Бившият на миската Антония Петрова я отвлече

Александър Бередин е задържан, твърди, че не я е похитил
Обновена: 13 юли 2011 14:56 | 13 юли 2011 09:50,
229
Бившият на миската Антония Петрова я отвлече
Антония Петрова с бившия си приятел Александър Бередин. Снимка: Булфото

Мис България 2009 Антония Петрова е била отвлечена снощи от бившия си приятел Александър Бередин, съобщиха от СДВР.

Сигналът за отвличането подали родителите на миската около 20,30 часа, след като тя успяла да се свърже с тях по телефона.

По информация на полицията Бередин влязъл в ресторант в кв. Бояна, където Антония Петрова вечеряла с приятели, издърпал я и я качил в джипа си.

Около 23,30 ч. след заградителни действия полицията е открила джипа на ъгъла на бул. „Мария Луиза“ и „Ал. Стамболийски“. Антония Петрова била в колата, увита с одеяло. Тя е с охлузвания по коленете, но медицински преглед ще установи дали има други травми.

Александър Бередин е задържан за 24 часа в ареста на 3-то РПУ. Пред полицаите той отрекъл да е отвличал бившата си приятелка.

По думите му двамата просто се возили. Полицията разследва случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
27
 
! Отговори
Боце преди 12 години
За какво ли му е и какво ли ще я прави?
140
0
 
35
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Щом това стои като топ-новина цял ден, значи е откровен скъпоплатен ПР
139
2
 
40
 
! Отговори
Кюфте & SMS преди 12 години
Като яде кюфтетата не рева, нали Тони? Като си самопращаше смс-и не рева, нали Тони? Хайде сега с одеялце и към Перник!!!
138
7
 
6
 
! Отговори
а ве, преди 12 години
Тоа с това име, рюсняк ли е?
137
3
 
6
 
! Отговори
da преди 12 години
Da be mirno sedialo,ne bi chudo vidialo!
136
2
 
71
 
! Отговори
Homer преди 12 години
Днес.бг, подборът ви на топ новини е изумителен.Ако утре пуделът на певицата Глория получи разстройство - непременно го праснете най-отгоре. А леталните инциденти с деца по топ курортите ни и убийствата на млади хора в центъра на София можете даже да ги отбиете с дребен шрифт.
135
3
 
23
 
! Отговори
от казармата преди 12 години
Абе може наистина да не е отвличане, а просто руснакът да е решил да й прави мечка - хвърлил й одеалото на главата и тъкмо щял да я гърби, не щеш ли милиционерите дошли...
134
4
 
7
 
! Отговори
sd преди 12 години
A na mis Bulgaria kolko be6e sme6na silikon solijila na drugite u4astni4ki im be6e kato Mama,stana za smiah kato go spe4eli toia konkurs edva li niakoi i poviarva 4e e nai krasivata,mai samo tia si poviarva
133
7
 
39
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 12 години
ТОЧНО този бизнесмен финансира "ставането" МИС БЪЛГАРИЯ на тази пернишка кифла - от силиконите до рушветите за журито. След това тя си въобрази, че е велика и неземна красавица, и с цялата си глупост започна да го игнорира, и го заряза защото имала "много важни проекти".А човекът е бизнесмен - направил е капиталовложение и иска да го рентабилизира т.е. да извлече печалба от него. Което е най-нормално в днешната пазарна икономика. Нелоялността на бизнес-партньора по правило се санкционира. А ако той е жена, обикновено санкцията е: пердах за вразумяване. С това "отвличане" човекът явно е объркал тактиката.
132
3
 
29
 
! Отговори
адвокат преди 12 години
Насилието на мъже над жени и измамите от жени на мъже трябва да бъдат криминализирани. И двете са еднакво опасни за обществото.
131
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** номера нямат край
130
4
 
17
 
! Отговори
Минаващ преди 12 години
Е, като е била увита с одеяло, да се беше отвила. Или джигитът с една ръка е карал, а с другата е държал одеялото?! Или е била вързана, или е била в багажника, или е просто за Луната и ли за друго място с, започващо с буквата "л".
129
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E,i?? Niakoi beshe komentiral kak nasha sunarodnichka bila otvlechena,a nie zloslovome!!!!!!Izobshto ne iskam da zloslovia,no vaobshte ne e vajno na tazi kakvo i se e sluchilo.Zashto men ne me otvleche bivshia mi??Ami zashtoto ne se zanimavam i ne se naviram kade li ne!Kak po tochno da suchuvstam na tazi jena kato ne sum ia posuvetvala az da se navira m/u shamarite!!Da bi mirno sedialo,ne bi chudo vidialo!!Nali taka??Kakvo tolkova?Shteshe da i napravi neshto deto predi ne i go e pravil li??
128
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мафютски *** и миска *** ... боже каква драма, каква *** драма. Такъв тип хора трябва да са по гетата и там да си проявяват ниендерталските разбирания. Но в нашата мутрогенска държава тъпите са на върха, а умните .... извън България.
127
2
 
11
 
! Отговори
sd преди 12 години
Ako 6te v Sibir da ia zaakara mi e prez onazi rabota za toia perni6ki ***
126
1
 
16
 
! Отговори
Киров преди 12 години
Да би мирно седяло - не би чудо видяло ....
125
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уж вечеряла с Румънеца ,от дуета Румънеца и Енчев. След като той е видял какво става още в ресторанта,защо той не се е обадил на полицията,ами родителите й?? Странно??
124
6
 
15
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Голяма работа... Някъв отхвърлен руснак, решил да си излекува мъжкото самолюбие... Така се получава, с тия дето са решили, че с парите напред могат да имат всичко... Що се отнася до тая миска... ехе, колко по-хубави и качествени от нея има...
123
3
 
47
 
! Отговори
ds преди 12 години
Абе не ви ли писна да на занимавате само със глупави статии за Мис Крокодил 2009, за ***, за цецо елвиса....ми писна ни! В живота на обикновенният българин има много по важни неща (например как да си нахрани детето) от тези *** на прехода! Дреме ми за това жалко подобие на красива жена бедна ви е фантазията колко малко....че чак и топ новина стои. Да ходи да работи под бюрото на тоз руснак и да спре да се прави на интересна! Аман от чакали
122
4
 
28
 
! Отговори
Пенчо Славейков преди 12 години
"Види се, хубавите жени са направени да дразнят хората. Защото нито с тях, нито без тях мъжът може да живее щастливо".