Бащата на детето, пострадало в катастрофа, опроверга Анелия: Не взимам наркотици!

Детето ми лежеше на пътя, оправда се той за острата реакция
21 авг 2024 08:45, Нели Христова
139
Бащата на детето, пострадало в катастрофа, опроверга Анелия: Не взимам наркотици!
Снимка: БГНЕС

"Бях с двете си деца, пътувах към село Орешак, за да ги заведа на панаир и да видят дядо си. Малко след Български извор видях бързо движеща се кола срещу мен. В един миг просто фаровете ѝ се озоваха в моята лента и аз направих дясна маневра, за да не стане челен удар, но не можах да избегна напълно катастрофата. Ако аз не бях реагирал достатъчно бързо в този момент, просто нямам думи какво можеше да се случи. Едно от децата ми изхвърча от автомобила. И двете бяха в столчета и с колани. Извадих семейството си, другото дете лежеше настрани. От отсрещния автомобил никой не излезе да попита "Хора, живи ли сте, здрави ли сте, добре ли сте?"

Още по темата

Това разказа Николай Бояджиев, баща  на 7-годишното дете, което беше транспортирано до "Пирогов" с медицинския хеликоптер преди два дни след тежка катастрофа, в която участва певицата Анелия.

Момчето е с множество наранявания след катастрофата на пътя София – Варна. Вчера Анелия направи изявление в социалните мрежи, а прокуратурата в Ловеч образува досъдебно производство.

На въпрос как е реагирал вследствие на случилото се, мъжът разказа следното:

"Все пак детето ми лежеше на пътя, едва ли не полуживо. В този момент човек може да каже всичко. Реагирал съм остро, да. Но нито съм нападал някой, нито съм искал нещо да направя. Дойдоха две линейки, първата закара по-голямото ми дете до болницата, понеже беше в много критично състояние. Все още е така. Втората линейка изчака да дадем проби – тестът за алкохол ми беше напълно отрицателен. Трябваше да идем до патрулката да дадем проба и за наркотици. Аз не успях да изчакам пълния резултат да излезе, защото от линейката ме извикаха, че трябва да тръгваме. В болницата дадох кръвна проба. Никога през живота си не съм употребявал наркотици", поясни още Бояджиев пред NOVA.

И призова: „Бих казал на абсолютно всички водачи – не конкретно на този – че каквото и да се случва, когато има такова произшествие, е чисто човешко да се провери отсрещният как е. В Закона за движението по пътищата го пише – когато има ПТП с пострадал, всички в по-добро състояние са длъжни да помогнат".

Два дни след инцидента, Анелия също проговори за сблъсъка на пътя. "Искам да кажа, че ми е много болно за това, което преживях последните дни и още по-болно ми е, че хората правят циркове с тази случка. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад", заяви певицата във видео в социалните мрежи.

Според нея бащата на пострадалото дете разпространява лъжи. "Да, не отидохме да помогнем, защото бащата преживяваше някакъв шок, започна да рита колата, да ни заплашва, че ще ни убие, да чупи стъклото", поясни попфолк звездата.

По думите на Анелия мъжът е дал положителен тест за употреба на амфетамин. Екипът ни успя да се свърже с бащата на пострадалото дете. Не пожела да застане пред камерата ни. Според него в случая става въпрос за фалшиво положителен тест. Затова изчаква резултата от кръвната проба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от Общество
Даниил поиска от Кенет Мертен да се спре преследването на УПЦ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нейното дете страдало, а че другото бере душа няма проблеми. Като имат пари и връзки се мислят за богопомазани. Трябваше да я пребиеш и нея и шофьора и два шамара на малката бъдеща к*рва като майка си.
70
1
 
46
 
! Отговори
Ара аудио видео преди 3 седмици
чалгата е вредна за вас, вашето здраве и околните!
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 80 На тебе и звездите мое да ти ГY говорят, ама не значи, че гласовете в главата ти са способни, да дават информация за реални факти.
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали сте с модерните мерждани, тея дето имат по 8 камери. Не снимат ли?
67
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами вижте как са ударени колите. Аудито отпред в ляво, Мерцедеса отзад в ляво. Това какво ви говори? На мен ми говори че дрогираният с мерцедеса на десен завой е дрифтил и е изтървал контрола над автомобила.
66
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Слава богу че Анелия е невредима." - Баш па за тая ли затъжи ...
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Да, не отидохме да помогнем, защото бащата преживяваше някакъв шок" - АХ колко члагарско ... Хората ето крещят "ДАЙ МУУУУ" и обвиняват другите, че са много "задръстени" и не "жиевят на макс", когато видят реална емоционална реакция, която не е породена от 500 грама алкохол и разголени мацки, си мислят, че дургиет са "луди некакви там" ...
64
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"По думите на Анелия мъжът е дал положителен тест за употреба на амфетамин." - Ам .. ок. По моите думи, имам ноталиален акт за цялата земеделска земя в България...
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Това означава че са впрегнати хора да троллят в полза на чалгарката." - Не знам за хора, ама един стига. Преди имах едно скриптче, дето ги думкаше до 5-6к лайка, преди да падне сайте.
62
1
 
19
 
! Отговори
таковата преди 3 седмици
Вече налитам на четвърта такава новина и така и никъде не пише, каква е пробата за алкохол и наркотици на другия.
61
1
 
19
 
! Отговори
Чака - Рака преди 3 седмици
Вината е на шофьора а не, на тази Анелия. А детето к не беше ли вече пълнолетна кифла с джуки?
60
0
 
26
 
! Отговори
аз преди 3 седмици
За да реагира така човекът, може да се заключи само едно...другата кола е направила нарушението и ПТПто...никой няма да тръгне да вика и бие по колата, ако той е виновния за тая катастрофа..близко до мозъка и чиста човешка психология. Не знам как се е сдържал да набие поне шофьора, аз надали щях...
59
0
 
39
 
! Отговори
:) преди 3 седмици
Е*аси наглостта да влезеш в насрещното да удариш другото МПС, да не излезеш да помогнеш на пострадалите хора, заради който си виновен лично ти и накрая и моето дете "преживяло голям шок" тази е за затвора, а детето да го прибират и после за осиновяване към някое африканско семейство. Гнусни фолк певици.
58
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бил фалшив положителения тест! Абе тоя що не си такова таковато...
57
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мноооого нагла чалгарка!!! Какво очакваше от бащата, да ходи да ги успокоява ли?!!!
56
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Анелия или Семерджиев, все тая и едните и другите със скъпо Ауди, дрогирани до откат, чалгата на макс, превишена скорост, чувство за безнаказаност, кой знае кой космат чичак с позиции в МВР й се набира като гъсеница вечер, че я пазят така. Гнусна история.
55
25
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Важното е че Анелия е добре. Този нито го знаем кой е нито има яки песни като Анелия
54
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А бе големи съдии сте в интернет.... и супер знаещи, можещи, мега-гига-пета уникални.... ама държавата е кло аака :) Що така? Повечето тук не могат да осъзнаят два важни факта: не е шофирала чалгарката! Детето ѝ е било в колата също. Няма сила на тази земя, която да ме убеди, че майка би карала някой да шофира опасно докато детето ѝ е в колата! Хващате се с тезата на бащата, но тя не е доказана. Всичко се доказва в съда! И същият този съд раздава присъди. Вие нямате това право! Осъзнайте се!
53
6
 
4
 
! Отговори
Азаасд преди 3 седмици
Как изхвърчаш от колата когато си с колан и в седалка. Масово девацата си играят на задната седалка защото или нямат седалки, или не искат да ги ползват и не са научени.
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Забелязва се, че на някои коментари се слагат 20 минуса в рамките на 30 секунди. Това означава че са впрегнати хора да троллят в полза на чалгарката. Това не е поведение на невинен човек, тази е от нашите хора и я пазят от високо, мисля че всичко е кристално ясно.