ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...

Внася проект за промяна в "ЛГБТ закона"
Обновена: 22 авг 2024 21:49 | 22 авг 2024 20:38, Александър Попов
324
ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...
Снимка: БГНЕС

Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната“.

Според ПП приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят“ с несъществуващ проблем и насаждат огромен нов.

„Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не – повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат “нетрадиционно съжителство”?“, заявяват от ПП.

Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии, алармират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям“, подчертават от ПП.

Според тях няма смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. „Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище“, посочват от ПП.

Те заявяват, че още другата седмица ще внесат поправка в закона, за да „отменим “нетрадиционата” дефиниция, която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента, не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители“, се казва в позицията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
0
 
1
 
! Отговори
марги - християнка преди 2 седмици
Ако бяха "измислени заплахи", действията на ЛГБТ в училищата, защо квичите...
276
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Който гласува за ей те тоя, направо да кандидатства за канадско гражданство...
275
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
НЯМА ЛИ ДА РАЗРУШИШ ОЩЕ НЯКОЙ АНТИФАШИСТКИ ПАМЕТНИК КИРО И ПОСЛЕ ДА ОБЯСНЯВАШ ЧЕ ТИ НЕ СИ ФАШИСТА А КОСТАДИНОВ КОЙТО НЕ РУШИ ПОМЕТНИЦИ Е ФАШИСТ, А НАГЛИ ЛЪЖИ НЯМА ЛИ ДА СКАЛЪПИШ ПАК?!?!?!?НЕКОЯ БОРБА С КОРУПЦИЯТА НЯКОЯ АГЕНЦИЙКА ДА СЪЗДАДЕШ НАЧЕЛО С ЖИВКО КОЦЕВ ПРИМЕРНО НЕМА ЛИ А
274
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
тРЪМП ИДВА СЛЕД ДВА МЕСЕЦА И СЛУГИТЕ НА ДЕМОКРАДИТЕ ОТИВАТ НА ПРОВЕРКА НА ПРОКУРАТУРАТА
273
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
уТРЕ ТРЕБЕ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА кИРЕТО НА КОИ ФИРМИ КОЛКО ДАДЕ ОТ ббр...
272
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
E kak e, kak e, keфuтe лu ce нa Пpoмeнaтa, тpoлoвe? Bkлючuтeлнo noлoвaтa! Mнooo'o e roт, нaлu, aм'чu cъrлacyвaнa e c nocoлcтвoтo...
271
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ПП лобират дацата ни да стават джендари ,кои са тия ПП геьове или джендари ,пък не блокирайте пак
270
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Щом напиша за Киро че крадеца Василев че окрадиха бюджета на 10 милиарда лева веднага ме блокират,явно саита е на ПП ,товаза милиардите го каза Борисов не съм го измислил аз
269
1
 
9
 
! Отговори
Само преди 2 седмици
Не разбрах кой ги преследва. Хубаво е да знам имената им за да мога да предпазя детето си от тая омерзена ЛГБТИ пропаганда в училищата за малолетни. Просто ще сменя училището с такова в което няма такава пропаганда. Ако г-н Петков иска дъщерите му да се облъчват с такава пропаганда може да им избере подходящо училище. Най-важното е да сме информирани за да можем да изберем най-доброто за нашите деца. Но като гледам г-н Петков колко е информиран(СПИСЪКЪТ НА ШИНДЛР) надали.
268
2
 
13
 
! Отговори
Руя преди 2 седмици
Тоя харвардския *** *** защо му се дава трибуна да говори.Тоя е народоотстъпник ,национален предател.
267
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И разбира се това " продуктово лдфхеадгйй+" позициониране ще обещава цветни едноеози,НО и думичка няма да сподели за тези, които са променили пола си и заявяват , че се чувстват осакатени - физиески и психически , не е удобно , не стои тази истина.
266
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро, няма ли до отидейш да си признаеш за декларацията и да ти дадат една справедлива присъда...
265
1
 
16
 
! Отговори
ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 седмици
Киреееее, клети интеуекте ти ли си се загрижил за правата на българите, ама ти искаш да ни отнемеш правото на децата ни да учат спокойно в училище, за да не блестиш с твоята неученост на фона на всяко българско детенце...
264
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ппдб НАЙ-ФАШИДИЙСТКАТА ПАРТИЯ ОБИЖДА ДРУГИТЕ НА ФАШИСТИ...
263
1
 
17
 
! Отговори
ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА преди 2 седмици
За ППДБ най-добрият вътрешен министър трябва да се казва Алю Бальов Машинов.СТИГА СТЕ ДЪРЖАЛИ МОРАЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИЗМИТАЙТЕ СЕ В КАНАДА, И СИ ПРИБЕРЕТЕ ОЛИГАРХОМЕДИИТЕ.
262
1
 
6
 
! Отговори
ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 седмици
ВИЕ ДОСТАТЪЧНО ПРЕСЛЕДВАТЕ ВСЯКАКВИ БЪЛГАРСКИ ОБЩНОСТИ, ЗАЩОТО В ППДБ ИМА НАЙ-ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ФАШИСТИ ОТ СТАРИТЕ ФАШИСТКИ РОВДОВЕ. порноканалитее са абсолютно незоконно в нашата медийна среда, защото проповядват разврат, но в нашата държава законите не се спазват. ТИЯ БЕЗСРАМНИ МОРАЛИСТИ ОТ СЕМ КАК ВЪОБЩЕ ИМ ИЗДАВАТ НА ПОРНОТЕЛЕВИЗИИТЕ ЛИЦЕНЗ. ПИТАМ ГОГЕТО ЛОЗАНОВОТО ДА ОТГОВОРИ-.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/08/23/kostadinov-tvyrdi-534-uchiteli-ot-spisyka-sa-sponsorirani-ot-npo-ta.617917#comment-newest.
261
2
 
17
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 седмици
ЛГБТ пропагандата се води и финансира много настъпателно. Трябва да и се противодейства, защото иначе, ако не я пуснат през вратата тя влиза през прозореца. Това, че приеха закон, който я забранява в училищата е добре, но той трябва да се прилага. Ако някой учител е от ЛГБТ общността това не е пролем, но е проблем ако агитира учениците да бъдат. такива.
260
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Значи ппдб искат да обучават нашите деца на личните им извращения и ние нямаме праео на мнение. Защото така?
259
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Преди 1-2 години някакваи 8-9-ти клас, се бяха били с някакви също 8-9-ти клас, защото последните уж били обратни. И едни коментари, ама такива "надъхани" .. "Ейй тц тц, чуло от баща си ГaHьoтo, че псува на гей и вече напада горките деца!" и още 100 подобни, дето никъде няма да ги чуеш. Ни в библиотека, ни в кръчма, ни на улицата.
258
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До По закон - То нали знаеш, какви педофили се гонят? Някой хванат в крачка или някой, дето като се напил в нета и писал под снимката на някаква дето е с 12 филтара и 2 часа фотошоп със крака и цици взети от И.И. генератор, че е "мнооо якааа", а то се оказва, че е някакв 12-13 годишно пикле, дето ако някой 22-3 годишен с БМВ и прати сърчице, ще отиде и ще каже, че е на 19 веднага.