Балабанов: Неуважение към гражданите е да питаме кога са следващите избори

Срещите с хора, готови да работят, донесоха оптимизъм
2 авг 2024 09:56, Стела Стоянова
42
Балабанов: Неуважение към гражданите е да питаме кога са следващите избори
Снимка БГНЕС, архив

Срещите с хора, които наистина бяха готови да работят, донесоха малко повече оптимизъм към днешна дата. Към момента имаме 66 народни представители.

Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов относно разговорите в търсене на подкрепа на правителство с третия мандат.

"Не бих се съгласил да се питаме кога е датата на следващите избори. Това е неуважително към българските граждани. ИТН се опитва да даде алтернатива и възможност и да види има ли в 50-тия парламент държавници, въпреки партийните различия и личностните противоречия. Има ли хора, които могат да седнат и да работят по конкретна програма?", попита той.

"В крайна сметка ние се опитваме пред вас да разговаряме първо нормално с колегите от парламента и второ с разум. Всичко това е полезно, защото видяхте още в първата среща конкретни народни представители как изглеждат в очите на българското общество. От там нататък срещите с хора, които наистина бяха готови да работят, донесоха малко повече оптимизъм към днешна дата. Към момента имаме 66 народни представители", заяви Балабанов пред БНТ.

"Имахме 48 и след разговора с БСП, парламентарната им група потвърди на 100 процента. Като цяло нямахме почти никакви разминавания по отношение на приоритет. С тях станахме 66 или почти вече първа политическа сила от държавници и народни представители, които загърбват народните си различия", допълни депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
ИТН са предатели! преди 1 месец
ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане торпилират цялата политическа система в България и изливат помия по единствената Реформаторска и истинска Коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България!!!!
40
0
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 1 месец
Като гледам ямболския късокрак субект, в главата ми се набива приказката "Педя човек, лакът уста". Че ръстът му е педя е безспорно, но цял лакът не е брадата му, а политическата злоба! Пред пРезидентина пелтечеше, че нямали големи различия с ПП-ДБ, като услужливо забрави, че с години изобилно бълваше срещу тях с дъждовалната си машина, добре заредена с органични отпадъци... Колко жлъч и лошотия, изобщо негативна енергия може да се кумулира в туй невзрачно грозно същество!? Балабанов е същата кар
39
0
 
5
 
! Отговори
Тинтири-минтири преди 1 месец
Партия "Има Такива Негодници" щяла да прави Правителство с химна "Седем-осем и ще си паднала, седем-осем и ще си легнала, седем-осем лягай и брой си сама..." Пълна простащина...клета майка България ...ИТН оскверниха Парламента и го превърнаха в гнусно вулгарно Шоу!
38
0
 
4
 
! Отговори
Простащината на ИТН преди 1 месец
Особено просташки беше езикът маъмуняка Тошко към лидерите на ПП! Да, ама сега омекнал като печен праз и паднал толкова ниско, та да се кланя на изхвърлени отпадъци от други партии!
37
0
 
3
 
! Отговори
Итн са измет! преди 1 месец
ИТН са некомпетентни необразовани аматьори, които играят евтин сценарий със заучени фрази!!!!
36
0
 
3
 
! Отговори
Истината!!! преди 1 месец
ИТН имат 1,5 % реален вот от последните избори при гласували едва 30% от имащите право на глас!!!! Жалък резултат за огромните им усти!!!
35
0
 
1
 
! Отговори
Чалгастан преди 1 месец
Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм!
34
0
 
2
 
! Отговори
Аман вече! преди 1 месец
Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ беше Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво правителство с тези жалки карикатури на политици - спящ с пачки и кюлчета, г-н магнитски санкциониран за корупция и пране на пари, вулгарни чалгари с простошко шоу и фашагата Копейкин...
32
0
 
3
 
! Отговори
ИТН = Има Такива Нег преди 1 месец
Жалки вулгарни чалгари! ИТН имат едва 1,5% реален вот от всички българи имащи право на глас, къде са тръгнали с голямата кошница?! Я марш в дупката откъдето сте изпълзяли! Нямате тежест, нямате минимален вот от Народа! А се разпищяли наляво-надясно, сякаш са мнозинство!
31
0
 
4
 
! Отговори
мутри вън !!! преди 1 месец
и всевъзможни бабикянчета и балабанчета се отзоваха......
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква противна физиономия.Също като на Тошко и Главния чалгар.Тия не привличат,а отблъскват хората.А като ги чуеш да заговорят,сменяш канала или обръщаш страницата.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя кисел гъзар, който досега за пет пари работа не е свършил, изживява звездния си миг. Раздава присъди, акъл и разсъждения наляво и надясно. А моят личен акъл не го побира кой изобщо ходи да гласува за тия питеции и клоуни от ИТН. Но пък и не мога да не им призная, че на фона на Величие, изглеждат направо като титани на мисълта. Явно дъното в БГ политиката все още не е достигнато.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цялата им партия е един цирк. Сега взеха мандата и започнаха с циркаджилъците и опитите за предизборно дискредитиране на останалите партии. Преди това единственото, този крайно неприятен и вечно кисел индивид и неговия ортак Тошко правеха, беше да лаят срещу абсолютно всеки и да са контра на всичко. На два пъти имаха шанс за правителство и го проиграха с лека ръка, защото се бяха взели за полубогове. А Диван войвода даже е излишно да го коментираме в какво *** се е превърнал.
27
0
 
25
 
! Отговори
Я па тоя преди 1 месец
Според този индивид,било неуважение към гражданите да питат за избори,..А уважение ли е към целия народ два пъти да печелиш изборите и три пъти да проваляш правителство и реформите...
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чалгарите и сами не си вярват,че ще съставят кабинет,но си правят предизборна реклама и си придават тежест,каквато нямат.
25
0
 
15
 
! Отговори
Олд преди 1 месец
Уличниците на живия труп си повярваха че са нещо повече от драскачи.
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докъде я докарахме,чалгари да ни управляват.Следващия път пак ходете за гъби,защото нямало за кой да гласувате.И пак същата картинка ще получите.
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Балабанов търсел държавници в парламента.Т.е.самият той се изживява като държавник.Ха,ха,ха!Ако не беше тъжно,щеше да е смешно.
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
партията на шибецитИ