Пеевски показа списък на "всички касиери на мистър Кеш в енергетиката"

Не ме интересува последният разказ на Шехерезада, отсече той
2 авг 2024 10:38, Стела Стоянова
130
Пеевски показа списък на "всички касиери на мистър Кеш в енергетиката"
Снимка БГНЕС, архив

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски показа пред медиите в кулоарите на парламента "списък на всички касиери в енергетиката".

Той посочи, че списъкът е на "Мистър Кеш Румен Радев и на Николай Копринков – касиерът от село Труд, кръчмарят, които и в момента ограбват енергетиката", предаде БГНЕС.

На въпрос как ще коментира думите на Христо Иванов за зависимости между Пеевски и председателя на Върховния административен съд Георги Чолаков, казани по време на изслушването му във временната парламентарна комисия за разследване на всички факти и обстоятелства около дейността на Божидар Божанов – Нотариуса, председателят на ДПС заяви, че не му се занимава с несъстоятелни хора, както и че не го интересува "последният разказ на Шехерезадата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Пеевски испадна в безтегловност това показва страха в очитему за КТБ и говори пълни глупости колко е жалък тюфлека пеевски този е пътник
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото и да не ми е симпатичен за енергетиката е прав. В НЕК се назначават предимно ръководители, които не разбират нищо, а се уволниха хора експерти. Директора като манекен само се снима, а техн.директор е жалък стъклар без никакви познания, но с голямо его и буквално съсипва всичко, харчи пари за маловажни неща, а работниците ходят със стари дрехи. Уволнява наред и влачат хора от кол и въже. Енергетик не се става за 1-2 години, но кой от тях да знае. Съсипват и ВЕЦ и язовирите парашутистите.
115
0
 
1
 
! Отговори
Кешгейт" по зап преди 1 месец
Кешгейт" по заповед на Пеевски, списъка на всички "касиери в енергетиката които ограбват даржавата".
114
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мистър списък. Голям писател стана Дилянчо.1.Николай Копринков 2. ... ....
113
2
 
2
 
! Отговори
м преди 1 месец
Аз лично Ще гласувам за пеевски да видим кои други имена ограбват България по азбука да излиза на яве.
112
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пеевски е голям борец срещу корупцията. разбира се само срещу тази корупция, в която той не участва.
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски има огромна харизма. АКо направи партия целия народ ще тръгне след него вдъхновен към светли бъднини!!!
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
напомня ми гешев като го свалиха, и той щеше да разкрива, да бори корупцията, а сам призна че ги прикривал, най-много му тежеше предателството на ДПС и пеевски, какво ли е прикривал, това е престъпление, но никой не се заинтересува, дори Брендо си държим тука, че в чужбина било по-строго с наказанията, трябвало да лежи по-дълго в затвора
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 108, още един възторжен поклонник на наказания за корупция с подписа на самия американски президент пеевски, затова е вярвал той че ще стане премиер
108
0
 
1
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
И не става така:"не искам да се занимавам с несъстоятелни хора"...и Шехерезадата.Редно е щом ти е отправено обвинение,да опровергаеш и докажеш с факти и аргументи,че е несъстоятелно,без стойност.Да се правиш,че нищо не се е случило и няма такова обвинение, в политиката не върви.Не може само да отправяш обвинения,трябва и да отговаряш на тях.
107
1
 
6
 
! Отговори
Дядката преди 1 месец
Това нещастно шишаво момче не може да се запре, напада наред! Сам се забърка в грандиозни скандали и сега му предстои изритване от политиката! Да му кажем чао Шиши ,вземи и Бойко със себе си!
106
0
 
2
 
! Отговори
Юлиян продълже- преди 1 месец
ние на коментар103:А време за Пеевски няма!Няма да го чакат вечно.Не успее ли сега,после вече ще бъде "никой",ненужен.Затова е толкова припрян и изнервен.Не мине ли сега някакси(как някакси?С много пари,естествено негови)номера с "Да върнем ДПС на хората"-край!Втори опит няма да има.Ще трябва да прави партия"Аз,брата,брат'чеда и баджанака".
105
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КАКЪВ РЕЙТИНГ ИМАТ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА НА РАДЕВ? ПЪРВОТО НЕ МОЖА ДА СЕ СПРАВИ С ЕДИН АВАРИРАЛ КОРАБ ''ВЕРА СУ ''ПОСЛЕ ПРЕГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА ДА НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ И ШАРЛАТАНИ! КОЙТО ИСКА ДА ИЗБРОИ ВСИЧКИ ПРОСТОТИИ, СКАНДАЛИ И ПРИКРИТИ ДАЛАВЕРИ КАКТО И ДА ГО ПРИКРИВАТ МЕДИИТЕ, ПЛАТЕНИ ОТ КРАДЛИВИ СПОНСОРИ И СЪВЕТНИЦИ НА РАДЕВ! ИМА ЛИ ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО ДА ПОПИТАТ РАДЕВ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ НА НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ, СПОНСОРИ И ПОСТАВЕНИ ЛИЦА?НЯМА!
104
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пеевски се радваше на комфорт точно заради такива дето му пригласят, забравиха за КТБ, тогава медиите писаха за 150 млн. необезпечен кредит на пеевски, но се върна борисов и потулиха нещата, щяха да се "убиват" един друг, ами унищожения поминък точно на неговия електорат с ликвидирането на Булгартабак, ами лаФките които Орешарски не разреши, но се върна борисов и цъфнаха до всяка спирка, сега двамата пеят в един глас, ау мистър кеш, приемат го в Елисейския дворец, не се допитват до пеевски
103
2
 
2
 
! Отговори
Понеже някой преди 1 месец
Ми е сложил минус за пловдивската адвокатка,то ето коя е тя.Веселина Квантова -Бучкова,специалист по спортно право,работила в кантората на бившият министър на вътрешните работи в правителството на Радев Иван Дерменджиев.И назначена в БЕХ по негово време.
102
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
е, и като са сменени какво, точно служебните правителства на президента бяха с най-висок рейтинг, а сега служебното на главчев е с много по-нисък рейтинг, а борисов се обяснява за всики действия на премиера, затова го и свързват със служебното правителство и неговите решения, какво ще каже пеевски, че държавата в момента е на червено с 1 милиард, само за два месеца оплескаха нещата, а теглят заем след заем, всичко това е минало, да каже защо сменят областните управители с такива от неговото ДПС
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
99 Защото шарлатаните ПП ДБ, са клеветниците, изпратили лъжлива информация в САЩ, за да натопят Пеевски. Техният човек в Щатите впрочем, получи 17 присъда за корупция и 100 затвор.
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Узунов, горд носител на хитлериската униформа и изпълнител на Хитлеристка поздрав, както видяхме от едни снимки, никога няма да престане да разнася кеш и да приема такъв. Видяхме едно видео в едно кафене, където си разменят "уиски и пакет цигари" в един плик уж, а то било пачки. И нищо. Такива са хората на Радев, който назначи незаконно тогава, любовницата си Деса, докато бе шеф във ВВС. И нищо. Нзначи и недоразумението Киро просто с лъжа в декларацията за гражданство, и пак нищо.Егати и държава
99
4
 
3
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Най-вероятно сам се натиска на "Козяк".Знае,че гилотината на "Магнитски" виси заплашително над главата и парите му и със зъби и нокти драпа да изпълни това,което е обещал за "отсрочката"-да направи ДПС и българските турци челен отряд и "верен васал" на САЩ във войната срещу Русия.Нещо като Зеленски(той) и "неонацистите"(ДПС) в Украйна.Нито Доган,нито българските турци искат подобно нещо.А САЩ какво?Чакат.И гледат.Парите и реномето поставено на карта са на Пеевски.И гилотината чака.Ако не успее.
98
0
 
5
 
! Отговори
Някой лъже преди 1 месец
В целия списък има само един ,назначен от ПП-ДБ.Това е Александър Русинов в НЕК.Едички други са назначения на служебните на Радев.Оборете ме ,но с имена.Както аз ви посочих Русанов.