Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
556
15
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Гузно изказване на фигурант настроил народа един срещу друг.
555
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАРОДЪТ КАЗВА- АМАН ОТ ЧЕРЕПИТЕ И ОТ ТЕХНИТЕ СЛУГИ- ПО ЗНАК ОТ КРЕМЪЛ РАЗСИПВАТ БЪЛГАРИЯ- СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ Е ПОТОП!
554
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОЛУ СТАТУКВОТО РАДЕВ- ТО Е СИМВОЛ НА СТУД И ГЛАД- ДОЛУ ЮМРУКА НА ЧЕРЕПИТЕ! 40% ЦЕНИ НАГОРЕ НА ХРАНИ ДО НОВА ГОДИНА, А ОТ ЯНУАРИ ВСИЧКИ НА СТУДЕНО- ТОПЛОТО ЧЕТИРИ ПЪТИ НАГОРЕ.
553
15
 
38
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Най слабия президент Външната политика му е нула, а вътрешната съсипия
552
10
 
30
 
! Отговори
иво преди 2 години
И ТОА БОРИ КРИЗАТА СЪС "САМО" ПО 6000 ЗАБОЛЕЛИ НА ДЕН ! П Ф У !
551
21
 
12
 
! Отговори
K преди 2 години
Донякъде е прав, но с уговорката, че здравеопазването и социалната система бяха съсипани преди 2009 г., но Тиквата и трупата му кра.д.ливи клоуни я досъсипаха тотално. Нямали специалисти да лекуват, а иначе хиляди джипита - чиновници, кухи здравни пътеки, а мед. сестри и санитари на заплати по 600 лв., корумпирани контролни органи, откраднати милиарди?!? Защо не обесихме политици навреме? Защото сме заспали - сега никой не ни е виновен, а се дърляме помежду си кой е с ваксина и кой без...
550
33
 
14
 
! Отговори
Сатана преди 2 години
Радев печели
549
10
 
30
 
! Отговори
Знаещият преди 2 години
На калпав пилот , самолета му пречи!
548
13
 
31
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
РАДЕВ Е ПОЗОР ! СЪД ИМПИЙЧМЪНТ И ЗАТВОР ! СЪД ЗА ВСЕКИ ВДИГНАЛ ЮМРУК СРЕЩУ ЛЕГИТИМНИЯТ ИЗБОР НА СУВЕРЕНА!
547
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Импйчмант на клетво престъпника,некадърник комунистически.*** хора а некадърника казва че се справя ,да му се търси съдебна отговорност на лъжеца.
546
13
 
32
 
! Отговори
Докога ще търпим? преди 2 години
Наглостта на Радев минават човешки граници!!! Този случайно човечец е готов да умори половината българи за да се докопа до втори мандат! Като на война, но срещу народа!!!
545
3
 
33
 
! Отговори
Питай Кацаров преди 2 години
Кацаров, беше зам министър по здравеопазването в правителство на Костов, когато решиха болниците да станат ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!!!
544
13
 
39
 
! Отговори
До 590 преди 2 години
Май е точно обратното, Радев се страхува, че кльопачката може да му се изплъзне....
543
8
 
6
 
! Отговори
му-ха-ха преди 2 години
Изгони Борисов докторите, само че на почивка в Египет и Занзибар....
542
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев некадърен си , не можеш да управляваш и само ще сънуваш 2 мандат
541
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарю Президент, Бойко беше единственият, след 89-та, който построи пътища, ремонтира болници и училища, построи детски градини и се опита от маймуни да направи хора. Уви....
540
5
 
28
 
! Отговори
До 591 преди 2 години
От прокуратурата не са уведомени за арестите на Рашков Дамаджаната.А той е длъжен по закон.Защото в същото време Националната следствена извършва разследване за Хемус,ноо Рашков иска да предизборно да опорочи разследването,да съчини поредните лъжи,да изтормози строителите и хвърли в хаос съдебната система,заради Фигуранта.Всичко се прави извън закона и е време да бъде арестуван за злоупотреба с власт.Това е безобразие!
539
4
 
29
 
! Отговори
До 591 преди 2 години
Рашков се включи с торба лъжи,нищо не е вярно.Как може да се вярва на човек който се е оплел в лъжи.
538
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименВ Народ.бг има доста разкрития за кражбите на Баце, пише и коя е банката от която са взимани парите в чували и изнасяни в чужбина. Пише, че ЦРУ разследва пътя на незаконните пари на Баце, пише и че са арестували 15 гербера за кражби от парите за магистралите и много други неща!
537
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце , не иска да си изтърве кльопачката , гласувайте за Радев!