Анелия разказа за катастрофата: Преживяхме пълен ад!

Бащата на пострадалото даде е дал положителна проба за амфетамин
20 авг 2024 14:16, Нели Христова
84
Анелия разказа за катастрофата: Преживяхме пълен ад!
Снимка: БГНЕС

Фолкпевицата Анелия коментира катастрофата, в която пострада тежко 7-годишно дете. Инцидентът е станал в събота на пътя София - Варна. В единия автомобил е пътувало семейство с две деца, а в другия - певицата Анелия с дъщеря си и шофьорът им.

"В катастрофата освен те участвахме и ние. Преживяхме абсолютно същия ад, който и те. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото бащата преживяваше някакъв шок. Започна да рита колата ни, да ни заплашва, че ще ни убие. Счупи стъклото на автомобила ни и нещото, което цяла България не знае е, че бащата даде положителна проба за амфетамин", каза певицата във видео, споделено в инстаграм профила й.

"Болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейство. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Тъжното е, че бащата на детенцето, което в момента бере душа в болницата си позволява да разпространява лъжи", коментира още тя.

Пострадалото дете беше транспортирано в тежко състояние от Плевен до София с медицинския хеликоптер в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дете бере душа в ранимацията след катастрофата а тази чалгарка веднага отишла да вие и върти кючеци на участие...сакън да не изпусне хонорара. Какво безчувствие и алчност.АнелиО-Господ гледа....
65
0
 
2
 
! Отговори
Лястовица преди 3 седмици
Многа здрава кола имате тогава, но как може да не помогнете на дете?
64
0
 
3
 
! Отговори
Възмездие преди 3 седмици
Онзи отгоре ще ти го върне тъпкано на теб и на всички твои близки, лъжлива кррр анто д ооо л но прр обна.
63
0
 
4
 
! Отговори
Смрад преди 3 седмици
Мор за такива лъжкини! Цяла България иска възмездие. Нека страдат всички лъжкини като тази. Нека изпиташ в пъти по-тежко НАКАЗАНИЕ и детето ти да извърчи по този начин през предното стъкло на колата и да се забучи в някое дърво!!! Искрени пожелания са това, защото такива псевдо випове се мислите за Господ и че сте нещо повече от обикновените хора.
62
0
 
6
 
! Отговори
Трудно е да си преди 3 седмици
глупав като тази Аномалия и да не ти личи!
61
0
 
9
 
! Отговори
уха преди 3 седмици
Детенцето на певачката е набор 2003 - демек на 21 година. Може и то да е шофирало. Толкова за терзанията и.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всеки петък ми е Новата Година.... най-мошната турбина!
59
1
 
5
 
! Отговори
Климент преди 3 седмици
*** без грим.
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много д олно чалга създание ей
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Селско Момиче! Влюбих се в селско момиче. По красиво и от цъфнало кокиче. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в софийска община. Влюбих се в селско момиче. Тя иска с'кс, аз искам обичане. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в софийска община. ...... ето как се става "ГРАЖДАНИН" напишете в търсачката на YouTube: Румънеца и Енчев feat. Митьо Пищова - Селско момиче (Official HD Video).... Аре... малко смях и радост във ФОРУМА!
56
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изрусена гнусна римлянка убийцата...
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще го кажа така. Ако бяхте ударили дете на някой с дълбоки шалвари, нямаше да преживеете ад. Просто нямаше да преживеете повече от 15 Мин ако се бяха събрали. Та, благодари се че си жива и другия път пак бързайте. Ще стигнете с до 10 Мин по бързо ама натискай, давай много бега
54
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Другите,ах са преживели някакъв рай.
53
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никаквице,млъкни и плати за медицинските услуги и рехабилитация,че *** ще плаче,и се моли детето да оживее.И не си прави пиар на гърба на пострадалите.
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мизерия е новото ти име мутресо
51
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този ако е бил надрусан е най-малко съвиновен, а може и да е изцяло виновен. Затова има една приказка, не карайте пили, че има много дет си гледат телефоните и ако ви ударят ще сте вие виновни.
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако нейното дете е било потрошено и бере душа,тя някакъв шок щеше ли да изпита?
49
2
 
36
 
! Отговори
aa1820 преди 3 седмици
На тази бих и откъснал главата буквално с две ръце и наркотици не са необходими, ако нейната кола е причинила катастрофата. Нейното дете било в шок, а детето на човека е в болница и се бори за живот, бе овцооо. Виждаш ли няква разлика или имал силикон и в мозъка.
48
2
 
23
 
! Отговори
aa1820 преди 3 седмици
офф като почнат с това "цяла България"...много важно с наркотици или без наркотици и аз бих реагирал рака, ако джипа модел малък танк най-вероятно връхлети върху мойта кола.
47
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гледах видеото от таткото. Анелия е ударила с висока скорост колата на семейството и без съмнение задна лява гума с джанта се е откъснала заради удара. Не те е срам, чалгаджииска С.***. Дете бере душа в ранимацията, а тая иска да се изкара жертва, че и пара да изкара от интервюта. Не стъклото трябваше да ти счупи. Бил на амфети, дал бил полева проба, дрън дрън. Елементарна емпатия нямаш. 100 сириеца да дойдат, а ти да си ходиш пак ще е по-добре България. ПфуБЕ, оклук долен.