Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
576
20
 
21
 
! Отговори
Паламарца преди 2 години
Истерията е налице!Гербавите *** не са на себе си,че корабът им потъва!Миналата година хората измираха по коридорите на болниците,така,че нещо ви е къса паметта.А цените са спекулативни,надути по поръчка от гербавите и депесарски бизнесмени!тока също се държи от фирми на ГЕРБ и ДПС.Тази гавра с народа скоро ще приключи.....
575
13
 
15
 
! Отговори
ДАРИ БЕ! преди 2 години
Я ДА ВИДИМ ТИЯ ДРУГАРИ ДАРИХА ЛИ НЯКОЛКО ЗАПЛАТИ НА БЕДНИ ХОРА, ЗАСЕГА НЕ СЕ Е ЧУЛО- БОРИСОВ ДАРЯВАШЕ МНОГО КРАТНО- А ТИЯ НЕ! ДАРИ, БЕ! ДАРЯВАНЕТО НЕ БОЛИ!
574
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на мутропожарникарите колко им е акъла ?
573
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от тия военни! Сега младите не ходят казарма и не знаят колко им е акъла на военните! Жалко, че ги идеализират, но от военен не става цивилен човек- манерката, сухарната торба и зеления чорап не се променят! Чакат заповеди и нареждания- това е максимума!
572
6
 
23
 
! Отговори
Граф Цепелин преди 2 години
ТОЯ ЯВНО ОТ САМОЛЕТА ГЛЕДА, КАКВО СТАВА ТУК.
571
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До карачанаков - Да , това е РАДЕВ .....
570
16
 
30
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Гузната истерия на един президент, който не даде пример с поставяне на ваксина, а зовеше от Шипка за неспазване на мерките !
569
25
 
19
 
! Отговори
Левски преди 2 години
Пълно с герберасти тука
568
19
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе от ББ не чух истерия. Искренно се забавлява с некадърността на "промяната". Че ББ се справи миналата година без да има каквато и информация за този вирус и техническа осигуреност. Да не гоборим, че още нямаше и ваксини. Нали за смърността бе виновен ГЕРБ? Сега на вече познат терен е в пъти по-висока!!! Сега кой е виновен?
567
12
 
28
 
! Отговори
Не подхожда преди 2 години
за длъжността, която искате, този махленски език ,злоба и отрицателна енергия.СПРЕТЕ се, Радев!Негативизмът Ви влияе на България.
566
13
 
35
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДОБРЕ, ЧЕ ИМА КОЙ ДА МУ ПИШЕ ТЕКСТОВЕТЕ НА ИДЕОТА РАДЕВ ИНАЧЕ И ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЪЧИНИ САМ!
565
4
 
4
 
! Отговори
Дибич забалкански преди 2 години
Кой изсели северозапада в украинските безплодни земи?Кой предаде Георги Мамарчев на руска служба в турски ръце?Първо освободи гърци и сърби а нас ни изостави и заплаши да носочи топовете към нас
564
7
 
10
 
! Отговори
РУСКО КРЕПОСТНИЧЕСВО преди 2 години
То ни носи само беди и дърпа назад!Те обесиха Левски! като опакет къхерник на РусияТе отровиха Цар Борис като неудобен за тях дъргавникТе убиха Стефан Стамболов като русофобОтровиха Тарабата
563
6
 
6
 
! Отговори
САМО ТУРСКО ЗА НАС преди 2 години
Когато сме били най-добре десетократно повече от крепостна Русия!
562
8
 
15
 
! Отговори
олд преди 2 години
До Анонимен Ако имаше диспут Плужека щеше да прави коремно и лицеви опори- това знае човека.
561
9
 
20
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Не те ли е срам бе селски *** ! Избран от тинята в България !
560
12
 
32
 
! Отговори
нищоправещият преди 2 години
Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!
559
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е пътник. И Герджиков и Лозан Панов го поканиха на дебат, както е навсякъде по белия свят. Но *** се прави на ударен, понеже не може да свърже две смислени изречения в едно!
558
14
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев, ти си кръгла нула!
557
32
 
21
 
! Отговори
аз преди 2 години
Не знам какво плюят коментаторите под мен, след 10 години разБойково управление резултата е на лице