Георги Гьоков: Не може зеленият сертификат да важи за едни, а за други не

Рано или късно ще се наложи да уравним нещата, смята социалният министър
Обновена: 15 дек 2021 09:14 | 15 дек 2021 09:12, Ния Христова
294
Георги Гьоков: Не може зеленият сертификат да важи за едни, а за други не
Снимка: БГНЕС
"Не може зеленият сертификат да важи за едни сфери, а за други не. Рано или късно ще се наложи да уравним нещата. Българите се съпротивляват за сертификата, защото не разбират за какво става на въпрос. Те го свързват пряко с ваксинирането. Документът обаче важи и за преболедували, и за хора с антитела". 
 
Това заяви пред Нова тв министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков.
Още по темата
 
Според него бизнесът би се съгласил с въвеждането на документа.
 
"Някои неща трябва да се изяснят. Например как се съвместява зеленият сертификат с трудовите права. Единствената цел е да предотвратим следваща вълна на коронавируса. За бизнеса е много по-опасно ново затваряне.  Трябва да се направи ваксинационна кампания. Българинът трябва да бъде убеждаван, а не насилван", поясни Гьоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
54
 
! Отговори
Елеонора Ст. преди 2 години
В понеделник вечерта сина ми разказва че в детската градина дошли някакви лелки и упорито го разпитвали като какъв се чувствал. Като момче или като момиче. Другите деца също били разпитвани. Вчера възмутена отивам при директорката и научавам, че били кандидатствали спечелили проект и започнали работа с някаква НПО организация. Пускам ТВ и чувам как ухиленият харвардец се заканва да въведе сертификати за държавните служители. Усещате ли как соросците взеха власта и ни чака глад, гаври и терор!?
8
1
 
57
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
"Георги Гьоков: Не може зеленият сертификат да важи за едни, а за други неРано или късно ще се наложи да уравним нещата, смята социалният министър";;;;;;;;;; Вярно е, г-н министър, не може за едни така, а за други иначе. Затова просто премахнете тази глупост и всичко ще е наред!
7
3
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Българите!!!!!! Не българите , света се съпротивлява. Алооооо тези демнстрации с по 100 000 , 400 000 души какво са и то всеки ден. Не адекватници
6
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав си Гьоков - за това махнете противоконституционния сертификат навскякъде!
5
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Налазиха ни по-големи изверги от предишните.
4
1
 
26
 
! Отговори
Твоят ден преди 2 години
Не може да делиш хората като даваш пари или на всичките даваш или на никои не даваш не може на едните да дадеш по 500 лева на другите да не дадеш една стотинка.
3
1
 
57
 
! Отговори
Канадка преди 2 години
Веднъж лъжец, винаги лъжец.
2
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се ваксинираме.
1
4
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Българите се съпротивляват за сертификата, защото не разбират за какво става на въпрос." - байчо, в грешка си! Много добре разбираме за какво става въпрос! Става въпрос за едни пари, които са ви обещали. А сега разберете и вие - ако продължавате в този дух, скоро ще опънете вратовръзките!