"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

Отказваме да бъдем въвличани в предизборни кампании, пишат от фондацията
Обновена: 23 авг 2024 17:04 | 23 авг 2024 17:00, Нели Христова
534
"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

35 години след падането на Берлинската стена сме свидетели на очернянето, обругаването и преследването на хора с определена професия заради изразяването на позиция. Това пише в съобщение до медиите Фондация "Америка за България".

Свободата, демокрацията и върховенството на правото са общочовешки ценности и Фондация "Америка за България" е солидарна с мнозинството българи, които ги отстояват. Сред тях са и учителите – днешните просветители. Атаките срещу хора заради това, че изразяват мнението си или участват в проекти, финансирани от Фондация "Америка за България", напомнят за тоталитарното минало. Заставаме в подкрепа на учителите и всеки следващ, който може да стане мишена на това разрушително говорене.

Кой е следващият?

Лекарите, медицинските сестри и малките пациенти, които се лекуват в обновените детски отделения на "Пирогов" и болниците във Велико Търново, Ловеч и Добрич?

Жените, борещи се с рак на гърдата, които получават навременна и компетентна информация и грижа?

Учениците от олимпийските отбори по природни науки, които прославят България по целия свят?

Малките семейни туристически фирми в Северозападна България и поречието на Дунав, които създават работни места?

Директорите и служителите на Епископската базилика на Филипопол, Регионалния исторически музей във Враца, музеите в Чипровци, Оряхово и други градове?

Предприемачите? Експертите от гражданските организации? Журналистите?

Фондацията

Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. Фондация "Америка за България" отказва да бъде въвличана в предизборни кампании.

Фондация "Америка за България" подкрепя инициативи на българи с различни професии в цялата страна, които влагат сърце и усилия, за да може спокойно да живеят, работят, създават семейство и отглеждат децата си в България.

Фондация "Америка за България" е напълно прозрачна относно организациите и проектите, които финансира. Информацията е достъпна за всички на сайта на Фондацията: www.us4bg.org. Приветстваме вниманието на медиите, за да разкажем истинските истории за проектите, които подкрепяме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от Общество
НАП прогони 30 бежанци от Украйна, щяла да прави семинари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
449
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хайде да се събудим повече. Преди трябваше да се учим от Съветските другари, сега ги смениха с Американските демократи. Но всъщност зад гърба им и малко над главите са едни и същи фарисеи. Нищо не се е променило.
448
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ето още една причина да гласувам за Ивелин Михайлов на изборите.
447
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Популисти. Свършва им времето и са в агония
446
0
 
21
 
! Отговори
България за Америка преди 3 седмици
Те щото си оправиха проблемите с икономиката и инфлацията, оръжията и стрелбите, наркотиците и бедността, образованието и здравеопазването, животновъдството и земеделието и т.н. и т.н. Съветваме ги да си гледат вътрешните си работи и да не ни дават наклон на съдбата. Долу мръсните ръце на НПО-тата от българските деца!!!
445
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тез днес пак изтърваха сапунчето . Мбхаааъъахъ
444
0
 
19
 
! Отговори
Мики Маус преди 3 седмици
Ми, доста слабо изказване от Америка за България.Кво общо имат трансовете с малките фирми от Северна България или жените, борещи рак на гърдата?! Безочие и цинизъм, чак се учудвам, че въпреки тия плоски изказвания има кой да ги подкрепя безплатно.
443
0
 
19
 
! Отговори
емо преди 3 седмици
тези трябва да бъдат забранени.
442
0
 
23
 
! Отговори
Народе ? преди 3 седмици
Зараза пълзи по българските свещенни земи.
441
0
 
27
 
! Отговори
Бабите за пейката преди 3 седмици
То не бяха свидетели на яхова . То не бяха мормони. То не бяха фондации. От тоя за оня . Сетне пръайдовите на обрат ните . Всичкото това раззрушава обществото. Вижте филмите по трлевизиите . То няма филм без гей или някаква пропаханда.
440
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Но щом гърците ги натиснаха за еднополови бракове, и тук ще успеят, не се съмнявайте." - Е че те гържците го имат това от хиляди години. Сега просот го направиха официално. Аз се изненадах, че не са били първите.
439
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изкарава се, че едва ли не има "атака" и тая атака е над "всички" учители. А над 85% от учители които познавам и то в София са абсолютно против тея елгатаба истории. Извън софия, сигурно е 99%.
438
0
 
11
 
! Отговори
Ее ай ся моралистите преди 3 седмици
мама ви. Оказва се в списъците бая народ се е намерил, ама не се е подписвал. Де да видим колко реално са се подписали нагляри долни.
437
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
САЩ. ако имаха прилична образователна система, нямаше да "привличат" непрекъснато чужденци висшисти и кандидат-стоденти. Те не са в състояние да образоват собственото си население, следователно техмите ,етоди са неправилни, петродуктивни. Това учителите и дейците в сферата на образованието в България не го ли разборат? Или не искат да мислят? Защшто са вече зомбирани? отнася се и за следването във Великобритания. Дънди крокодила / обгрижващи крокодили/ ловци на крокодили.
436
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Накъде без гейове.
435
1
 
8
 
! Отговори
yankeego home преди 3 седмици
назаад, връщайте се откъде сте дошли
434
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дали пък финансирането не променя поведението на някои учители?! Защо се финансира точно тази мейнстрийм идеология за джендеерска представа за света? Кое е демократичното в тази идеология? Само насилие над деца се вижда и непотвърдени от науката последствия върху тях!
433
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 3 седмици
Абе че е спуснато отгоре, спуснато е. Но щом гърците ги натиснаха за еднополови бракове, и тук ще успеят, не се съмнявайте. Само не знам защо тази глупост не се лансира в държави, откъдето идва цялата си.ания - най-вече африкански и бедни арабски с огромна раждаемост, а се пробутва на бялото население, дето и без това намялва дрстаично
432
2
 
23
 
! Отговори
Пловдив преди 3 седмици
Престанете да се бъркате в вътрешната и външната политика на страната ни американци . Вие американци сте тук на гости не злоупотребявайте с нашите деца с нашата Конституцията .
431
1
 
29
 
! Отговори
Радостин преди 3 седмици
Спрете се, Не пипайте децата. Спрете се, докато не е станало късно. Или с нас и народа или ще ви пратим.........
430
1
 
22
 
! Отговори
Славна България преди 3 седмици
Българските семейства сме съставени от мъж и жена. Ние имме минимум по 2 деца. Ние сме носители на ценностите и българскките традиции Ние сме православни християни. Ние живеем еднакво добре със всички други етнически народи. Естествено с тези, които се отнасят добре със обществото