Сигналите ви: Окаяни улици, кражба на павета и липса на маркировки

За какво сигнализирахте в платформата Helpbook.info?
31 юли 2024 10:35, Александър Попов
45
Сигналите ви: Окаяни улици, кражба на павета и липса на маркировки

В днешния обзор на постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info ще ви запознаем с няколко сигнала, касаещи пътната обстановка в страната.

„След като преди няколко години, мисля че повече от четири, завърши ремонта на пътя между с. Гложене и Тетевен, все още не е положена никаква хоризонтална маркировка на шосето. Това е единствения път, по който се влиза в града и може да се достигне и до курортното селище Рибарица. Пътят е натоварен ежедневно и тъй като е в планински район се създават предпоставки за произшествия. Същият е проблемът и в участъка, ремонтиран между Ябланица и с. Гложене. Там има маркировка в частта непосредствено след Ябланица. Моля за предприемане на необходимите действия от Ваша компетентност“, пише авторът на сигнала. (Вижте целия сигнал тук)

От централна улица в Бургас с всеки изминал ден започват да липсват все повече павета и да се нарушава целостта на павираната настилка. Нашият потребител е убеден, че при своевременно намеса от отговорните органи ще се предотвратят пътно транспортни инциденти, които могат да се получат в последствие. (Вижте целия сигнал тук)

Писаха ни за улица в квартал „Слатина“ в София, която определено е с множество дупки и е в окаяно състояние: „От снимковия материал, който ще представя, си направите сметка дали участъкът е в ужасно състояние. Когато падне дъжд, оставят огромни локви и кал, съответно не може да се мине. Много моля за съдействие за ремонтиране на този участък“. (Вижте целия сигнал тук)

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
О боже, кво си говорят тия, то цяла софия е буквално с пагубно състояние, в провинцията пътищата и маркировките са 2х по добри. Тук тоя град не се подържа.
17
1
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Трябва да ви напомня българи в България, че всичко което става в държавата е продукт на вашия "ум", "разсъдък" и "действия" ! Срещу кого роптаете сега, нали тези които ви управляват са ваш избор, излязохте, гласувахте, назначихте ги, значи може да ги предпочетете със свободен избор, но 35 г. не можахте да разберете, че ви ОБЕЩАВАТ едни и същи неща и по един и същ начин ви мамят ? Хората са казали: - каквото си надробиш сам това и ще сърбаш ! Кое не ви е ясно в тази поговорка на истината ?
16
2
 
11
 
! Отговори
Ари Голдберг преди 1 месец
на Барба Ганиос - дори не му Требе Пютин да го Бомбандира - Инфраструктурата му е като след Ядрен Взрив, а Милиардите са Изпапкани!
15
1
 
8
 
! Отговори
Добре дошли във преди 1 месец
феодална България!
14
1
 
8
 
! Отговори
България е преди 1 месец
Изостанала Абуригенска държава
13
2
 
5
 
! Отговори
Под Игото преди 1 месец
На ДС и Гербала
12
4
 
4
 
! Отговори
Кмета Терзиев преди 1 месец
Промяната е факт !
11
2
 
4
 
! Отговори
МаршНаРаботаОКАДАР преди 1 месец
БеГе Средновековие
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ееее, а при ГРОБ какви улици имаше .... тиквеното Протеже Фандъкова 4 мандатареди 500 жълти павета и така и не успя да ги нареди.
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тураш по 2-3 павенца у джеб неколко пъти седмично, и за една-две годин може си настелеш дворо !
8
2
 
3
 
! Отговори
Това го нема преди 1 месец
Никъде.Поредният ремонт на ремонта.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво става с жълтите павета окосиха ли тревата в центъра на София.
6
2
 
4
 
! Отговори
Внимание преди 1 месец
Когато подаваш сигнал на която и да е платформа, не минава много дълго време преди да получиш призовка защо си го направил! Това не е демокрация, разберете, все още си е див, бесен комунизъм! Няма Европа за г.а.н.ч.о, нищо, че се тагваш от Айфеловата кула! ДОкато този народ не стане от скапаните си и миризливи дивани, така ще е! Подавайте сигнали.. абе айде бе
5
2
 
5
 
! Отговори
Тафрова от Лондон преди 1 месец
Путин открадна паветата..
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тази мало умна платформа иска лични данни, включително и телефонен номер на който ти пуска смс! Защо е необходимо това, м? За да може да се следят хората, които подават сигнали и евентуално някой да ти почука на вратата, някой срещу който си пуснал сигнал. Много погрешно, много! Другата пък платформа call Sofia, откакто ДС взеха общината, не работи грам. Подадох поне 5 сигнала, никаква реакция. Общината е абдикирала.
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
демокрация и евроатлантически ценности - сега разбирам защо 1945 година е имало народен съд- провесването им е валко на днешните слуги на краваршингтонските фашисти
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а жълтите павенца наредиха ли ги най-накрая, оказа се ,че пет павета не можем да наредим, не знам къде сме тръгнали тунели и път на две нива да правим всичко ще се разпадне.
1
3
 
9
 
! Отговори
Метла преди 1 месец
Да не забравиме да добавиме и интегрираната, която мете с МЕТЛА! 2024г. при бюджет 2,5 млрд онова нещо мете с метла! От кофите мирише сверски особено през лятото, но оня от банкя каза,че е оставилСофия кукла! *** си изхвърля старите соц мебели нощем, за да не го снимат! Той е п.р.и.м.и.т.и.в.е.н