Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
11
 
5
 
! Отговори
Като как Възраждане? преди 2 години
Това си е едно Демонстративно Политическо ***. Нещо като израждането на картофите, или на краставиците, за това, трябва да се внася чисто семе, от Холандия.
75
5
 
15
 
! Отговори
Тази преди 2 години
Хартийка я искат ваксинираните за назидание на мислещите ! Нюрнберг 2.0 за всички участващи в този геноцид !
74
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вожда на Възраждане е по-неприятен и от вожда на ГЕРБ.А може да се окаже и още по-крадлив.За сметка на мат'ряла,на който ще му останат само снимките от протеста.А джоба му все така ще си е празен.
73
4
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Истината е, че всичко се диктува отвън. Нашите псевдополитици са само пионки.
72
10
 
12
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Някои хора, вчера напълниха леко памперсите май? Въобще не беше агресивен даже протеста , имаше жени с бебета и естествено, че не всеки там е привърженик на някоя партия. Аз лично изкарах доста тежко вируса, никога не съм се съмнявал в програмираният грип, не вярвам, че на някой му пука за нас и ме напряга това, че ни изнасилват с някои колективни задължения. Богопомазаните прекаляват в целия свят със своята загриженост, която ,,не е за пари''!!!
71
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е от помашките роми не е българин тои си му личи от джуревците разбира се с добро намерение го казвам без грам расизъм.
70
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде ся, "щурм на НС" било! Моля ви се, Костадинов ги покани и хората отидоха! Това, че не ги пуснаха вътре беше малко грубо, но е нормално за български политици, които знаят, че са сгафили и се страхуват от хората. Затова и всички или се бяха карантинирали, или бягаха през шахти.
69
11
 
15
 
! Отговори
НАПРЕД ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
НАРОДА Е С ВАС И ВИ ОБИЧА! ВИЕ СТЕ НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИТЕ, ЗА СПРАВЕДЛИВ И СПОКОЕН ЖИВОТ, В ТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА АНАРХИЯ!!! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ ЗА ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ!!!
68
5
 
10
 
! Отговори
Край преди 2 години
далече е от Волен. Оня се навираше под една маса, правеше барикади, биеше се наркомани, плюеше посланици. Коста само гледа начумерено. Няма данни. Оня си е артист. Като се оцъкли само и накървави погледа като Данко Харсъзина.
67
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане - с над 30% на другите избори! Мачкаййй националните предатели и фашистите!!
66
11
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Радевото правителство на разединението, разрухата и народното недоволство започна да жъне горчивите си плодове още на старта, и в това няма нищо неестествено като се има предвид че беше посято с вдигнати юмруци и тежки прокоби и заклинания на червените вещери и оракули от Прехода и Бузлуджа, които предизвикаха няколко национални катастрофи, но отново са на Власт благодарение на червените бабички и техните унучета отрасли и култивирани с Чалга халтурата на Учиндолсият месия и кукловодите му......
65
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя на снимката е много гнусен ушите са му като на пелингатор.
64
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 73Майната му на ЕС, да гори !
63
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, няма оправия. Няма производство има крадци и лъжци. Вироса не е проблема на клоаката.
62
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане е шпицкоманда финансирана от чужбина. Всеки знае откъде. По цяла Европа ги има такива(антиваксъри "борещи се за правда") да дестабилизират ЕС.
61
6
 
12
 
! Отговори
истината преди 2 години
Всичко се представя ЕДНОЗНАЧНО! НЕ СЕ ДОПУСКАТ РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ - ТОВА Е ПРОБЛЕМА, ТОВА Е ВЕРБАЛНО НАСИЛИЕ! МАЙ ВРЕДИТЕ ОТ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС СА ПО-ГОЛЕМИ, ОТКОЛКОТО ПОЛЗИТЕ....
60
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яхнал дедовеца! Беше много грозно подстрекателство. Ръчкаха ги отзад по микрофоните, като че са ов.це. Аз се почувствах засрамен заради тези хорица.
59
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко, никакво възраждане няма да има на пропадналата територия.
58
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера на протеста имаше много неправителствени организации които получават пари Имаше 1000 1500 човека .Като ония протести където Белобрадова Иванов Хаджигенов Мая Бабикян изкара техни хора хора двокати познати .Айде кажете си истината.Има го документирано в 7/8 Алфа как костюмиран се приближава до Иванов и му казва обади се на Маджо и се чудя каква прокуратура имаме този да е в парламента .
57
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една грешна стъпка на комунистите и Възраждане идват. Друго не остана на тази територия. Затова и макетата ни отсвириха...