Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него

Имам свободен щат, предложил съм й, каза Божидар Димитров
9 окт 2009 11:53,
171
Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него
Спаска с дъщеря си Сузана. Снимка: ВМРО

"Имам свободна щатна бройка в седемчленния си екип и тя може да бъде заета от Спаска Митрова", обяви министърът без портфейл Божидар Димитров.

Той вече предложил на семейството на българката тя да започне работа като експерт при него, но самата Митрова все още не е дала отговора си.

"Ако пожелае, може да работи и на друго място, тя е завършила английска филология и може да работи и във Външно министерство", обясни той.

Очаква се Спаска Митрова да пристигне в България за лечение във ВМА в събота или неделя.

Тя обаче отказва да пътува, преди да види дъщеря си и да я повери на родителите си.

Още по темата

Детето няма право да напусне Македония без писменото съгласие на баща си, като според Божидар Димитров най-вероятно е той да откаже да го даде.

Според Димитров фактът, че детето снощи не е било при майка си, е нарушение на самите македонски закони.

"Още днес детето трябва да й бъде върнато", каза още министърът.

Dnes.bg припомня, че Спаска Митрова бе освободена в четвъртък 20 дни преди да изтече тримесечната й присъда.

23-годишната жена бе осъдена, защото отказала на бащата да види дъщеря им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
0
 
! Отговори
vida1 преди 14 години
Maj stana politi4eski problem.Sarbite mnogo promiha mozacite na makedoncite.Osaznajte se , balgari ste!!!
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
alioo bez-portifelnia, ko she praite so Spaske be mynister, ko she ia nazna4ish na bez-portomonetna sekretarica li be?eval- ti kazvam Bojo-kato ne ti plastat za rabotata pone si ugodi na prostata!brao na Bojo!
158
0
 
0
 
! Отговори
рабкор преди 14 години
Айде и този се взе голям магьосник! Взе да настанява на работа когото му скимне.
157
0
 
0
 
! Отговори
sask преди 14 години
тя е грозна като българка а бойко печели точки на нея....за божо да не говорим..едвам министър стана,пак сега....
156
0
 
0
 
! Отговори
самоил-цар преди 14 години
точно в това се състои благородството в тежък за теб момент да помогнеш на изпаднал в беда такива са българите така беше ис арменците 15г. с евреите 43г. така ще е македонците след някоя година
155
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Дерзай, българино! Сега за теб Спаска Митрова е необходима, както слънцето и въздуха за всяко живо същество. Що ти трябва да се занимаваш с галопиращата безработиза, с растящото насилие по пътищата и в училищата. Това са бели кахъри. Сега най-важното е Спаска!
154
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Всеки човек може да не е добре и да създаде проблеми на близките си, но когато го назначат за министър, пък макар и без портфейл, се превръща в проблем на нацията. Голямо бъдеще я чака България с такива министри.
153
0
 
0
 
! Отговори
Отказващ се от бълга преди 14 години
БЕЗМОРАЛНИЯТ МИНИСТЪР Е ПО-ПРАВИЛНО ДА СЕ КАЖЕСтягащ багажа беглец от държавата Чалгуния, намираща се на територията носеща някога гордо името България..........................................................................................От развитието и завършека на проблема Спаска разбираме следното :1. В България мъжете не бият жените си . Ако това се случи с тях ще се срещне министър председателя и ще им предложи апартаменти в правителствените резиденции .2. Правителството ще се застъпва пред Прокуратурата и съда да не задържа в арестите и затворите жени, които имат малки деца.3. Ще бъде раздавано българско гражданство на всички попаднали в македонски (а защо не и в европеиски или например американски ) затвори жени с българско самосъзнание .4. Правителствените резиденции ще бъдат използувани като бежански лагери за жените лежали в македонски (а защо не и в европеиски или например американски затвори).5. Божидар Димитров ще лежи в маке...Прочитане на целия коментар донските (а защо само там ?!) вместо осъдените македонки (а защо не и афганистанки или иранки) с българско самосъзнание . Мисля, че мястото му е при рецидивистите , но не в чужбина .6. Министърът за българите в чужбина ще приема на работа македонки (а защо не и афганистанки или иранки-прабългарки според Б.Д.) с българско самосъзнание. Така работещите в министерството без портфеили ще нарасне с размерите на българските емигрантски групи в чужбина . На принципа на скачените съдове .То бива, бива, бива пропаганда...изхвърляния, преигравки , сапунени драми , оперети и простотия, но чак пък толкова пошло и срамно никога не е било ... И защо се прави от името и за сметка на ограбените и измамени от управляващите обикновени българи ?!!!
152
0
 
0
 
! Отговори
самоил-цар преди 14 години
до 151 абсолютно си прав нашите червени *** са същите като фиромските ***
151
1
 
0
 
! Отговори
Олег преди 14 години
Студент съм в чужбина......от 2 години..но активно чета и гледам българските новини всеки ден...Е *** му майката....dnes.bg има форума с най-големите комунистически ***...Само по Бойко плюете...абе хора..оставете го човека да си мине мандата.После съдете....Нали оставихме ония *** тройната коалиция....какво ни пречи да видим сега какво ще се случи ...Хайде поздрав и усмихнат ден на всички.Олег
150
0
 
0
 
! Отговори
самоил-цар преди 14 години
до 148 учи албански и сръбски кажи, че си татарка и ще те вземат
149
0
 
0
 
! Отговори
1-11 преди 14 години
Ей, аман от навлеци, веднага взеха да се слагат и да се бутат, завършили те международни отношения, знаели 2 езика
148
0
 
0
 
! Отговори
Rosica преди 14 години
хахаха Започнах да се чудя дали да не взема македонско гражданство, все пак съм завършила Междунородни отношения - освен български знам още 2 езика - евентуално се надявам да ме назначат в македонското Външно министерство. Ако ли не ще си търся работа тук , като учител по английски, без английска филология! Възмутена съм !
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
zasto ne pokani men a ????????????????????????
146
0
 
0
 
! Отговори
самоил-цар преди 14 години
ЖАЛКИ ДУШИЦИ ФИРОМСКИ ЧЕТЕТЕ СИ ИЗМИСЛЕНАТА "ЕНЦИКЛОПЕДИЯ",УЧЕТЕ АЛБАНСКИ СЪНУВАИТЕ ЕВРОПА И ЗАВИЖДАИТЕ НА СПАСКА
145
0
 
0
 
! Отговори
Ая преди 14 години
То хората са казали "Прекаления светец и Богу не е драг". То бива помощ, бива ама цял бивол за мезе не бива
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЕДИН СЛУЖЕБЕН МЕРЦЕДЕС С ШОФЬОР И СИН БУРКАН И ДАЙТЕ - ЧЕ ИНАЧЕ НЕ СТАВА. ДА СЕ ДВИЖИ ИЗ СОФИЯ СЪС СИРЕНА И НА ВРАТИТЕ ДА ПИШЕ - PR :)
143
0
 
0
 
! Отговори
бесен преди 14 години
ТЯ ЩЕ БЪДЕ ПОРЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ "ЕКСПЕРТ" КОЙТО ЩЕ ВЗЕМА ЗАПЛАТА И ЩЕ БЪРКА НЕЩАТА.питам аз:От колко месеца тази жена е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН?Защото някои БЪЛГАРИ от десетки години мизерстват, МИЗЕРСТВАТ !!!ПИАР, ПИАР ПИАР..... АМА СТИГА ПИАР БЕ ХОРА, МАЛКО РАБОТА ТРЯБВА..МЪНИНКО БЕ ХОРА, СТИГА ПИАР БЕ.....не останаха българи, напълни се със стотици хиляди придобили БГ, щото всичко избяга в чужбина....
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Опитай при фиромците. С тея епитети работата ти е гарантирана. Аре и да почерпиш за открехването.
141
0
 
0
 
! Отговори
ааа преди 14 години
мен защо не ме искате на работа за 3000 евра примерно заплата на месец с 15-18 работни дни :) *** мизерното правителство лъже повече от предното