Георги Гьоков: Не може зеленият сертификат да важи за едни, а за други не

Рано или късно ще се наложи да уравним нещата, смята социалният министър
Обновена: 15 дек 2021 09:14 | 15 дек 2021 09:12, Ния Христова
294
Георги Гьоков: Не може зеленият сертификат да важи за едни, а за други не
Снимка: БГНЕС
"Не може зеленият сертификат да важи за едни сфери, а за други не. Рано или късно ще се наложи да уравним нещата. Българите се съпротивляват за сертификата, защото не разбират за какво става на въпрос. Те го свързват пряко с ваксинирането. Документът обаче важи и за преболедували, и за хора с антитела". 
 
Това заяви пред Нова тв министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков.
Още по темата
 
Според него бизнесът би се съгласил с въвеждането на документа.
 
"Някои неща трябва да се изяснят. Например как се съвместява зеленият сертификат с трудовите права. Единствената цел е да предотвратим следваща вълна на коронавируса. За бизнеса е много по-опасно ново затваряне.  Трябва да се направи ваксинационна кампания. Българинът трябва да бъде убеждаван, а не насилван", поясни Гьоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гьоков, разкарай медузата Лазар Лазаров. Сложи някой, който за десет години ще свърши една работа
208
0
 
10
 
! Отговори
L. преди 2 години
Ако българинът се ваксинира толкова доброволно, колкото навремето така влизаше в ТКЗС, благодаря!
207
0
 
15
 
! Отговори
Мартин преди 2 години
Не знам кой е тоз но при задължение за сертифициране навсякъде такива ще бъдат сертифицирани по дърветата.
206
2
 
20
 
! Отговори
Неучен преди 2 години
Ваксината не значи, че не носиш вируса - Зеленият сертификат ти дава свободата ако го носиш да го разпрострнавяш без ограничения. И това е "научният" подход срещу пандемията.
205
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро лъжеца ли го изпрати тоя да подготвя терена?
204
1
 
20
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Зелените сертификати:стар комунистически метод - разделяй и владей,противопоставяй някои индивиди на обикновените хора,на големите заплати срещу хората с мизерни доходи,защото за "богоизбраните" не трябва да важат законите за конете-сиреч за простосмъртните,които трябва само да гласуват и да не искат нищо повече от това.Народът е казал:каквото за всички,такова и за гол Хасан.
203
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ток, няма хляб, нямавъздух и свобода! Има само тоталенгеноцид и принудителни инжекции!ха, честито на печелившите. Джокер - това не сте вие.
202
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То по принцип не следва да се налага геноцид чрез такъв "сертивикат"! Това е престъпление против човечеството. За което ще бъдете съдени и разстрелвани скоро. Всичко друго е плюнки и кал.
201
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самозабравихте се и тръгнахте с лошото и не ви чака добро
200
1
 
29
 
! Отговори
Протеста преди 2 години
Недейте вървя с рогата напред за зелените сертификати защото сами ще се набиете на тях
199
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реалноста. Всичко е финанси. Долара е резервна валута. Централната ни банка, както всички други по света за да печата собствената си валута трябва да я деноминира с Долара и да държи резерв, но става така,че чужди държави държат по-големи количества деноминирани в долар облигации отколкото САЩ, затова САЩ имат нужда да си върнат обратно част от валутата в страната, за да не трябва да печата и да имат голяма инфлация.Връщат я обратно било то чрез продаване на оръжие или ваксини, понеже немогат др
198
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нане и Вуте станали партийни членове щото бкп казали че щели да им дават хляб но не дали. На събранията Нане все вземал думата и питал дека е лебот, дека е лебот. На едно събрание Вуте взел думата и че да пита дека е Нане....
197
4
 
4
 
! Отговори
Десен гербар преди 2 години
Кумунетата само от мариз разбират.
196
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мдаахляб няма да има, ще се раздава срещу боцкане - трето, пето
195
1
 
19
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Как е при гн - линдо макензи , доволни ли сте от промяната - хляб може да няма но ваксини ще се осигурят за всички
194
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ми махнете го този сертификат и да приключваме, видяхме, че и ваксинираните също ги затварят, този довод "за" зеленият сертификат изобщо не е полезен - напротив. И кои бизнеси са се съгласили за сертификата - тези, които са на държавни помощи. Ще подкрепя всеки, който излезе да протестира срещу въвеждането на тая простотия!
193
0
 
22
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
След нова година по площадите и тия поредни мошеници аут!Палежи и хаос!То и без това вече положението е в безизходица!Токове,води,цени,парна....всичко два пъти нагоре!Излъгаха и те народа!
192
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек откровено говори безумия и лъжи! И не съм му даваш право да говори от мое име за това какво мислели българите! Хората по цял свят не се съпротивляват срещу сертификатите защото ги били "свързвали с ваксините"! Сертификатите са свързани с налагането на цифрова идентичност за да може да се въведе след това цифрова валута! Сертификатът сам по себе си е нищо! Той от нищо не предпазва, защото и ваксинираните пренасят зараза! Щял да спре вируса..безумец..Все едно да спреш вятъра!!
191
0
 
26
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
А кой "бизнес" е бил затворен преди при л8кдауните и масовото неваксиниране?Кой е спрял да оре новите с трактора,кой стругар не е ходил на работа,кой кравар на е доил кравите,кой миньор не е копал в мините?Единствено пищяха разни Алибеговци,ресторантьори хотелиери,артисти,певачки,кифли,мутрафонеци, и всякакви лентяи и айлази!Вие като спрете от работа бачкаторите и те увиснат по бюрата за труда кой ще ви храни ве ***?Бедна и ограбена България не е като развитите страни че да копирате!
190
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези наистина ще докарат "Възраждане" на власт.