Екшън и бутилки около централата на „Атака“

Двама души са леко ранени
Обновена: 17 юни 2013 23:54 | 17 юни 2013 23:21, Красимир Ангелов
634

Снимка: Булфото

Замеряне с бутилки и камъни беляза края на четвъртия ден от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

В иначе спокойната вечер напрежението в София ескалира към края на демонстрацията пред централата на "Атака", която бе обградена от десетки жандармеристи и автомобили на МВР.

Още от 7 часа симпатизанти и членове на „Атака“ спретнаха барикада около централата на партията на улица "Врабча" като се заканиха, че няма да допуснат протестиращи в близост до централата.

Малко след 22 часа шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

Още по темата

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

По информация на bTV най-малко двама души са пострадали от хвърлени камъни. Едно момче е леко ранено в ръката, а момиче е било изведено от множеството събрали се хора и не е ясно какво е състоянието й. По информация на агенция "Булфото" е ранен и техен репортер.

Преди да достигнат до централата на „Атака”, участниците на протеста преминаха покрай централите на БСП и ДПС, където скандираха „Долу БСП”, „Долу ДП С“, „Еничари” и „Оставка!” Пред централата на ДПС те изпяха и химна на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


634
Още по темата: атакапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
4
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Демокрацията е пътя към социализма denim58
279
6
 
10
 
! Отговори
Глупав НАРОД преди 11 години
Всички тези размирици са продуцирани от АМЕРИКА,за да се размие ОГРОМНИЯ проблем на задлъжнялия западен свят! Станахме по- глупави от Африканските пролетарии и средноизточните ***! Никой тук не говори за обединение и единомислие,докато сме разединени,задниците ни ще са голи и приемащи Американските играчки без лубрикант дори! Колко такива трябва да ни набутат за да се опомним? Трябва ли все да сма със тези дето имат да плащат...или да сме с тези на които плащат?
278
10
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Приятелство, основано на бизнес е по-добро от бизнес, основан на приятелство. Волен Премиер !
277
0
 
0
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
До ШопДемокрацията (от гръцки: δημοκρατία, народовластие) е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус (консенсусна демокрация), референдуми (пряка демокрация) или избрани представители (представителна демокрация).[1]
276
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спомняте ли си когато Волен и неговите *** правеха изпълнения пред джамията в София преди време?
275
5
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Никога не прекъсвай отношения с хората. Никога не знаеш - днес новак, утре старши партньор." :) Браво Воленеее .... с едно бутонче закопа Герб кой като теб ! хаха
274
13
 
8
 
! Отговори
АТАКУВАЩ преди 11 години
*** ЗА МАЛКО НЕ УТРЕПАХА МОМИЧЕ ОТ АТАКА, КОЕТО В МОМЕНТА Е В ПИРОГОВ С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА! БРАВО, БРАВО! БЪЛГАРИ ТРЕПЯТ БЪЛГАРИ! ЗАЩО ТОВА НЕ ГО ПРАВИТЕ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА ДПС?!
273
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бате Ви Бойко мълчи . Сънува генерал Нориега. Каква ирония на съдбата!
272
9
 
8
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Само факти:Къде днес имаше насилие? При двамата ВАЛИИ от ДПС и около централата на Юруш пардон Атака.ГЬОТФЕРЕН сидер АГА е така настроен срещу ГЕРБ защото му взеха пави в предния парламент. Ефендито е сребролюбец и има младо гадже, а младите искат парици, хотелиПариж - за 3 дена 29 хил. лева сметка. Атакисти, вие по колко харчите в Париж, или само Агата има право на това? Питам се защо не е така активен срещу ДПС и техните ВАЛИИ? Единственото обяснение са ПАРИТЕ! Останалите от Атака, а за вас?
271
1
 
9
 
! Отговори
-Avitohol- преди 11 години
До тука народа измети много ***, но само един политически труп иска да настрой българи срещу българи :(
270
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ясно се вижда заговорът срещу България - да изкарат националистическата партия "Атака" виновни за всички злини които предишните правителства вършеха и да си измият ръцете ГЕРБ, БСП и ДПС и тези 3 партии пак да си управляват заедно като вкарат и псевдопатриотичната партия НФСБ и РЗС и Кунева.
269
2
 
4
 
! Отговори
Добряк преди 11 години
379, нямаш дори малка представа, колко си жалък. На останалите, лека нощ и успешен ден утре.
268
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ПЪК АЗ НЕ ПОМНЯ НЯКОГА ДА Е ИМАЛО ПРОТЕСТ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБЩО ЛИ може би ЗАЩОТО ПОСЛЕ СЕ СЛУЧВАТ СЛУЧКИ ОТ МНОГО ЛОШ ХАРАКТЕР ДИРЕКНО ПРЕД ДОМА НА ТОЗ И ОНЗИ
267
7
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
до Lora Love тук не е сайт за послания към любимата ти. чрез коментари под псведоним Lora Love , за разлика от теб аз показвам любовта си на живо към любимата си. Няма да влезна в спор с теб.
266
10
 
7
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Помня че окупурахме БНТ , за да ги принудим да излъчват наши декларации . Сега излезли 15 000 души с децата си на припек и си мислят , че правят нещо ? Това са смешки . И после се напили и отишли да се дърлят на лудият Волен ...? Смях ! Смях ! Какво очакват да постигнат ? Вижте в Турция какво става . Ударили двама души с камък и ги снимат 20 телевизии и вече голямата истерия - Протестът се окървави ! Големи лигльовци сте това поколение , защото всичко ви е сдъвкано и на готово. Не сте мъже. Мене как се ме били ченгета след футболен мач и с коне са ме гонили ....Женчовци . Като няма вече казарм
265
4
 
1
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
До ataka.tvВероятно говориш от първо лице единствено число,т.е. имаш в предвид себе си!
264
3
 
5
 
! Отговори
iliq4all преди 11 години
London calling кога се научи така да пишеш в сарайте на боленА ДО АЗ И ШОП КВО СТАВА УТРЕ СРЕЩА ПОМАЦИ *** ДА ЯДЕТЕ
263
5
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Добряк регистриран аре стига и ти бе стига бе , добре разбрахме че някой те имтира, какво се палиш толкова и ти един Гербер. Палител
262
1
 
9
 
! Отговори
Xp преди 11 години
Хора ако още се заблуждавате че без Кръв и Бой някои ,ще Ви върне Държавата и парите ... много трябва да сте наивни : )) Само говорят платени им канали как само Наркомани и Платени провокатори имало...за да няма Насилие защото там са слаби : )
261
2
 
6
 
! Отговори
lora love преди 11 години
До Шопкъде си седим бе мъжкар,обикаляме държавите 3,4 "петилетки",щото вашите вождове казваха,4е няма криза,после разтурваха "седянки",после присвояваха еврофондове,после оглозгаха нещастния бг народ..стоим си ние,то маи мн ни писна та като се върнем там да не ви стане мн топло,4е как сме ви насъбрали