"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

Отказваме да бъдем въвличани в предизборни кампании, пишат от фондацията
Обновена: 23 авг 2024 17:04 | 23 авг 2024 17:00, Нели Христова
534
"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

35 години след падането на Берлинската стена сме свидетели на очернянето, обругаването и преследването на хора с определена професия заради изразяването на позиция. Това пише в съобщение до медиите Фондация "Америка за България".

Свободата, демокрацията и върховенството на правото са общочовешки ценности и Фондация "Америка за България" е солидарна с мнозинството българи, които ги отстояват. Сред тях са и учителите – днешните просветители. Атаките срещу хора заради това, че изразяват мнението си или участват в проекти, финансирани от Фондация "Америка за България", напомнят за тоталитарното минало. Заставаме в подкрепа на учителите и всеки следващ, който може да стане мишена на това разрушително говорене.

Кой е следващият?

Лекарите, медицинските сестри и малките пациенти, които се лекуват в обновените детски отделения на "Пирогов" и болниците във Велико Търново, Ловеч и Добрич?

Жените, борещи се с рак на гърдата, които получават навременна и компетентна информация и грижа?

Учениците от олимпийските отбори по природни науки, които прославят България по целия свят?

Малките семейни туристически фирми в Северозападна България и поречието на Дунав, които създават работни места?

Директорите и служителите на Епископската базилика на Филипопол, Регионалния исторически музей във Враца, музеите в Чипровци, Оряхово и други градове?

Предприемачите? Експертите от гражданските организации? Журналистите?

Фондацията

Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. Фондация "Америка за България" отказва да бъде въвличана в предизборни кампании.

Фондация "Америка за България" подкрепя инициативи на българи с различни професии в цялата страна, които влагат сърце и усилия, за да може спокойно да живеят, работят, създават семейство и отглеждат децата си в България.

Фондация "Америка за България" е напълно прозрачна относно организациите и проектите, които финансира. Информацията е достъпна за всички на сайта на Фондацията: www.us4bg.org. Приветстваме вниманието на медиите, за да разкажем истинските истории за проектите, които подкрепяме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от Общество
НАП прогони 30 бежанци от Украйна, щяла да прави семинари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
469
1
 
12
 
! Отговори
обективен преди 3 седмици
кого защищават А за Б -я тези които искат да прожектират филми които пропангандират геи извратености защо правителството на бъллгария не ги забрани на българия трябват мом4ета като пораснат да правят деца а моми4етата да раждат а не да ходят по геи паради !!!!!
468
0
 
9
 
! Отговори
Щом е така какъв е преди 3 седмици
проблема чуждестранните агенти?. . . . . . . . Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. . . . . Ама нещо не си вярват самите на обяснението! А как е в Америка с ЛГБК?
467
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това наше оФФчо племе трябва да разбере,че не разгони ли всички тези "чуждестранни банди наречени "фондации",жална му майка на стадото.Не разбра ли стадото,че реално тези "фУндации",заедно с някои чуждесттранни Сополства управляват *** ни,някогашната държаша България?Тези банди ще ликвидират държвата ни,или по-точно жалките остатъци от държава!Стойте и блейте,бъдещи тотални роби!
466
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Списък на всички НПО и пълен отчет кой, къде и за какво спонсорират. Пълна информация откъде се финансират. Ако не - пълна забрана
465
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По този въпрос Америка да си мълчи в България. Виждаме ги тяхните деца какви са. Вадят оръжие твърде често.
464
1
 
31
 
! Отговори
Я марш… преди 3 седмици
Вашата подкрепа е НЕНУЖНА!
463
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички НПО та трябва да се забранят, както е в америка.
462
0
 
22
 
! Отговори
България въпреки САЩ преди 3 седмици
Вярно е , само че сега забраните , цензърата , налагането на модели насила и преследването са от западната страна на стената. НПО , които са стимулирали преподаватели трябва да бъдат изгонени извън страната ,преподаватели ,за които има доказателства за вземане на подкуп , уволнение и съд.
461
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много правилно казано - застанали са им от зад в стойка партер !
460
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Списъкът май е дялкан точно от Америка за България и там са включили всичките си стипендианти като са фалшифицирали подписите им: https://obektivno.bg/doktorant-ot-mu-ne-sam-se-podpisval-v-spisaka-v-podkrepa-na-lgbt-v-uchilishtata-i-drugi-ne-sa-no-imenata-ni-sa-vklyucheni/ Доста долни и гнусни фалшификатори и лъжци. Прокуратурата няма ли най-накрая да се заеме със содомитите на посолството Ам за България?
459
1
 
35
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 седмици
*Америка за България * трябва да организира евакуация на Учителите подписали Петиция че искат да преподават детски гей порно филми в Училище и Детска Градина .
458
1
 
38
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 3 седмици
Америка за България е основния Спонсор на ЛГБТ Пропагандата в Училища и Детски Градини . Финансират се от неясни източници , повече прилича на пране на пари . Ще извинявате пичове и пички от АзБ , но нямате място ТУК .За Критиците - да бяха платили поне едно Лечение за Болно Дете ?Ай Сиктир от моите деца и внуци - чупим ченета и глави .
457
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 463, Зад Урсула не е редно да се застава, защото фамилията й издава, че прави много Ла й нен и няма да е хигиенично.
456
0
 
25
 
! Отговори
копрайм? преди 3 седмици
Искам списък да публикувате на НПО които се финансират от българския бюджет и пропахандират ерозия на българското общество. Ше видите че има съвпадение с тези нпо които се финансират от вън.
455
0
 
21
 
! Отговори
НЕУТРАЛЕН преди 3 седмици
Я ми кажете "България за Америка" в САЩ каква позиция пропагандира сред тамошните хора във връзка с абортите, сбърканата полова идентичност, обезправяването на полицията, нашествието на неоглобалния комунизъм ... Колко милиарди е отделила БГ??? Кво, не е отделила ли? Сега стана ли ви ясно кога ще се оправим?
454
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Заглавието казва всичко: Америка за България" застана ЗАД учителите: Кой е следващият? Урсула ?
453
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зад кои учители застана? Зад оне 20-30 парчета, дето подкрепят? А останалите 50-60 000? Или те не се борят, щото не е приемливо?
452
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От америка за българия толкоз . От другите повече .
451
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като знаем каква бясна джен дър пропаганда се носи на талази от северна Америка никак не се изненадвам от словоблудстванията на Галя от посолството. Там ги третират със специално ГМО и не знаят кой пол са, камоли да имат някаква логична обосновка на каквото и да било. Всичко това идва заради глупавите им състезания по дебати. За тях е важно да спечелят позицията си, не дали са прави, дали защитават морала. Самата постановка на образованието им е сбърката, затова учените им са от Азия и Европа
450
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Още в първото изречение лъжа, съвсем по американски. Няма никакво очерняне, ако публикуване на списъка е очерняне, тогава защо са участвали в черна подписка? Ако се гордеят, че са се подписали, тогава защо се сърдят, че са разпространили позицията им? Изобщо крайно време е някои хора да разберат, че слагането на подписа под някакъв документ носиш отговорност за него, подписа не е формалност! Като си се подписал излизаш с лицето си и защитаваш това! А, не да се криеш като мишок и да ревеш.