Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно

Ивайло Гоцев: Има достатъчно факти, които оборват историята на Суши
29 мар 2019 13:35, Нели Христова
217
Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно
Снимки: Булфото

"Няма паника. Имаме достатъчно факти, с които да докажем истинската история, а не тази, която се представя в момента",  това каза пред bTV мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев. Той се закани, че съвсем скоро наяве ще излязат подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са много интересни.

Още по темата

Няколко дни след инцидента с целувката, журналистката Джени Суши реши да даде на съд Кобрата, като на своя страна привлече адвокатката Глория Олред. Те искат пълно разследване на действията на Пулев. Докато тече проверката, лицензът на боксьора за щата Калифорния беше отнет временно. Изслушването и на двете страни ще се състои на 14 май пред Атлетическата комисия в Калифорния

"Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не съм участвал в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана", заяви Гоцев.

Джени Суши не отрече, че е била на партито на българските боксьори след победана на Кобрата над Богдан Дину. По думите й обаче, тя искала само да вземе още интервюта от други спортисти. Според Пулев, журналистката е показала интимност с други мъже.

"Временно му е отнет лиценза. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента. Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве", заяви Гоцев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобра съди я за клевета сезирай антиклеветническата лига и Southern Poverty Law Center съди я до дупка.
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Филипинката ще изкара някой лев от онзи ..боксов мач !
42
8
 
5
 
! Отговори
Мислител преди 5 години
И как точно с отнемае на лиценза тази мадама се чувства обезщетена? Това смърди от всякъде!
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега очакваме и ББ да каже коментар в защита Кубрат и тогава ще стане още по-голям скандал.
40
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя защо му нарушаваше личното пространство през цялото време това законно ли е без съгласието на Пулев?
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джен след целуфката му благодари така, че нейните претенции са напълно неоснователни.
38
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До US ценности!Хората си знаят правата.
37
7
 
26
 
! Отговори
US ценности! преди 5 години
Горката ***, реши да направи много пари от една спонтанна целувка на един още замаян победител! Това е част от американската ценностна система - постоянно се съдят за щяло и не щяло. Когато отидох там, първото, което ме предупредиха е да не ритна някоя котка или да не погаля детенце по главата - майка му веднага ще изпищи и ще ме обявят за педофил. Адвокатите са големи хищници - справка - романите на Гришъм, Лъдлъм и др. Във всеки от тях има някаква истина. Не бих живял там!
36
4
 
18
 
! Отговори
Трето око преди 5 години
Пулев ми прилича на изсечените статуи на Великденските острови...и акълът му е колкото на статуя
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** тръгна да става световна звезда
34
0
 
31
 
! Отговори
Кух като гъдулка преди 5 години
Поне да беше целунал нещо хубаво, а то....някакво суши...
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачът с Андреа ще е по-интересен, дали ще го предават наживо?
32
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо като след дъжд качулка .Какво ще доказваш , то всичко се виждасъвсем ясно . Голям мениджър няма що . Един балък се хванална кукичката на местна американка .
31
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само излага България пред света.
30
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно мениджърът на Кубрат няма представа как стоят нещата в САЩ. Въпросната дама може да се е целувала с половината щат и това няма значение ако и двете страни са съгласни. Но когато това е станало без нейно съгласие, това е друго нещо. За съжаление там ситуацията е такава, че винаги някой може да те натопи за нещо такова. Затова винаги трябва да подбираш с кого си в каквито и да е отношения, дори една целувка може да те вкара в затвора.
29
3
 
28
 
! Отговори
бай х преди 5 години
ако беше целунал някой американски гей .. щеше да е на върха на всички организации...ама щом е жена ... е сексуално ,нежелано насилие ....... а тя със тях до 5 сабайле бере краставици
28
3
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СУШИТО В МОМЕНТА РАЗГЛЕЖДА ИМОТИ В МАЛИБУНЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА КОИТО ДА ГО СПАСЯТ! ТЯ МОЖЕ ДА СПИ С КОГОТО СИ ИСКА И ПО 5-*** НАВЕДНЪЖ ТОВА НЯМА ДА ГО ОПРАВДАЕ!ДА СА И ЧЕСТИТИ НА СУШИТО МИЛИОНИТЕ НА ПУЛЕВ
27
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съединените Джендърски Щати постепенно отичат в канализацията на историята!Нищо не може да спре разпада на тази империя! Няма да им помогне нито огромната им армията нито, световното им влияние. Там до 20г. 90% от населението ще са *** и *** с психични отколонения.Това ще е залеза на поредната империя която си помисли че може да командва целия свят.
26
14
 
7
 
! Отговори
БРАВО преди 5 години
Пулев - добър , лош наш е . Единствения Спортист който представя България добре в последните 20 години .Мислите ли че ако САЩ поиска екстрадиране - Народа ще направи Революция .Аз смятам че това е Рекламен Трик на Мениджърите на Кубрат .
25
5
 
22
 
! Отговори
Хубава работа,ама... преди 5 години
Хем се мляскали, хем му е ходила на партито, хем се е дрогирала, но се изкарва жертва!