдържание на пробутаните СРС-та! Голяма работа! Смешни дреболии! Къде крие Трактора другите СРС-та и да вземе да ги покаже и тях - на тройката бандити /феса, короната и петолъчката/, както много точно бяха определени тройната коалиция по-долу. След като знаете какви ги свършиха, докато бяха на власт - вадете си извод какви са ги редили по телефони, явочни квартири, ресторанти и кабинети!!!
289
1
 
5
 
! Отговори
SILANCE преди 13 години
305,пише се ***!!!С този правопис ще подминеш отрепките и техните сегашни дубльори!
288
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България трябва да бъде изчистена от комунистичсти ***!
287
6
 
14
 
! Отговори
Вяра преди 13 години
До СНЕГИ:Като изритаме *** завинаги, ще заживеем наистина добре, сигурна съм.
286
5
 
17
 
! Отговори
!!!!!!!!!! преди 13 години
Този *** трябва да го съдят като национален предател!!!!!!!!!
285
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе престанете с тия "гейт"аци... Първо СРС-гейт звучи мнооооооого зле на български, второ как се случва така, че разни престъпници като Александър Томов и Ал. Петров да са канени по всички телевизии?
284
3
 
22
 
! Отговори
СНЕГИ преди 13 години
СРС,ТРАКТОРИ,РЕМАРКЕТА,КАМАЗИ И ПР. СТИГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЕДНИ И СЪЩИ ***,КРАДЦИ,МАФИОТИ,МУЦУНИ И ГРАБИТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!! ПИСНА МИ!!!!! ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ НОРМАЛНО,ДОБРЕ ПЛАТЕНА С ДОБЪР СТАНДАРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
283
3
 
17
 
! Отговори
100 на 100 преди 13 години
Никакъв ред нямаше в държавата 20 години.Излъгаха хората като им откраднаха парите с пирамиди, приватизаций, с фалшиви покупко продажби на жилища, работа при частници без да има се плащат заплати и осигуровки и какво ли не още, и сега когато нещата изглежда че могат да се оправят и да има ред в тази държава излизат всички *** да говорят против премиера и правителството.Ако и този път се върнат бившите на власт, управия няма.
282
5
 
16
 
! Отговори
до 297 преди 13 години
Както виждам вота не пречи на никого да обвинява Бойко в каквото се сети.Каква опозиция бе?БКП,ДПС,РЗС и дрипите които останаха от синьото?Какви протести!?Къде бяха всички тия протести когато "опозицията" си пълнеше гушата?А сега когато кранчето спря - хайде на протести!Ами протестирайте си, ама баламите вече намаляха...