Важно съобщение до читателите на Dnes.bg

Dnes.bg е обект на зловредна хакерска атака
Обновена: 28 фев 2022 09:45 | 27 фев 2022 22:02, Александър Попов
238
Важно съобщение до читателите на Dnes.bg

Уважаеми читатели,

Информираме Ви, че Dnes.bg е обект на зловредна хакерска атака, в резултат на която на уебсайта биват публикувани пропагандни и нецензурни послания относно текущата международна обстановка.

Dnes.bg взима всички необходими мерки, за да предотврати следваща злонамерена активност, насочена към системите на платформата.
 
До отстраняването на проблема нека всички читатели да проявят разбиране и да се абстрахират от потенциални пропагандни послания, касаещи военното положение между Русия и Украйна.

Междувременно екипът ни продължава да следи и отразява отблизо международната обстановка у нас и по света съобразно професионалните журналистически стандарти и предоставяйки всички гледни точки.

Благодарим Ви за разбирането.

Екипът на Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
0
 
! Отговори
оле ле преди 2 години
хакери гадни!
113
4
 
0
 
! Отговори
... преди 2 години
Хакерските атаки от путинските терористи са доказателство за обективността на информациите в Днес.бг. Комплименти!
112
1
 
11
 
! Отговори
Свободно слово преди 2 години
Ами като триете неудобни коментари и възпрепядствате свободното мнение тъй става...
111
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля че у нас вече има цензура. Има и репресии. На лице са! Министъра на отбраната си отиде за една дума! А обикновените хора? Трябва да се мълчи, иначе ................
110
6
 
8
 
! Отговори
РР преди 2 години
Хибридната война на Путин ни е ясна. Той обаче не разбра,че обедини света срещу себе си. Дори Китай не го подкрепя.
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вече не пее!
108
6
 
16
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Мисирките, отразявайте вярно нещата. Само гледате едната страна, гледайте и другата страна. Ходете да направите интервю с местните жители на Луганск и Донецк да ги разпитате за какво става въпрос. Това насилие не е от вчера от 2014 г. е . Знаете ли, че има голяма българска общност там и че много наши сънародници са бити и убивани? Проверете тези случаи и ги публикувайте хората да знаят истината за конфликта от къде започва. Не вярвайте на медиите яка пропаганда се лее, както беше и короната.
107
0
 
4
 
! Отговори
ветеран преди 2 години
По време на ВСВ полицията запечатваше скалата на радиоапаратите за чужди станции.Радож Лондон съветваше след изслушване да преместваме скалата на друга станция.Днес е невазможно!
106
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е че коронавируса замина за сибир!
105
20
 
16
 
! Отговори
Вярващ преди 2 години
Изглежда, че наистина върви контролирана пропаганда в подкрепа на Русия. Нав вече в социалните мрежи. По голяма част от информацията в подкрепа на Русия е неверна!!!! Проверявайте достоверността на това което чететв. Някой много усилено се опитва да ни раздели и да заемем позиция - Руската страна. Това е страшно!!!! Путин е диктатор.
104
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това може да е пропаганда.
103
7
 
29
 
! Отговори
Nimand преди 2 години
ЗНАЧИ ВСЕКИ С КОМЕНТАР РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ПРОТИВ РУСИЯ Е ЗЛОНАМЕРЕН !! ЕЙ ТОВА Е СВОБОДА НА ИЗКАЗА И НАРОДА !! ДНЕШНИТЕ ВРЕМЕНА НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ТЕЗИ НА ФАШИЗМА !!!
102
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОТ САЙТОВЕТЕ ЛЪХА ТОН НА ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ- МОЛЯ, ИЗСЕЛЕТЕ ГИ НЕЗАБАВНО И ГИ ВЪРНЕТЕ В БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА РУСИЯ, ТАКА ЩЕ СПЕСТИТЕ НЕОБХОДИМОСТТА ВЕЛИКИЯТ ПУТИН ДА ХОДИ СЪС СВОЯ И ЧУЖДИ АРМИИ ДА ГИ СПАСЯВА- БЪДЕТЕ ДОБРИ ИЗСЕЛЕТЕ НЕЗАБАВНО РУСНАЦИТЕ В ТЯХНАТА РОДИНА.
101
0
 
31
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
Евала на всички Българи които следят нещата обстойно и не се доверяват на страхливата пропагандна журналистика. Да си журналист се плаща цена! А да си пропагандна медия е най-лесно. ВИнаги е лесно да си сред елита и сред мнозинството.
100
3
 
47
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
Вече забраниха руските сайтове. Спряха да говорят за ковид. Аман от демокрация. Вижте от страна на Източната част на новите републики как Украинците бомбят. Вижте групировките които действат в Украйна, вижте интересите и базите които се разполагат по източния фланг на Нато. После вижте Русия и нейните интереси и защо предприе това, каква изгода имат те, щом са решили да колонизират Украйна. После минете през Близкия изток и вижте Американците какви интереси имат и защо колонизираха държави. !!!
99
0
 
38
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
Какви хакерски атаки? Тук всеки си казва мнението и то на Български език. Аз винаги гледам обективно и двете страни. И рускаа и американската. Всичко е интереси. Журналисти не останаха, пропаганда само.
98
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мазнехте се на краварите и на окраинските им слуги, нали? Храни куче да те лае. Клоуни продажни.
97
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Mr . STARBUCKS - "веднага разбрах, и бях много щастлив. След като постоянно блокирате моето демократично мислене чрез коментарите ми тук. Толерирате коменарите на русофили и путинофили. Надявам се следващата хакерска атака, да още по разрушаваща" Приятел... Разполагаш със средствата на цялата демокрация, ала на всяко изречение допускаш поне по 2 правописнии и поне по още 2 стилистични грешки. Чувствай се СВОБОДЕН да се образоваш.
96
28
 
7
 
! Отговори
Ноне преди 2 години
Слава на Украйма ... хеитъри отивайете всичкои в Русия...
95
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема да се пуашите ние винаги сме имали едно на ум за всяка ваша публикация независимо дали се отнася за конфликта я Украйна или за каквото и да е друго