Евгени Минчев пита: Къде сте, учители, любими?

Днес вие заеквате пред покоя си, пред пазарската си чанта
27 авг 2024 23:00, Александър Попов
190
Евгени Минчев пита: Къде сте, учители, любими?
Снимка: Facebook/Evgeni Minchev London

Светският хроникьор и PR Евгени Минчев упрекна мълчанието на учителите по повод ЛГБТ промените в закона за образованието. Той пусна любопитен пост в социалните мрежи:

"Къде сте, учители, любими... Или плувате спокойно в катранените води на Онези списъци, прокламиращи образователно гьотверентство...

Не искам да повярвам, но сякаш учителското съсловие се е снижило и заключило в килерите на своята предпазливост. Може да греша, но аз лично не прочетох нито един апел, който да импонира на обществените нагласи относно гей-пропагандата в училищата. Потомците на учителите, тръгнали от килийни училища, създали трайният и борбен дух на предците ни, днес закусват с нехайство и буксуват пред заложените образователни капани. Къде сте, учители, любими, възпявани и окъпани във вярата на общество и родители?

Или плувате спокойно в катранените води на Онези списъци, прокламиращи образователно гьотверентство... Аз не чух гласа ви, който трябваше да пори въздуха, напоен със саждите от розови огнища. Днес вие заеквате пред покоя си, пред пазарската си чанта, пред комфорта на предпенсионната си възраст.

Чакат ви да окапете и да ви заменят с новите гаменчета, попили еврогейското лизачество. Или малки пликчета удоволетвориха колебанията ви... Или обещания за пост... Озадачава ме мълчанието ви а то е винаги равно на съдействие.

Абдикирали сте зад барикадите на послушанието. Чувството ми спрямо това е на срам и... съжаление.

МЪЛЧАНИЕТО Е БЛУДСТВО, ПО-ГОЛЯМО ОТ ОНОВА, ПРОТИВ КОЕТО СМЕ..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: евгени минчев
Още от Общество
Състоянието на БДЖ: Стари вагони, липса на политика...
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Къде сте ватмани-паркетни лъвове-дразнители? А, ето къде сте били...
64
7
 
7
 
! Отговори
Римолето преди 3 седмици
Добре,де. Какво толкова се нас...рах....те всички с този закон.Щом няма пропаганда какъв ви е проблема-пийте си хапчетата и си трайте.Ако пък се появи пропаганда-децата ще са предварително защитени.
63
7
 
1
 
! Отговори
Силвестър преди 3 седмици
Човекът е олимпийски шампион по педербал.
62
3
 
4
 
! Отговори
Цончо Ганев преди 3 седмици
Обичам ви, лорд Минчев! Вие сте моята пътеводна светлина!
61
7
 
19
 
! Отговори
Калош преди 3 седмици
Даскалята са унизени до неузнаваемост.От една страна ги мачкат родители,директори,ученици,от друга страна перверзници те в парламента от ПП ДБ, дето съсипаха държавата .Тези безотечественици Кирчо и Кокорчо ,и Наско Гнома,трябва да бъдат изринати завинаги от политиката.
60
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изкуфял дядка, живее в Лондон но милее за Русия. Пълна шизофрения, гей ама против гейовете. Пропаганда за малко парички от някоя руска про-правителствена организация.
59
13
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Един ватман си повярва,че може да раздава акъл.Верно,понаправи някой лев/долар,евро/,но пак си е необразован ватман.
58
14
 
3
 
! Отговори
Бюст преди 3 седмици
Такъв закон не трябваше да се гласува изобщо, защото няма пропаганда в училищата. Този закон го гласуваха предизборно и след изборите ще го променят. Не случайно партиите и особено Герб организираха този списък с подписи,за да има за какво да се хванат за промените в закона. И естествено тези учители няма за имат санкция.
57
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя кремълски педелвайс къде се изказва неподготвен?
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво, Генчо. Къде са водачите на учителските профсъюзи. Къде са учителите сравняващи се с народните будители. Пак ли сте зад ъгъла в който ви натикаха за да смачкат самочувствието ви, а вие привикнахте да получавате подаяния от фалшиви признания и от будители ви превръщат в лицемери.
55
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този човек със съмнителни морални качества е по-загрижен за обществото и децата от самите учители. Доста е прав, за съжаление.Точно някакви фондации, НПО-та, Ваня Кастрева, знайни и незнайни експерти от политически партии, фирми и НПО, съмнителни министри .. всички те задружно погубиха българското училище!
54
2
 
17
 
! Отговори
Факт преди 3 седмици
Култов въпрос!
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Точен Я кажи какво ТОЧНО в закона "подкрепяш"
52
2
 
3
 
! Отговори
До 90 преди 3 седмици
Чудесно, хайде сега направете подписка и сложете имената си! Ама защо не смеете да изкажете мнението си?
51
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Скоро всички ще осъзнаят, че това, което казва Евгени Минчев, е истината. Ковачите на закони също имат деца, да четат, защото ако детето им е подложено на някои манипулации, може никога да няма възможност за връщане назад и да е фатално за цял живот. Учителите уж възпитават децата, е защо мълчат,техните деца също могат да са потърпевши. Детето като стане пълнолетно да решава, но в децка възраст със слаба и крехка психика е недопустимо.
50
6
 
0
 
! Отговори
До 87 преди 3 седмици
Нещо не си добре с българския, няма тя, има той. Не ми е бивш, а актуален, но спокойно той е свикнал - готов е на всичко, за да задоволи.
49
7
 
35
 
! Отговори
Точен преди 3 седмици
Аз съм учител с 40-годишен педагогически стаж и подкрепям Закона на Възраждане. Има десетки учители като мене във Варна, които гласно го подкрепят. Във Френската има мислещи като нас учители, които не смеят да изкажат мнението си. Там царства антибългаризъм.
48
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Капейците си въртят задните части по-умело от този провинциален хомосексуалист. Хем ще забраняват лгбт, хем на Лорда са му го налапали до сливиците.
47
6
 
2
 
! Отговори
До До 84 преди 3 седмици
Не не, тя верно че ти е бивша, преди да станеш третополов. Промяната как ти се отрази?
46
5
 
1
 
! Отговори
До 84 преди 3 седмици
Нямам жена, не разбра ли. Евгени ли не те оставя на мира? Споко пердаши го, аз не съм толкоз културен.