Бащата на детето, пострадало в катастрофа, опроверга Анелия: Не взимам наркотици!

Детето ми лежеше на пътя, оправда се той за острата реакция
21 авг 2024 08:45, Нели Христова
139
Бащата на детето, пострадало в катастрофа, опроверга Анелия: Не взимам наркотици!
Снимка: БГНЕС

"Бях с двете си деца, пътувах към село Орешак, за да ги заведа на панаир и да видят дядо си. Малко след Български извор видях бързо движеща се кола срещу мен. В един миг просто фаровете ѝ се озоваха в моята лента и аз направих дясна маневра, за да не стане челен удар, но не можах да избегна напълно катастрофата. Ако аз не бях реагирал достатъчно бързо в този момент, просто нямам думи какво можеше да се случи. Едно от децата ми изхвърча от автомобила. И двете бяха в столчета и с колани. Извадих семейството си, другото дете лежеше настрани. От отсрещния автомобил никой не излезе да попита "Хора, живи ли сте, здрави ли сте, добре ли сте?"

Още по темата

Това разказа Николай Бояджиев, баща  на 7-годишното дете, което беше транспортирано до "Пирогов" с медицинския хеликоптер преди два дни след тежка катастрофа, в която участва певицата Анелия.

Момчето е с множество наранявания след катастрофата на пътя София – Варна. Вчера Анелия направи изявление в социалните мрежи, а прокуратурата в Ловеч образува досъдебно производство.

На въпрос как е реагирал вследствие на случилото се, мъжът разказа следното:

"Все пак детето ми лежеше на пътя, едва ли не полуживо. В този момент човек може да каже всичко. Реагирал съм остро, да. Но нито съм нападал някой, нито съм искал нещо да направя. Дойдоха две линейки, първата закара по-голямото ми дете до болницата, понеже беше в много критично състояние. Все още е така. Втората линейка изчака да дадем проби – тестът за алкохол ми беше напълно отрицателен. Трябваше да идем до патрулката да дадем проба и за наркотици. Аз не успях да изчакам пълния резултат да излезе, защото от линейката ме извикаха, че трябва да тръгваме. В болницата дадох кръвна проба. Никога през живота си не съм употребявал наркотици", поясни още Бояджиев пред NOVA.

И призова: „Бих казал на абсолютно всички водачи – не конкретно на този – че каквото и да се случва, когато има такова произшествие, е чисто човешко да се провери отсрещният как е. В Закона за движението по пътищата го пише – когато има ПТП с пострадал, всички в по-добро състояние са длъжни да помогнат".

Два дни след инцидента, Анелия също проговори за сблъсъка на пътя. "Искам да кажа, че ми е много болно за това, което преживях последните дни и още по-болно ми е, че хората правят циркове с тази случка. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад", заяви певицата във видео в социалните мрежи.

Според нея бащата на пострадалото дете разпространява лъжи. "Да, не отидохме да помогнем, защото бащата преживяваше някакъв шок, започна да рита колата, да ни заплашва, че ще ни убие, да чупи стъклото", поясни попфолк звездата.

По думите на Анелия мъжът е дал положителен тест за употреба на амфетамин. Екипът ни успя да се свърже с бащата на пострадалото дете. Не пожела да застане пред камерата ни. Според него в случая става въпрос за фалшиво положителен тест. Затова изчаква резултата от кръвната проба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от Общество
Даниил поиска от Кенет Мертен да се спре преследването на УПЦ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чалгата не прощава на никого, дори и на невинните в случая. Другия път дано намерят бетонна стена в насрещното тия чалга убийци.
50
1
 
16
 
! Отговори
та така преди 3 седмици
може тя да е карала и след удара да са си разменили местата с *шофьорчето*
49
1
 
31
 
! Отговори
до 59 преди 3 седмици
Напротив, знаем какво е станало, видимо е и от материалите. Кола пълна с дрогирани чалгари навлизат в насрещното и почват да трепят децата на България докато бичат чалга и са дрогирани до козирката. Сега разбра ли какво е станало?
48
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нека на изборите да изметем чалгарите и мутрите. За нормална България
47
2
 
6
 
! Отговори
Само типични иzpoди преди 3 седмици
може да пишат толкова гнycoтии без да знаят какво всъщност е станало...
46
5
 
5
 
! Отговори
ГЕНЧО преди 3 седмици
ТОВА Е ЕВРО-КАПИТАЛИЗМА НА ТЕРИТОРИЯТА ПРЕВЗЕТА! ЩЕ ТЕ ГАЗЯТ МУ-ТРЕ-СИ И НАР-КО-МАНИ, КАКТО И МИЛЕН ЦВЕТКОВ! САМО СЕ МОЛИШ ДА НЕ СИ ТИ СЛЕДВАЩИЯ, ДРУГО НЕ ТИ ОСТАВА!
45
10
 
11
 
! Отговори
ИМ преди 3 седмици
Трябва да си върнем България от чалгарите и мутрите хора. На изборите имаме шанс за начало. Знаете за кой трябва този път
44
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И сега какво се оказа, че другият шофьор не е бил дрогиран! А на чалгарите тестове за наркотици има ли, вероятно са шмъркали бело в колата докато са слушали карай бясно на червено!
43
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега за пореден път ще гледаме познатия филм и ще видим, че съдът ще я оправдае. И всички ще съжаляваме, че човекът не я е извадил от колата и не й е наритал чалгаpската кpатуна.
42
23
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А дрогираният отишъл ли е при Анелия да я пита как е?
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Анелия та хич не е добре с главата и това само Катя я погледнеш го разбираш. Има някаква сериозна травма, личи си
40
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Искам МНОГО ДОБРЕ да си спомните интервюто на Анелия, която обясняваше как детето й тепърва го чакали ВАЖНИТЕ неща в живота, НАРКОТИЦИ и полов живот. Има хиляди качвания, лесно се намира видеото. Права е жената, за нея и децата й са наркотиците и половия живот, за останалите да берат душа по канавките. Какво очаквате от тази чалга мумия? За тия наркомани са впрегнали и ботовете да цъкат минуси даже, смятайте за какво става дума!!!
39
5
 
17
 
! Отговори
Kuncho преди 3 седмици
Чалгаджиството в България стана начин на мислене и поведение! За съжаление това е поредното доказателство, че бързо някой се взема за "звезда" и започва да демонстрира безпардонно поведение, което в повечето случай е единственото "звездно" нещо!
38
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Човекът какво се обеснява на една чалгарка, тя си използва влиянието за да манипулира масата. В съда всичко ще си дойде на мястото
37
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая верно се е спекла, щом е пуснала глутница да цъка минуси по форумите. Представете си как звъни на пожар на многобройните си ***.качи да й спасят кожицата сега. Дано детето напълно да се оправи, а за нея... Господ е големият изравнител на сметките!
36
12
 
11
 
! Отговори
Ak47 преди 3 седмици
Ак-47 ги оправя такива ковроляци ,дето се мислят за богопомазани, крайно време е народа да вземе правдата в свой ръце иначе няма оправия
35
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички знаем, че Анка взима ко . инче от годинки.но то да беше само тя. А ако питате от къде се знае - от балета й. Но това няма значение. Значение има, че тя е една куха лейка. Тези пътища, които България има, не са каране със 90 или 100 км/ч. А по тях се фучи с 200. По целия свят тези първокласни пътища са с ограничение 70 или 80 км/ч. И да, това че няма магистрали между повечето градовете е проблем на държавата!
34
25
 
31
 
! Отговори
Не забравяйте! преди 3 седмици
НСО с Кирил Петков със скорост двойна над допустимата убиха човек на входа на гр. Аксаково. След два дни беше преасфалтирано, окосено и дърветата окастрени. Вече никой нищо не може да докаже!
33
32
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гледам че има много ботове впрегнати да слагат минуси по коментари срещу тези чалга амеби. Тая явно на истина е много важна на някой, че така я бранят. Човека от другата кола може да го изкарат сега наркоман и алкохолик, знаем как се случват нещата. Анелия е явно от нашите хора, тип Семерджиев, имат разрешително да убиват.
32
30
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ми тия от хайлафа могат да трепят, но не и да помагат, как така великата Анелия ще помага на хора в беда, че тя е важна вип персона, не може да си цапа ръцете с простосмъртни. А що се отнася до чалгара вече го казах, карай бясно на червено им е начин на живот на тия поллучовеци, алкохол, наркотици, бой, изневери и смърт, това е чалгата.