Гергов тъжи по соца: Нямаше корупция, най-много пуйка за Коледа

"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП", попита риторично бизнесменът
24 ное 2008 14:04,
74
Гергов тъжи по соца: Нямаше корупция, най-много пуйка за Коледа
Снимка: БГНЕС

"Моето участие в БСП като член на Висшия съвет на партията има амбицията и насоката да подобри бизнеса в Пловдив, и региона", обяви бизнесменът Георги Гергов.

"Всичко друго, казано и написано до момента, е плод и спекулация на някои медии", категоричен бе той.

По думите му основна цел на БСП е да бъде водеща политическа сила в региона, а това се доказвало и от новосъздаденото бюро в местната структура, където участие вземат четирима бизнесмени.

Според Гергов това ще даде нов облик на политическия елит в града.

"Такива хора като мен, които открито стоят зад бизнеса си, не са опасни, по-опасни са тези, които имат парите, но се спотайват и си мълчат, и прехвърлят имотите си на други фирми.

Категорично заявявам, че ще поема отговорност, ако по някакъв начин накърня интересите на БСП", заяви Гергов.

Според него много помия се е изляла върху бизнеса, но никой не говорел за големия проблем - корупцията.

Бизнесменът обяви, че по време на социализма не е имало корупция, "най-много по някоя пуйка за Коледа".

"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП, попита риторично Гергов и призова: "Ако някой има да каже нещо, да го каже ясно и открито".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много му отива на фона тия рогца...
32
0
 
0
 
! Отговори
мда преди 15 години
по времето на социализма не е имало корупция..........
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много му отива на фона тия рогца...
30
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Прекрасно ти стоят рогата на снимката. Браво на редакторите в сайта.
29
0
 
0
 
! Отговори
Oчевидеца преди 15 години
Не мисли хората за баллъци.
28
0
 
0
 
! Отговори
феникс преди 15 години
Щом свинари управляват в бизнеса и в политиката от това държава не става,а камоли за БСП като партия.И Станишев и Първанов са мошеници от класа.Народната партия е гражданската АТАКА.
27
1
 
0
 
! Отговори
Очевидеца преди 15 години
българите не мразят богатите! Българите мразят незаконно забогателите. Какво ще кажеш в твоя защита? Никой не мрази хора като собственника на Роза импекс- Димитър Георгиев, защото с честен труд, производство и износ на козметика дава хляб на стотици хора от Ягодово и Пловдив. Как така стана, че от обикновен свинар стана собственик на Цум, ММП,стария град, бившата база на Златни пясъци на ЦК на БКП, на хотел Санкт Петербург, наскоро открадна за жълти стотинки и 300 декара земя между Ягодово и Пловдив, построи манастира в Ягодово, но не за монаси, а за теб, семейството ти и покровителите ти от партията, на която вчера стана член на висшия партиен съвет! Не мисли хората за уважаеми, по-скоро чети какво мислят за теб и ако имаш малко доблест, в което определено се съмнявам, си направи съответните изводи. А другото което говориш е ала-бала...
26
0
 
0
 
! Отговори
lalo преди 15 години
Георги Гергов на снимка. т Ама ти си голям *** бе мошеник.Брей какви убитаци са откраднали парите.Това говори много лошо за всички нас българите
25
0
 
0
 
! Отговори
ww преди 15 години
Като тъжи по соца що не върне парите откраднати от началото на прехода.Гергов е нагла,крадлива ***.
24
0
 
0
 
! Отговори
Bелчовски Враца преди 15 години
ТОЗ Е ОТ ДЕСОРА ДЕТ Е ЗА ЗАТВОРА грухтящо прасе което благодарение на връзките си с комунистите му се дава безпардонно да краде а сега и ще управлява срам . Току що си поставих патиината книжка на БСП и пуснах водата . Отивам утре и ставам член на единствната мислеща за България партия апък нека да ми викат и на мен че съм луд . Всички нормални да се запишем в АТАКА само Сидеров се държи адекватно .
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мазна комунстическа ***.
22
0
 
0
 
! Отговори
Очевадец преди 15 години
Познаваме те, другарю Гергов - безочлив, нахален и със самочувствие, че е роден със сребърна лъжичка в устата. Такава е цялата и му фамилия и обкръжение. Точно при социалистите му е мястото!
21
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 15 години
БСП е с това име от 18 години,този бил неин член от 30.Признава,че български социалист=комунист.
20
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
че има богати..проблема е че не се инвестира в страната!Такива като Гергов изнасят производства..изнасят капитали...питам бизнесмена Гергов , как така при неработеща икономика и срив във много сектори, днес заплатите са в пъти по високи отколкото при соца?явно мечтае и милее по онази епоха когато червените олигарси експлоатираха жестоко българският народ и живота се свеждаше до панелката..москвича след 10г чакане в "Мототехника"..шльоковицата и бобената чорба...При сравнително равен старт тези от нас които имаха възможност да сравняват можеха да видят заплатите и доходите в Сърбия..Унгария..да не говорим за Гърция...Да българина работеше за червената номенклатура..външнотърговските дружества начело с ДС изнасяха поголовно капитали..теглеха се заеми , които после се даваха на трети страни...Видяхме как се опростиха милиарди на една богата на петрол страна като Ирак..подарихме и парите на Либия..Закопахме милиони в Алжир..Латинска Америка...И кой плаща..?Днес маджо и такива като него ...си живеят в САЩ или в Западна Европа безнаказано....Там парите им не са мръсни!Истината е че най лесно се получава американско поданство ако инвестираш 500 000долара..И нашите червени олигарси побързаха да си го купят на много висока цена...
19
0
 
0
 
! Отговори
яна преди 15 години
рано или късно България няма да ти прости за всичките ти кражби и магарии.достоен си -спор няма да се влееш във редицити на тази *** комунистическа ***.
18
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 15 години
Ехо, Днес бг , не ги споменавайте тези червени ***, свалете ги от новините, не искаме да ги знаеме и да ги гледаме.Омръзнаха ни!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нямаш работа нито в политиката, нито на поста, на който си в момента. ТИ си едно комунистическо прасе и нито аз искам да те гледам, нито цялата част от този народ, с поне среден коефициент на интелигентност. Не искаме комунистически *** да ни управляват, отново и отново...с откраднатите от нас пари...хора, които не знаят морал, незнаят..работа наистина за обществото, а които като теб...само гледат да откраднат и да се набутат във властта...хора, които никога нищо няма да направят за това общество, освен да му навредят..с кражбите си, със сделките, които ще са полезни само на теб и партията ти. Имам нещо против!!! И още как!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЯМА ДА ИМА ПРИМИРЕНИЕ
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нямало корупция тогава... тия да ги разправя на някой, който не е живял по онова време! Като е толкова хубав комунизма тоя клоун да хваща самолета за Северна Корея и да не се връща.
14
0
 
0
 
! Отговори
perekly преди 15 години
Плаче ми се!Чета и ми се плаче от мъка ,колко тъпо същество може да стане човека. Безогледно, тъпо, просто и най- вече ***.