Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката

Благомир Коцев: Не се страхувайте!
22 авг 2024 18:15, Александър Попов
215
Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката
Снимка: БГНЕС

Кметът на Варна Благомир Коцев се обяви в подкрепа на учителите в морския град, които бяха дамгосани от „Възраждане“ заради заявената си позиция срещу промените в образователния закон.

„Това е специалното ми обръщение за учителите на Варна: Не се страхувайте! С вас съм. Общината също. Никой да не си и помисля да ви заплашва!“, написа Коцев в социалната мрежа.

„Моля, подайте ми лично сигнал, дори при най-малкия натиск над вас“, призова той и добави: „Разговарям лично и с директорите на училищата, че имате моята подкрепа. Имат ми телефона, както и на директора на Дирекция образование. Не се колебайте да ме търсите“.

По-рано и министерство на образованието излезе с позиция, че в системата няма да бъде допусната никаква форма на дискриминация или репресия към учители, ученици и родители.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира думите на Коцев и поиска оставката му.

"Кметът на Варна и неговият екип се очертават като водещи хардлайнери сред защитниците на хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Това не ме учудва. ППДБ имат точно 4 общински кмета в страната (за съжаление Варна е сред тях) и е нормално организацията, публично защитаваща правата на педофилите, да защитава и хомосексуалната пропаганда сред децата. Само че това, което е нормално за ненормалните, е ненормално за нас, нормалните.

Не е нормално, кмете, да защитаваш каквато и да е пропаганда в училищата. Не е нормално, кмете, заместника ти по образованието, да се обявява срещу законите на републиката. Не е нормално, кмете, да защитаваш учители, публично заявили намерението си да не спазват законите на България. Нищо от поведението ти, кмете, не е нормално. След катастрофалното управление на ГЕРБ ти доубиваш Варна всеки ден с безхаберното си, некадърно и неадекватно кметуване.
 
Кмете, направи една услуга на нас, всички варненци, и си подай оставката! Видя се, че не ставаш за нищо и единственото, което те интересува, са правата на педофилите и хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Оттегли се от общината, направи си едно НПО и прави хомосексуална пропаганда, но на собствените си деца. Чуждите няма да ги закачаш, че ще имаш проблеми. Айде, събирай си партакешите и да те няма! Хем и на теб ще ти олекне, хем и ние варненци ще се отървем".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от Общество
Веселин Налбантов: Работниците от Азия са се увеличили с 5%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
2
 
! Отговори
Предлагам: преди 2 седмици
Забрана на НПО тата в България!
189
0
 
2
 
! Отговори
Варналиев преди 2 седмици
Този кмет с ресторантчето е Морската. Чиста честна душица, подкрепена от ненормалните във Варна и мафията. Сега си връща вересиите.
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дамгосаните сами се дамгосаха.Знаят ли къде са децата им,какво правят,или децата им са осиновени по брюкселски пример,за да платят дан с тях на >;(
187
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Радо мари,изпра ли се,подми ли се.Мн.мирише мари,уууи
186
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДО 134_Джоли Пит Лопес и вс.други са на хранилка и ако не слушкат,изчезват от екраните,те са инструмент,като нашите артисти,певачки и ппдебачки.Отровната им плесен пълзи и отравя.
185
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Табели с имената и снимките на крадците на детски души,през всеки 20м.във Варна,както на джепчиите в НРБ.Начело с блажния.
184
0
 
5
 
! Отговори
Призовавам преди 2 седмици
Призовавам веднага Всички подписали тази срамна петиция трябва да бъдат дисциплинарно уволнени! Вън на извратеняците от образованието! Иначе ще протестираме
183
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дано да се прилага този ,,закон" и да бьдат съдени тези лгбт учители? Идете в франция бе там ви е мястото *****
182
0
 
2
 
! Отговори
Аз лично питам? преди 2 седмици
Кметът на Варна питам; Благомир Коцев кога ще играеш в клир заедно с лгбт учителите , в клипа на песента на Джаньм джаньм ,пeдaлит_e_e_e "
181
0
 
3
 
! Отговори
Уволнете го преди 2 седмици
Кметът на Варна Благомир Коцев се очертават като водещи хардлайнери сред защитниците на хомосексуалната пропаганда в училищата
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен39 като не прави ала ,бала с когото трябва ,виж твоите как го умеят .
179
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
блажко ,първо оправи града ,които е превърнат в помиина яма .......
178
2
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 2 седмици
Значи варненски учители са в клипа на песента на Джендема "...пляс,пляс пeдaлит_e_e_e "
177
1
 
6
 
! Отговори
Народен съд -нов преди 2 седмици
Е решението. Но строг и справедлив , да не повтаря милозливите решения на другаря Георги Димитров.
176
13
 
2
 
! Отговори
Мен преди 2 седмици
Който не мисли, като плиткоумните австралопитеци от Възраждане е педофил.
175
0
 
4
 
! Отговори
До 159 преди 2 седмици
А какво му пречи на Корил да говори без да заеква и да губи логиката навсяко второ изречение.
174
1
 
13
 
! Отговори
До 175 преди 2 седмици
Подписали са се, защото са на хранилката на НПО-тата. Всеки си пази хляба. А тези НПО-тя първата им стъпка е да вербуват учителите.
173
4
 
8
 
! Отговори
Четете преди 2 седмици
Нека всеки да намериЗадължително Сексуално Обучение в детските градини и училища в БългарияНа същата страница по-надолу е изписано;Стандарти за Сексуално Образование според СЗО за Източна Европа,,,,,,,,,,Деца 4-6 год: ранна детска мастурбация, еднополови връзки, различни концепции за семейство Не мога да цитирам повече, защото ще повърна.
172
3
 
5
 
! Отговори
До 177 преди 2 седмици
Госпожа с незнаен пол,Вие виждали ли сте Наръчник за Сексуално образование и развитие за ИЗточна Европа и България издаден от СЗО ?,,,Съмнявам се. 1-ва точка там е записано 0-4 год : образование и приучаване към ОНАННИЗЪМ. ,,,Няма да пиша другите точки, защото ще ви хвръкне шапката.
171
2
 
11
 
! Отговори
Родител преди 2 седмици
Ние сами ще поемем контролът над учителите. Застава пред училището и питаме всеки учител колко пола има. Всеки който не отговори два няма да бъде допускан.