Животоспасяващо е да има редовна власт

Навън не изглеждаме никак, нас просто ни няма
21 окт 2024 21:38, Гергана Попова
38

Животоспасяващо е да има редовна власт. Това безвремие от 4 години доведе държавата до реална катастрофа във всички сектори. Държавата е болна във всички сфери, ние сме в политическа патология. Ако няма редовно правителство, няма да има държава и за какво да участват на избори. Това са реалните факти във всеки сектор. Партиите се свиват и изчерпват. На следващи избори надали ще имат сила сами за себе си да гласуват. Това заяви дипломатът и бивш вицепремиер по европейските фондове Меглена Плугчиева в предаването "Денят ON AIR".

Още по темата


"Както министър-председателят, така и хората в това правителство трябва да бъдат с компетентност и  опит. Хора, които се ползват с доверие в обществото и които са се доказали. Тук става дума вече за спасяването на България. Обществото трябва да даде знак с участие на изборите. Бойкотът на изборите не води до решение. Това ли искаме - да продължим така? Влезли сме в спирала на безумие, която се създава от политическите партии", каза още Плугчиева.


По думите й, ако има редовно правителство, то едва ли ще изкара пълен мандат, но все пак трябва да има легитимен кабинет.

"Защо отиваме на избори, след като предварително се поставят условия? Тогава изобщо да не ходим на избори и да се разберат, поне ще се спестят средства на държавата", посочи дипломатът.

Според Плугчиева нещата опират до необходимостта от създаване на коалиция за спасението на България.
Тя изтъкна, че заради липса на управление и грешно управление не успяваме да оползотворим средствата от ЕС по ПВУ и оперативните програми.
"Навън не изглеждаме никак, нас просто ни няма. Абсурдна ситуация! Обществото трябва да се вземе в ръце, политиците трябва да си изпълнят ангажиментите", завърши Меглена Плугчиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Страната
Резултатите от изборите ще са ясни по-рано
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Pak sha gi izhvarla, i boy she otnesat za inatia.
16
1
 
6
 
! Отговори
Краси преди 6 часа
Другарката комунистка Плугчиева вместо да е изпратена в Сибир с всички комунисти-дава съвети.По образование е лесовъд.РБ е държава на абсурдите!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Che to prez tursko e bilo po-dobre s danacite i patistata...patuvaneto po sveta...stroitelstvoto...
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Za nashia jivot e dobre, da gi kachim sichki partizani na drazkite lodki i v severnoto more pri razbitata gazova traba da gi pusnem da pluvat do sofia.
13
0
 
5
 
! Отговори
За кого? преди 7 часа
За вас или за нас? Щото май нас яко ни боли фара! Вървете в ада с 300!
12
2
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 7 часа
Вчера бях до хотела, където Радев е плащал 3000 евро за нощувка. Бил е там седмица и платил е и за охраната няколко пъти по 3009 евро.Бил е на ресторант, но нахранил и охраната и тъй 100 хиляди евро тютююю няма...О, Деса обича Диор и горския още 100 хилди.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Ne ni e nujna takava fashistka vlast, ne moje da chete cherni kutii, ne moje da pishe pisma na shefa si, bg danakoplatci... git, git, git... zaminavaite si pri f16.
10
1
 
6
 
! Отговори
18 МЛРД ЗАЕМИ преди 7 часа
КОКОРО ВАСИЛЕВ ДОВОЛНО ПОТРИВА ПУХКАВИ РЪЧИЧКИ
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Абе Бойко го гледаме ходи по села и паланки агитира гласове събира че избори идвали .Ама не видях нито една изява на най големият ни евроантлактик Пеевски ! Каква му е програмата какви са му обещанията?
8
0
 
5
 
! Отговори
2- Омразата е вредна преди 7 часа
До Анонимен Омразата сковава, изпива жизнените сили на индивида, на партията и ги прави неспособни да действат политически правилно, да развият потенциала си и да работят в полза на хората! Мразиш ли, това издава пълна житейска импотентност, липса на потенциал и развитие!
7
5
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 7 часа
Радев не мисли така, той трябва да краде лъже и въйшки да има.
6
1
 
7
 
! Отговори
ПУТИН Е ОБРЕЧЕН преди 7 часа
БОЙКО Е ВЕЧЕН
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Я питай шайката шарлатани хич не и трябва правителство
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Bez bg admin pismo niama da glasuvame nikakvo doverie na fashistkite partizani, razvaliame darjavata. Never shengen s fashistkata mafia noi i bnb i tezi partizanski hunti.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Тази баба защо не си плете плетките?
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Животоспасяващо за двама души - Б.М.Б. и Д.С.П.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
И що? Какво им е на последните години? Много добре си караме без правителство!