Гергов тъжи по соца: Нямаше корупция, най-много пуйка за Коледа

"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП", попита риторично бизнесменът
24 ное 2008 14:04,
74
Гергов тъжи по соца: Нямаше корупция, най-много пуйка за Коледа
Снимка: БГНЕС

"Моето участие в БСП като член на Висшия съвет на партията има амбицията и насоката да подобри бизнеса в Пловдив, и региона", обяви бизнесменът Георги Гергов.

"Всичко друго, казано и написано до момента, е плод и спекулация на някои медии", категоричен бе той.

По думите му основна цел на БСП е да бъде водеща политическа сила в региона, а това се доказвало и от новосъздаденото бюро в местната структура, където участие вземат четирима бизнесмени.

Според Гергов това ще даде нов облик на политическия елит в града.

"Такива хора като мен, които открито стоят зад бизнеса си, не са опасни, по-опасни са тези, които имат парите, но се спотайват и си мълчат, и прехвърлят имотите си на други фирми.

Категорично заявявам, че ще поема отговорност, ако по някакъв начин накърня интересите на БСП", заяви Гергов.

Според него много помия се е изляла върху бизнеса, но никой не говорел за големия проблем - корупцията.

Бизнесменът обяви, че по време на социализма не е имало корупция, "най-много по някоя пуйка за Коледа".

"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП, попита риторично Гергов и призова: "Ако някой има да каже нещо, да го каже ясно и открито".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен комунист преди 15 години
прочети какво пишат за теб хората и ти като Гоце да се порадваш на всенародната любов.....
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
свиняр + крадлив комунист+ доносник = на този лумпенизиран и оял се *** милионер на снимката ( ДА ЖИВЕЕ БКП и гоце и серГЕЙ )
51
0
 
0
 
! Отговори
пепо преди 15 години
Пролетарски поздрав на назначените капиталисти!Не кой да е ,а самата Татяна Дончева ви определи така,в т.ч. и свинарите.Арогантността е атрибут на комунистите.
50
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
ПОДДЪРЖАМ -а 17 и 18 !!!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
44 си Хари. Връзките, да. Да можеш да лъжеш и да се преструваш.
48
0
 
0
 
! Отговори
моля? преди 15 години
Пловдив и селско-пролетарски червени неграмотници???!!!??? Я, пак? Ха-ха-ха! Това да не е някоя дебелашка шега между номенклатурчици със силно развито социалистическо чувство за циничен хумор? Пловдив мрази червени ***! За тях има села и паланки из Северна и Югоизточна България. Ех, ще дойде истинският народен съд, който ще прати в адовите пламъци всичко червено.
47
0
 
0
 
! Отговори
eiii,45 преди 15 години
NA TEBE,BRATO,6TE TI DADAT TVOITA LUMPENSKA PARTIA,AAA,DA TE....,
46
0
 
0
 
! Отговори
ai,aii преди 15 години
BEZO4IE,NAGLOST,MAZNI, DOLNI TIPOVE,AL4NOST,NEMAM DUUUMIII
45
0
 
0
 
! Отговори
ЗЛАТКО преди 15 години
Ай стига сте ревали бе, ДЕСНИ ***!Ще се спукате от завист.ще видим как ще ревете и след изборите...Ама вие само това знаете.Айде марш при бат ви Бойко, да ви даде малко от "чистите" си пари.Ама няма да ви даде, ако ще да се съдерете да ревете по форумите!
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами, прав е. А защо е милионер ли? Не е трудно - 30 години в една партия създават доста връзки и дават достъп до много информация. А защо все от БСП? Ами такива бяха изискванията за прием в БКП едно време - не се приемаха ***, не се приемаха хора ненадеждни, не се приемаха хора без морални и патриоточни ценности (поне трябваше да могат да ги симулират).
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да се надяваме че тоя гнусен изедник Гергов ще си намери майстора и скоро медииите ще ни го представят като торта - студен и украсен със свещи, както стана с редица бандити и богаташи, които поеха своя път към оня свят и вечността! Поръчан е вече!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
казвам ясно и открито,че ти Гергов си мръсен,гаден свинар и по професия и по душа-не можеш да избягаш от това.Възмездие има, *** и ще те връхлети с всички сила.*** мръсен.
41
0
 
0
 
! Отговори
professor Ljuso Geor преди 15 години
Да го намърла на *** ти у тесната дюза, крадлив комунистически пор. Милиардер, член на лява формация, която трябва да защитава трудещите се... Да ви го гнетя у пърдулите и на тебе *** нещастно и на другите *** чемери и шундри от най-мърлявата партия в Бг - БСП-комунисти.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
немеше и сива икономико тогава ....тоя свинар само пуяци е ял
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЕМАШЕ И СИВА ИКОНОМИКА И КРАДЦИ КАТО ТЕБЕ ...ТОЯ СВИНАР САМО ПЯЦИ ЯЛ
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че те всичките за нищо не стават. Тук разни призиви за гласуване, но за кого????? Сините се изложиха, жълтите също, всеки който се докопа до власт се втурва да граби и краде. Няма за кого да се гласува. Кой? Сидеров ли? Който веднага натика жена си и доведения син. Бат Бойко ли? Който само говори и все някой му е виновен. Няма, няма за кого всички са маскари. Нагледахме се за 20 г. на всякакви цървулковци забравили от къде са тръгнали.
37
0
 
0
 
! Отговори
Георги ама не Гергов преди 15 години
За такива, като този трябва сребърни куршуми да се леят!!! Тези вампири съвсем ни изсмукаха кръвта! Огледайте се! Педя свободна земя не остана. А за БИЗНЕС и дума да не става. Ако направиш нещо добро - ще те насилят да им го "продадеш", ако пък се опънеш - .......
36
0
 
0
 
! Отговори
българка преди 15 години
Наистина тези хора като др. Гергов ни мислят за ненормални. Как все комунистите са най-умни, най- предприемчиви, най-работливи.Останалата част от българския народ са нищо.Ние сме си виновни за всичко, защото когато дойдат избори не гласуваме, а шмекерите комунисти и от ДПС само това чакат.За тях е идеално , че ние не гласуваме, те си имат твърд електорат, който си гласува за тях и те пак печелят, защото избирателната активност е 36%.Ако е примерно 66% тогава БСП и ДПС ЩЕ СА НАТИКАНИ В ЪГЪЛА.ТОВА Е.
35
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Това е лицето на БСП...Хора бдете, идват избори,помислете преди да гласувате за тях, че след година може и хляб да няма, както беше по времето на другия министър-председател от БСП, пловдивчанина Жан Виденов, при чието време нищо не можеше да се види по рафтовете на магазините.
34
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
на бизнеса в пловдивския регион разбирай, като купя всичко, което представлява интерес за мен...Тогава ще бъде подобрен окончателно бизнеса в пловдивско, ненаял се .............разбирай най-лошото обръщение което може да се каже за човек!