Сигналите ви: Окаяни улици, кражба на павета и липса на маркировки

За какво сигнализирахте в платформата Helpbook.info?
31 юли 2024 10:35, Александър Попов
45
Сигналите ви: Окаяни улици, кражба на павета и липса на маркировки

В днешния обзор на постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info ще ви запознаем с няколко сигнала, касаещи пътната обстановка в страната.

„След като преди няколко години, мисля че повече от четири, завърши ремонта на пътя между с. Гложене и Тетевен, все още не е положена никаква хоризонтална маркировка на шосето. Това е единствения път, по който се влиза в града и може да се достигне и до курортното селище Рибарица. Пътят е натоварен ежедневно и тъй като е в планински район се създават предпоставки за произшествия. Същият е проблемът и в участъка, ремонтиран между Ябланица и с. Гложене. Там има маркировка в частта непосредствено след Ябланица. Моля за предприемане на необходимите действия от Ваша компетентност“, пише авторът на сигнала. (Вижте целия сигнал тук)

От централна улица в Бургас с всеки изминал ден започват да липсват все повече павета и да се нарушава целостта на павираната настилка. Нашият потребител е убеден, че при своевременно намеса от отговорните органи ще се предотвратят пътно транспортни инциденти, които могат да се получат в последствие. (Вижте целия сигнал тук)

Писаха ни за улица в квартал „Слатина“ в София, която определено е с множество дупки и е в окаяно състояние: „От снимковия материал, който ще представя, си направите сметка дали участъкът е в ужасно състояние. Когато падне дъжд, оставят огромни локви и кал, съответно не може да се мине. Много моля за съдействие за ремонтиране на този участък“. (Вижте целия сигнал тук)

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Удиви ме нрава на руснаците, още преди войната, когато бяха лишили от пари областите и Донбас от средства и въпреки обстрелите ,които понасяха от укро нацистите, руснаците се бяха самоорганизирали на доброволни начала и си почистваха сами паркове и улици, садяха дори цветя в градинките в парковете, косяха, следиха за чистотата там. А тук, няма кой да ги организира или плати на бригада, на никой не ми пука.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен"От толкова русофили започваме да приличаме на росия." , ами и на Русия не приличаме, ако не може да идеш до там, пусни си видеата от там, в Русия е чисто, подържано, подредено по градовете и строят, но не презастрояват в парковете си и парковете им са красиви и поддържани!
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До КниболоЯ посмали малко, на железобетонните панели, срока им е до около 80 години.
35
6
 
5
 
! Отговори
До 33 преди 1 месец
Не обвинявай демокрацията червей червен, за това състояние на държавата са виновни червените "безкръвни" превратаджии и такива червеи като теб които им вярват вече 35 г. че са биле някакви демократи и НЕКОМУНИСТИ ! Демокрацията е най-доброто нещо което съществува на земята, ако не беше тя сега ти нямаше да се изразяваш свободно и безнаказано !
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За паветата съм съгласен да се крадат само ако са от гранит, преди години кметицата на моят град първото което направи като я избрахме беше да открадне от центъра всички павета които там си стояха без да мръднат едно 50г. и ги продаде във Виена при нас тури бетон на тяхно място който след първата зима стана на дупки и сега така вече 10-тина години са си дупките. Ама аз ходих във Виена миналата година верно там са на павета и не са мръднали, радвам се че сме допринесли и ние за облика на Виена
33
2
 
5
 
! Отговори
Книболо преди 1 месец
Поканете немски инженери да ви направят пътищата както през времето на райха са ги правили. Железобетонни панели. Имат живот поне 600 години.
32
6
 
2
 
! Отговори
ььь преди 1 месец
как е променкаджии? 4 години по-късно не само че парите дето бил крал Бойко ги няма, ами ги няма и 30 милиарда, и пътищата са разрушени... като сте тАпаци, така ще е... вързахте се на една фотошопната снимка на пачки и съсипахте държавата... не политиците са ни виновни, а народът...
31
2
 
7
 
! Отговори
Какви да са преди 1 месец
Русофилска България 30 години си избира крадливи комунисти. Средствата за тези улици са по шкафчета и торбички и сакчета.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При демоКРАДцията е така - палати за Милиарди от крадени пари ,хотели ,къщи за гости ,яхти ,вили в Гърция ,Маями,Дубай - Кражбааа ! а България тъне в мизерия и разруха - градове и села без вода ,обезлюдени и омерзени - да ви пикам на скапаната демокрадция
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От толкова русофили започваме да приличаме на росия.
28
1
 
12
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Само в България можеш да хванеш морска болест от клатене при возене в кола! По пътищата ни почти няма метър, в който пътя да е добър! Ако сложим един регистратор на предната броня на колата, ще излезе такъв клип, че ще са много малко хората които няма да пoвърНaт гледайки го!
27
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се махат гранитните блокчета,видя се че майсторите са останали в миналото...Да се слага асфалт и да се свършва..
26
1
 
6
 
! Отговори
100 метра преди 1 месец
Какви павета?! В България няма 100 метра път без някаква осезаема неравност
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
значи вместо контролните органи и службите отговарящи за това, те разчитат на медиите да им реши проблемите??!!!и за какво са тогава тия държавни институции?!;;е ..ти и държавата?
24
1
 
9
 
! Отговори
У БеГето е преди 1 месец
Като в Украйна повреме на война
23
2
 
4
 
! Отговори
Стари бусове и преди 1 месец
Камиони усмърдяват навсякъде
22
4
 
3
 
! Отговори
А тия мутрочингета преди 1 месец
От ГТПтата пускат всичко срещу пари и по улиците разни дърти колиби мерцедеси вмета аудита бълват ***
21
1
 
2
 
! Отговори
У Бейруд преди 1 месец
Въздуха е по чист отколко у София
20
1
 
7
 
! Отговори
Нема мисъл преди 1 месец
Като в нормалните красиви и развити европейски градове тука въпроса е едни червени бо к л у ци и милицюнери да сгънат едни пари и да го ду х ат бедните.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората някъде приемат закони, а тия разчитат на сигнали.