Бившият на миската Антония Петрова я отвлече

Александър Бередин е задържан, твърди, че не я е похитил
Обновена: 13 юли 2011 14:56 | 13 юли 2011 09:50,
229
Бившият на миската Антония Петрова я отвлече
Антония Петрова с бившия си приятел Александър Бередин. Снимка: Булфото

Мис България 2009 Антония Петрова е била отвлечена снощи от бившия си приятел Александър Бередин, съобщиха от СДВР.

Сигналът за отвличането подали родителите на миската около 20,30 часа, след като тя успяла да се свърже с тях по телефона.

По информация на полицията Бередин влязъл в ресторант в кв. Бояна, където Антония Петрова вечеряла с приятели, издърпал я и я качил в джипа си.

Около 23,30 ч. след заградителни действия полицията е открила джипа на ъгъла на бул. „Мария Луиза“ и „Ал. Стамболийски“. Антония Петрова била в колата, увита с одеяло. Тя е с охлузвания по коленете, но медицински преглед ще установи дали има други травми.

Александър Бередин е задържан за 24 часа в ареста на 3-то РПУ. Пред полицаите той отрекъл да е отвличал бившата си приятелка.

По думите му двамата просто се возили. Полицията разследва случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
16
 
! Отговори
Йончо Попов преди 12 години
Хубава жена, ама такива като нея "горят много", така, че мераклиите трябва да знаят, че инвестицията за екскурзия на "Юг от кръста" е сериозна. Във всички случаи с много по малко финансови усиля се получава същото, ама пуста мъжка суета...тя храни тези хубавици.
120
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Охлузванията по колената са от задна прашка
119
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kolko li pari mu e platila za da ja otvleche!!?Pravi si glupava reklama zashto nikoi ne ja zabeljazva!!!
118
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тази статия майтап ли е?
117
6
 
31
 
! Отговори
:) преди 12 години
А гат йеди кюфтятъ ни викъ нищъ, а?
116
8
 
28
 
! Отговори
krasi преди 12 години
Антония е от така наречените "бели кобили". Не си мислете, че е хванала пътя за Грьонинген.Мераклиите са явно много, но за такава жена трябват много пари и активен светски живот.
115
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тая бе! Позагуби се от медиите и сега се чуди как да си спретне драмичка та да се пише за нея пак ...
114
9
 
9
 
! Отговори
безкомпромисно!!! преди 12 години
вижте как действат американците!затова:обвинение,дело и ако е виновен - присъда.през това време - в следствения арест.вижте му физиономията и веригата на врата!да се екстрадира от българия.
113
1
 
65
 
! Отговори
мне преди 12 години
Добре, де. Била вечеряла с приятели, ама не приятелите се обадили на полицията, ами родителите, на които крокодила звъннала от колата на похитителя ... нещо тази история издиша.
112
0
 
35
 
! Отговори
ДИМИТРОВА преди 12 години
Всичката Мара втасала само не се вчесала. На когото каквото му се полага. Ако неможе да върне заема поне лихвите да плати.В тая криза човека останал на сухо .
111
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Познавам една мис стара загора, дето бая мъже одруса. накрая раздели едно семейство с две деца се омъжи са пастор от църква. не ги съжалявайте такива!
110
0
 
75
 
! Отговори
Един преди 12 години
Извън кодоша за крокодила, увит в одеало, моля софиянци да се замислят какво представлява ъгъла на Мария Лиуиза и Стамболийски и какво са правили героите на тъпия пи ар между 20ч. и 23,30ч? Ако искам полицията да открие кола, която търси,ще я паркирам пред входа на президенството, втория ми избор ще е точно този ъгъл. Още повече,че през нощтта отивам да отвличам човек с БЯЛ джип мерцедес. Е добре паркирам срещу Света Неделя влизам в Шератон, а куките се справят за 3 часа.Тъпо крокодилке,тъпо.
109
2
 
33
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
А бе таз нашата полиция да не би да има само луди, бе,... какви заградителни мероприятия, какво заграждат - *** на Мария Луиза ли... или *** от Перник - известна на всичкиЦиганите крадат де що има - полицаите се скатават - сега за една *** направили заградителни мероприятия, хайде сега, нов рекет, да му приберат и те пари на човека - тоз будала дето дал пари на *** на циците, зъбите и какво ли още не да свабя *** силикона и да ходи с увиснали цици
108
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откраднала е едни пари, човека си ги иска но тя му е направила постановка.
107
8
 
11
 
! Отговори
Ники преди 12 години
20 години разлика не е ли малко повечко?
106
5
 
12
 
! Отговори
куцо преди 12 години
предлагам полицаите които са ги хванали забележете само за 2-3 часа да получат орден "средна планина" първа степен за заслуги към руско-българското брадство
105
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe to da si PROSTITUKA ...tova e GORDOST!!!
104
0
 
37
 
! Отговори
баси преди 12 години
ДнесБГ продължавайте да прехвърляте хората автоматично към разни реклами и скоро нема да има и един човек да ви отвори сайта,а форума ви ще стои празен,като на НюзБГ.
103
8
 
20
 
! Отговори
До 98 "аз' преди 12 години
Хайде, моля ти, само не обвинявай българките,че нямало морал. На простия мъж все жената му е крива! Много момичета бяха прилъгани да работят в чужбина уж нещо нормално, а в последствие превърнати в *** от български мъже. А за ниския морал на дадено момиче са виновни най-вече родителите, в частност бащата!
102
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** история !!!