Жената на Живко Жеков получила SMS от него на 11 декември

Още няма информация за българина на потъналата платформа
Обновена: 19 дек 2011 10:54 | 19 дек 2011 10:53, Красимир Ангелов
11
Жената на Живко Жеков получила SMS от него на 11 декември
Потъналата платформа "Колская". Снимка: shippingexplorer.net

Все още няма официална информация от институциите за българинът Живко Жеков, който се е намирал на потъналата руска петролна платформа, съобщи пред "Фокус" съпругата му Бойка.

Тя допълни, че последно на 11 декември е получила SMS от съпруга си, че е пристигнал на платформата, качва се на сондата и тръгва за Сахалин.

Още по темата

След това жената е видяла информация в интернет, че от застрахователна компания "Нобъл Дентън" е потвърдено, че Жеков е бил на потъналата платформа.

Живко Жеков е заминал от България на 30 ноември. Той е участвал в проекта от самото закупуване на сондата и придвижването й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 12 години
по повод коментара по долу на Николай Бояджиев искам да кажа ---- Ти си голям *** и *** извратен психопат.Как не те е срам така да говориш жалък червей.
10
0
 
7
 
! Отговори
Защо преди 12 години
Във всички коментари има няколко простака, които пишат дивотии.Толкова са прости, че не осъзнават, че понякога и глупостта трябва да замълчи. Но то е въпрос и на възпитание.Простаците да не се чувстват задължени да се обаждат навсякъде и за всичко."Не питай за лудото, то само се обажда", е казал мъдрият народ, без да е бил информиран от интернет.Млъкнете , простаци.Никой не е по-силен от природата!Аз не познавам Живко и много други достойни българи и ги уважавам! Мразя простаци и търтеи!
9
0
 
2
 
! Отговори
ева преди 12 години
Сутринта по новините съобщиха, че е спасен. Последно?
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано човека е жив и го открият навреме, но там условията са ужасни.
7
0
 
16
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Не мисля, че тази статия е за присмех съдейки по по-долните коментари и само хора неуважавайки българското си потекло и нашата страна могат да пишат такива глупости . Съжелявам ги тези хора . Дано Живко бъде намерен . Аз лично го познавам и е прекрасен човек незаслужаващ такъв край . Дано бъдеш намерен !!!
6
2
 
17
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Да ти се връща. ***.
5
37
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще е опелото?
4
60
 
0
 
! Отговори
Николай Бояджиев преди 12 години
От другият свят ли е нписал Ха-ха. Вероятно е нахранил рибите.
3
0
 
31
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Дано има някаква надежда....
2
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако е така както се пише...Излиза че нашенецът е виновен за този ИНЦИДЕНТ!!!Представителят на застрахователната компания дава последно ОК за да започнетака нареченият: Jack Up , RIG MOVE!Sorry, но за сега това е суровата истина!!! (засега) Представителят на застрахователното дружество не е трябвало да разреши операцията в предвид с атмосферните условия!!SORRY!!!
1
35
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С тоз SMS ще си остане завалийката :((((