Костадинов твърди: 534 учители от списъка са спонсорирани от НПО-та

Те са кресливи, но сами се осветиха, заяви той
23 авг 2024 10:21, Александър Попов
736
Костадинов твърди: 534 учители от списъка са спонсорирани от НПО-та

Скандалът с учителския списък във Варна продължава да се разраства, след като бе публикуван от "Възраждане". Кметът на Варна Благомир Коцев застана зад учителите, а прокуратурата в морската ни столица се самосезира по случая. Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обаче продължи с атаката към подписалите си, като според него 534 от са били спонсорирани от НПО-та. Ето какво написа той:

"Вчера направихме една бърза проверка на подписалите се 887 учители и директори в подписката в подкрепа на хомосексуалната пропаганда в училищата. Оказа се, че 534 от тях са били финансирани от фондация "Америка за България" или спонсорираната от нея фондация "Заедно в час".

Уважаеми сънародници, ние имаме проблем, и не осъзнаваме неговия мащаб. Сега ще ви го опиша:

1. Чужди НПО създават мрежа от свои агенти в системата на българското образование.
2. Агентите постепенно биват имплантирани на ключови позиции - от директори на училища до министри.
3. Те започват постепенна подмяна на основните ценности на българското образование, водеща до снижаване качеството на образователната система и занижаване способностите на българските ученици.

Още по темата
Поправките на ЗПУО, приети по предложение на "Възраждане", изведнъж активираха тази мрежа от агенти, които се организираха за съпротива срещу закона. На тяхна страна веднага бяха активирани на свой ред т.нар. медии и прокуратурата. Започна истерична кампания за т.нар. черен списък на Възраждане срещу учителите, който всъщност е списък, съставен от самите агенти на ФАБ и ЗЧ.

Парадоксите от активността на чуждата агентура са големи. От една страна тя прави списък на своите агенти, от друга негодува срещу неговото обявяване. Прокуратурата на Пеевски веднага се самосезира срещу Възраждане и същевременно не прави нищо по сигнала, подаден от нас срещу учителите и директорите, защитаващи хомосексуалната пропаганда.

Всичко това освети безпощадно цялата система от чужди агенти, действащи по линията НПО-държавна администрация-медии-прокуратура. За ППДБ няма смисъл да говорим. Там националното предателство и слугуването на САЩ е основен стълб на политическата им платформа.

Ние българите имаме правото да знаем кой кой е в нашата страна. Както бяха осветени агентите на комунистическите служби, така трябва да бъдат осветени и агентите на чуждите държави у нас. Точно затова ни е нужен закона за регистрация на чуждите агенти (приет за първи път в САЩ през 1938 г.), и точно заради това чуждите агенти в България изпаднаха в истерия.

Има и добра новина обаче. В системата на образованието работят 55 840 души. 887 от тях са точно 1.6% от общия брой. Не са много. Просто са кресливи, истерични и настанени на ключови позиции. Има и още една добра новина. Проявиха глупостта да се осветят сами, като сами съставиха списък с имената си. Сега всеки българин вече ги знае и ще си направи изводите за мащаба на проблева, който имаме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


736
Още от Общество
Най-голямата грешка бе късият списък с опции за служебен премиер
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
642
3
 
16
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 седмици
За да стане ясно какво означава "ЛГБТИ-преподавател" трябва първо да поясним какво значи ЛГБТИ. А ЛГБТИ (LGBTI) е международна абревиатура за обозначаване на принадлежност към ЛГБТИ-общността. Това е общност на хората с различна сексуална ориентация и полова идентичност (лесбийки, гей, бисексуални, трансджендър и интерсексуални). Сигурно има такива преподаватели в България, но се съмнявам че са чак хиляди. Приетият закон не нарушава правата им. Забранява им се обаче да пропагандират ЛГБТИ.
641
2
 
13
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 3 седмици
Дж'ендърите трябва да спрат да се месят в живота на децата. Децата си знаят какви са. А колкото до правата, всички деца имат равни права, но нямат право да гласуват, нямат право да управляват автомобили и т.н. Това нарушаване на правата им ли е? Да протестират за това. Обществото е решило, че първо трябва да станат пълнолетни, за да им се дадат тези права, тогава са достатъчно зрели за това.Същото се отнася и за сексуалната им ориентация. Когато станат пълнолетни, могат да решават.
640
0
 
13
 
! Отговори
ПО ЕДИН ЧЕРЕН ПЕЧАТ преди 3 седмици
НА ТЕЗИ "УЧИТЕЛИ" ДЕТО СУЧАТ ОТ ДВЕ МАЙКИ И НА БОРСАТА > ЖЕНИТЕ ДА ПОСТИЛАТ ЧАРШАФИ В ХОТЕЛИТЕ, А МЪЖЕТЕ ДА ПРЕКОПАВАТ ГРАДСКИТЕ ГРАДИНКИ
639
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 888 Абе ти не видя пример, ама децата имат очи и уши и питат "Какво е това". Така разбират и си коментират, търсят си още да прочетат. Така се "работи" скрито, нищо че няма причери, нищо че нямало пропаганда в училищата. Е, няма, ама има ли гей паради? А открвиване на олимпиади, а голям естраден конкурс? А децата къде ги държите през това време, докато премине гейпарада? А как отговаряте когато ви питат децата какво е това знаме пъстричкото? А пък децата обичат да рисуват ---
638
4
 
6
 
! Отговори
хх преди 3 седмици
Руската агентура, вкл.копейкин и компания са ми крайно антипатични, но нпо агентурата става все по вредна и все по опасна за България. Революцията която спонсорираха и организираха през 2020 г. разсипа държавата. Вредата е огромна виновни няма. Зелената мафия получава пари от Швейцария и Австрия за да съсипва зимния туризъм и пречи на инфраструктурното строителство. Сега за учителите-моите уважения но те получват заплати от държавата и то добри.Да получават пари за пропаганда си е престъпление
637
13
 
2
 
! Отговори
Куку преди 3 седмици
Полуграмотния Костадинов няма от къде да знае,че учителите са едно от малкото неща с които може да се гордееме в тази държава!Не случайно в Япония хората които не се кланят на императора това са учителите!Няма да се учудя,че Костадинов е някакъв *** от османлия и черкезка.
636
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гейове от вси страни, съединявайте се.
635
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Xaпчетата...
634
9
 
5
 
! Отговори
888 преди 3 седмици
Изчетох много статии и коментари и никъде не видях и един пример за гейпропаганда в училище. Сега предлагам да забраним и извънземните, щото сега може и да ги няма, но ако дойдат? Следваща стъпка е да забраним училищата, щото никой не ги знае тия на кво учат децата и дали не е вредно, а може да ги агитират да си бият ваксини, ами ако ги чипират?
633
0
 
0
 
! Отговори
649 преди 3 седмици
Но защо минус, колеги?
632
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Еха, Много тайни и явни гей хора начело. със " мъжествения" Кирчо Петков и др. негоподобни, са се развихрили тук. Не виждате ли че самия Кирчо е истеричен като жена в менопауза! Дамската походка, суетността му и изключително " мъжкото" присъствие и говорене са характерни за характерни за двуполов скрит гей. Е, продължете да му правите кеф.
631
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Значи, започваме отново, както след 9.9.44г, с унижение и унищожаване на интелигентните в образованието!" - Ъъъъ ... ко? Де ги виде теял ентеугентни учители у тос списак?
630
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Къде може да бъде открит писъка? Нека хората проверят и съставят собствено мненние :)
629
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Родители,вземете възпитанието на децата ви в собствени ръце.За тридесет години проклетите медии и училищата изгониха децата от родните домове,а сега и това извращение е на ход.
628
1
 
8
 
! Отговори
хахо преди 3 седмици
Браво на Възраждане.Как ли ще се присмиват учениците на тези "меки"учителки и учители?
627
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До ??? - къде в "просвещемието" сее разврат ве, ***!
626
10
 
4
 
! Отговори
Еха, преди 3 седмици
Много тайни и явни гей хора начело. със " мъжествения" Костадинов са се развихрили тук. Не виждате ли че самия Костадинов е истеричен като жена в менопауза! Дамската походка, суетността му и изключително " мъжкото" присъствие и говорене са характерни за характерни за двуполов скрит гей. Е, продължете да му правите кеф.
625
6
 
18
 
! Отговори
??? преди 3 седмици
Откога сеенето на разврат се превърна в просветителна дейност?
624
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До vse edno Освен че си *** и неграмотен, без да разбираш значението на думите, които ползваш си и толкова ограничен, че трудно може да се опише. А предложенията ти навяват спомени за най-мрачните времена от изминалите 20-30 години, когато никой не можеше да си позволи да изкаже свободно мнение, както ти правиш сега. Но за простите и платените - друг път.
623
17
 
5
 
! Отговори
H2 преди 3 седмици
Този съвсем се изложи. Утре може да приложи и политически възгледи. Още повече нарастват случаите възражения от учители твърдейки че не са подписвали. Представете си как един ден някой гневен родител ще пребие разписан учител. Е от моите ученически години всяко забранено нещо го практикувахме напук на власта