Евгени Минчев пита: Къде сте, учители, любими?

Днес вие заеквате пред покоя си, пред пазарската си чанта
27 авг 2024 23:00, Александър Попов
190
Евгени Минчев пита: Къде сте, учители, любими?
Снимка: Facebook/Evgeni Minchev London

Светският хроникьор и PR Евгени Минчев упрекна мълчанието на учителите по повод ЛГБТ промените в закона за образованието. Той пусна любопитен пост в социалните мрежи:

"Къде сте, учители, любими... Или плувате спокойно в катранените води на Онези списъци, прокламиращи образователно гьотверентство...

Не искам да повярвам, но сякаш учителското съсловие се е снижило и заключило в килерите на своята предпазливост. Може да греша, но аз лично не прочетох нито един апел, който да импонира на обществените нагласи относно гей-пропагандата в училищата. Потомците на учителите, тръгнали от килийни училища, създали трайният и борбен дух на предците ни, днес закусват с нехайство и буксуват пред заложените образователни капани. Къде сте, учители, любими, възпявани и окъпани във вярата на общество и родители?

Или плувате спокойно в катранените води на Онези списъци, прокламиращи образователно гьотверентство... Аз не чух гласа ви, който трябваше да пори въздуха, напоен със саждите от розови огнища. Днес вие заеквате пред покоя си, пред пазарската си чанта, пред комфорта на предпенсионната си възраст.

Чакат ви да окапете и да ви заменят с новите гаменчета, попили еврогейското лизачество. Или малки пликчета удоволетвориха колебанията ви... Или обещания за пост... Озадачава ме мълчанието ви а то е винаги равно на съдействие.

Абдикирали сте зад барикадите на послушанието. Чувството ми спрямо това е на срам и... съжаление.

МЪЛЧАНИЕТО Е БЛУДСТВО, ПО-ГОЛЯМО ОТ ОНОВА, ПРОТИВ КОЕТО СМЕ..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: евгени минчев
Още от Общество
Състоянието на БДЖ: Стари вагони, липса на политика...
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
32
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Евгени, колко? За колко сребърника се продаде? Остави ги тия евтинки провокациики в фейса, никой не става да пише по нощите ако не му плащат. Кажи си, ще ти олекне!
84
9
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За съжаление е прав! Янка Такева мълчи, онези от "Подкрепа"( кого подкрепят и защо) - също! Никой не знае позиция и не каза нищо!
83
39
 
16
 
! Отговори
Малее преди 3 седмици
Съветски хроникьор!!!!
82
48
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ваше Бостанско Благородие, вие сте истинска попаганда на нацизма и путлеризма. Пасете *** в графството Ви и всичките *** ще Ви крякат аристократично "Гьобелс! Гьобелс! Гьобелс!"
81
41
 
19
 
! Отговори
Не разбирам преди 3 седмици
Питам и отговор не искам! Този за какво се бори!?
80
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така е като работиш за пари , а не по призвание ! Нищо общо с будители , но ще празнуват след два месеца !
79
15
 
8
 
! Отговори
До 134 преди 3 седмици
Пръц, пръц! Изпръцк още един! Хахахаха
78
13
 
35
 
! Отговори
Минчев каза истината преди 3 седмици
И всичкото Спросоиден троляк се възпали яко! Тук отдолу един долен тролей е изпръцкал 20-30 коментара с обиди и теърдения. Ама не се фокусира върху преднета на изказването на Евгени. Защо така бягте от темата либерасти? Хахаха
77
12
 
27
 
! Отговори
ИСТИНА преди 3 седмици
Дежурния шизотрол на евреина Сорос и нощна смяна ли прави ей заработи си сребърниците соросороба. Ще се пръсне от яд че хората се усетиха на къде ги води Гейропата и че хората се отвратиха от Евр..ейския съюз на АНТИХРИСТА СОРОС и сие.
76
42
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 седмици
Това е поредното руско унижение - някакъв гнусен русофил си позволява да държи отвратителен взик на учителите. Този е директно за убиване.
75
11
 
0
 
! Отговори
До 127 преди 3 седмици
Ха-ха, интересно за любителите на булевардните романи. Толкова много ли четете, наистина? Иска ми се да можех да ви разбирам по-добре, индоктринираните промити хора, които пишете тук. Дано поне си струва усилието.
74
8
 
19
 
! Отговори
Масов содом преди 3 седмици
Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.
73
10
 
7
 
! Отговори
Арт инсталация преди 3 седмици
Група художници с алтернативно мислене мислим пред парламента да направим арт инсталация и да изрисуваме новия флаг на различните. Планът е върху бял чаршаф 30 на 50 метра, двеста души публично да освободят чревното си съдържимо и да изпразнят мехурите. А който му дойде музата може и да повърне.След това чаршафът ще бъде грижливо сгънат и пратен в Брюксел да си го сложат в рамка да си го гледат. Имаме ли право на подобен артистичен акт? Нали е демокрация тук?
72
12
 
28
 
! Отговори
Евала Евгени преди 3 седмици
Каза им го. Право куме в очи. Повече разум и зрялост демонстрираш от гнусната евроатлантическа ***, която е с две ръце за зомбирането на децата.
71
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре бе, Лорд, не ти ли беше леко гнусно да се снимаш с оня синеещия от Максуда?! Или когато на идейно ниво сте в хармония, всичко е точно?!
70
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Новият комплект на марвел: лорда, копейката и лелката. Само дето колаборацията струва около 100 пъти по-малко от обичайното за супергерои.
69
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От 30 години поне това нещо се стреми да изразява дълбочина, изискан вкус и еклектичност. В момента просто пръска тъпотии по медиите, защото му се плаща, и това е неговият край. Съжалявам, Евгени. Виждал съм те и в по-добрите ти дни, не беше чак отвратителен.
68
7
 
26
 
! Отговори
Връщайте дъгата бе преди 3 седмици
Върнете дъгата на децата бе извратеняци с вас! Първо си присвоихте детския символ, а сега искате да заробите и изкривите и детската психика. Това ще стане ама в друга държава, не в нашата!
67
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поне не е синкав като другия "клиент" на руския хоспис. Не се ли усещат тея хора, че ги използват, а цялото общество си прави гаргара с тях?.. Жалка, жалка драма
66
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този *** стана хиперактивен след срещата с Митрофанова, а после и настоящата глупендерска медия почна да ни занимава с него постоянно. Схемата е ясна, чиста и проста, руските гомнета дори не се и прикриват вече. Не знам дали ще постигнат нещо, но тоя грозник е насъбрал толкова много злоба насреща си, че не му вещая нищо добро.