Пирогов: Детето, пострадало при катастрофата с Анелия, е в тежко състояние

То е настанено в детската реанимация
20 авг 2024 15:23, Нели Христова
30
Пирогов: Детето, пострадало при катастрофата с Анелия, е в тежко състояние
Снимка: БГНЕС

7-годишното дете, което пострада тежко в катастрофата с попфолк певицата Анелия, е в тежко състояние, съобщиха от "Пирогов" за "Фокус".

Припомняме, че инцидентът стана в неделя на главен път София – Варна, в района на село Български извор, община Тетевен.

Още по темата

Сигнал за инцидента е подаден неделя, около 6:40 часа сутринта. Ударили са се два леки автомобила. Пострадало е семейството от едната кола, пътувало с двете си деца – на шест и седем години.  В тежко състояние е по-голямото дете.

Първоначално то бе настанено в Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Георги Странски" в Плевен, но след преценка на медицинските специалисти, с оглед естеството на травматичните увреждания, е подаден сигнал за необходимостта от преместване в друго лечебно заведение.

Вчера с хеликоптер транспортираха детето до болничната вертолетна площадка на столичната болница "Лозенец", откъдето екип на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н. И. Пирогов" поема детето и го транспортира до лечебното заведение.

От "Пирогов" съобщиха, че детето е настанено в детската реанимация на апаратна вентилация. "Към момента остава в тежко състояние без промяна", добавиха от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Общество
Новият вирус "Оропуче" е непознат, няма ваксина или лекарство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
2
 
! Отговори
ля ля преди 3 седмици
А как се возят децата в колите.. да не коментираме!! И ние така се возихме,прескачайки се един друг на задната седалка и влудявайки родителите отпред! Обаче нямаше такива *** по улиците или всъщност бяха всички по родните си места! А НЕ В СОФИЯ ВСИЧКИ ЮРУУШ!! дebili! А те всъщност не могат да карат колаааа повечето!! Поредния абсурд в който мвр-ето си чеше мадeтe
29
0
 
13
 
! Отговори
Един Българин преди 3 седмици
Децата на България ,а и не само те, страдат от съдебната система на Пеевски и Борисов. Защо не кара така в Гърция или Румъния (срам ме е да се сравняваме с тях) и да направи катастрофа там в насрещното с превишена скорост, че и да обвинява бащата без да е сигурна в пробата? Това не е първият случай. Местан какво направи? Уби бебе, а останалите мутряги се оправят (както и селян ката ще се оправи) с "нотариус".
28
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЧАЛГАРКАТА Е ВИНОВНА, В ДРУГАТА ЛЕНТА Е НАВЛЯЗЪЛ ШОФЬОРЪТ Й НА НЕЙНИЯ ДЖИП. БАЩАТА Е НАПЪЛНО ПРАВ. ЧАЛГАРКАТА НЕ МОЖЕ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ТОЙ Е С ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИНИ ПРЕДИ ДА МУ Е ИЗЛЯЗЪЛ ТЕСТА! МНОООГО Е НАГЛА, МАКАР ЧЕ СЕ ПРАВИ НА СКРОМНА! ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО!!!
27
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много я ругаят Анелия , но не е шофирала, нито пък е редила магистралки като бащата преди да подвозо семейството
26
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така и не се намери медия да напише, в ЧИЯ лента е станал УДАРЪТ, и каква е била скоростта на джипа на чалгарката?
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимна преди 3 седмици
В Български извор да направят протест "Чалгата убива децата на България". И е факт.
24
3
 
28
 
! Отговори
До 19 преди 3 седмици
"Я спрете да ѝ цитирате името. била е в колата. Това заглавие написано по този начин внушава, че е участник в катастрофата. Много долна "журналистика"." ------------ Що да не й цитират името? Нали в първата публикация споменаха, че била катастрофирала, ама неясно с кого се ударила, но била добре. Даже някъде писаха феновете й да не се тревожат, нямало да отменя участията си! Чак като се разбра, че има тежко пострадало дете, стана проблем да й цитират името?!
23
3
 
29
 
! Отговори
До 20 преди 3 седмици
"Съдилищата имат право да определят и съдят! Вие НЕ!" -------------- Не се излагай повече бе, Фиток! Може и да харесваш чалга, ама това не е мотив да търсиш оправдание за чалгарката. Всички знаем как "определят и съдят" съдилищата в България. Чукай на дърво да не те връхлети някоя подобна "невинна душа" и после да ти се налага да защитаваш гражданските си права чрез съда.
22
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някой тук пишат в коментарите, как певицата нямала нищо общо с инцидента и как шофьора бил виновен.Когато се возиш, особено с деца в колата, ще караш възможно най-безопасно и сигурно, в ограничението. Без да съм бил там зная,че това ауди е летяло с доста над ограничението.Всеки ден срещам много такива по пътищата.Шофьорът ще кара с колкото му кажеш,но тя не е възразила да се прибере по-бързо в София.Много е трудно когато си паралия и имаш скъп автомобил да караш по правилата.Това е срамно за тях
21
2
 
35
 
! Отговори
Пепи преди 3 седмици
Не стига че с псевдо изкуството си убива мозъчните клетки на хиляди хора, но започна и физически. Поредната нещастна женица взела се за принцеса. Не била виновна. Била в колата. Обаче е била съгласна и със скоростта. Нагло същество. Аз не знам кой още ги слуша тези. ***.
20
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 17, четейки тази статия... правил ли те съучастник? Не! Това, че е била в колата не я прави причинител! Спрете с тази злоба и завист! Съдилищата имат право да определят и съдят! Вие НЕ!
19
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Я спрете да ѝ цитирате името. била е в колата. Това заглавие написано по този начин внушава, че е участник в катастрофата. Много долна "журналистика". Миззерницции!
18
1
 
24
 
! Отговори
Само като чуя преди 3 седмици
Поп-фолк и разбирам ,че имам работа с хора от мААлАтА или от СО, ТХ. Избягваш контакт веднага.
17
10
 
25
 
! Отговори
До Фитока преди 3 седмици
"Не разбрах какво общо има Анелия с катастрофата след като не шофирала.Ей много завист заради стандарта и на живот." -------------- Няма смисъл от обяснения, защото с този умствен багаж няма как да разбереш. А колкото до стандарта - благодаря на родителите си, че не са ми дали такива критерии за "стандарт на живот".
16
2
 
44
 
! Отговори
Евала преди 3 седмици
Тази е смрадлива фуния! Ненапразно К.Динев я натири навремето. Ще я прикрият. Апропо, какво стана с убитият от джипа на К.Петков човек? Нищо, а? "Тука е така" се казваше в един стар виц.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А за този дето се пеняви, че работодателя казвал на шофьора да намали. Няма такъв филм, водачът на МПС е единствен отговорен за спазването на ЗДвП. Това е все едно за превишаване на скоростта от шофьор на камион, да търсят работодателя.
14
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До чалгата убива всичкиТози коментар е показателен за ниското ниво на интелект в България. Това което сте написали и другите слабоумни са харесали е, ако автобус с хора блъсне пешеходец, пътуващите в автобуса са виновни.
13
6
 
47
 
! Отговори
чалгата убива всички преди 3 седмици
Няма да е първия път в който мутреса убива на хората децата. Не ме интересуват никакви тестове - тая бездарна ромка се опитва да потули случая.
12
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На гледахме се на достатъчно "положителни" полеви тестове за наркотици. Така че за мен това все още нищо не означава. Нека излезнат кръвните проби. Но това, че са ги ударили и по никакъв начин не са се поинтересували какво се случва и дали могат да помогнат определено прави Анелия лош човек. Няма оправдание. Нормално е бащата да се притеснява, че ще потулят нещата... и това сме го виждали често у нас.
11
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 6, каквото и да каже експертизата, анелията е карала с несъобразена скорост