Борисов: След магистралите даваме пари за хеликоптери

Премиерът отказа да коментира политическите планове на Алексей Петров
Обновена: 14 окт 2010 17:45 | 14 окт 2010 17:41,
146
Борисов: След магистралите даваме пари за хеликоптери
Снимка: БГНЕС

След магистралите ще дойде време да отделим средства и за хеликоптерите, обеща премиерът Бойко Борисов, след като наблюдава близо двучасова съвместна тренировка на български и американски пилоти на авоибаза Граф Игнатиево край Пловдив.

“Досега сме дали 300 милиона лева за модернизиране на военно-въздушната техника, имаме нови самолети и хеликоптери, но те не са достатчни“, отбеляза министър – председателят.

В Граф Игнатиево Бойко Борисов отказа да коментира въпросите около намеренията на Алексей Петров да влеле в политиката.

Американският посланик Джеймс Уорлик, който беше заедно с премиера Борисов в Граф Игнатиево и в последно време не пести своите коментари, също отказа да коментира изказванията на Трактора.

Иначе атмосферата на авоибазата беше като в американски екшън.

Командоси атакуваха предполагаемия враг, а 4 хеликоптера се включиха в спасителната операция на военните.

Пред погледа на премиера Бойко Борисов, българските и американските военни демонстриха и умения за гасене на пожар.

Лошото време обаче попречи на изстребителната авиация да пожаже самолетите F-16 и МиГ-29.

Съвместното учение между българските и американските военни ще продължи още една седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Н.в. Народът даде пълномощия на Бойко да решава закво да купува. Насраните *** могат само да козируват на генерала и да гледат с мътен поглед:)))
34
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
:)))) Мъка ли ви е бе гнидоци червени, че цяла Европа, че и Америка подкрепят ГЕРБ:)))
33
0
 
7
 
! Отговори
Ултра Бойко фен преди 13 години
А след самолетите совалки и ще превземем Марс .Да живее ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ .
32
0
 
19
 
! Отговори
Грешка !!!!!!! преди 13 години
Вместо за хеликоптери дайте пари за по-големи пенсии на хората ! Дайте пари за умиращото ни образование ! Дайте за болниците и лекарите ! За онкоболните, за хората в неравностойно положение, за сираците ... Увеличете заплатите на хората ! С най-ниски доходи в целия ЕС сме !!!Отново се потвърждава факта, че пари в България има, но не се разпределят правилно !А, магистралите не ги пишете като своя заслуга. И децата разбраха, че от Европа ви натиснаха да построите някоя и друга магистрала.
31
0
 
9
 
! Отговори
A преди 13 години
За момченцата хеликоптери, а за момиченцата паркове и градинки с пъстроцветни цветя
30
2
 
19
 
! Отговори
пари за тикви преди 13 години
Борисов: След магистралите даваме пари за тикви!
29
0
 
7
 
! Отговори
HELIKOPTERA преди 13 години
A KOGA 6TE UVELI4ITE ZAPLATITE HELIKOPTERI TAKIVA?
28
2
 
2
 
! Отговори
тиквите на пазара преди 13 години
Много добре! Получаваш точка!
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами кога ще купи нови влакчета?
26
8
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Пари за магистрали добре, но защо даде на магистратите - видя каква я свършиха...
25
2
 
14
 
! Отговори
ияс преди 13 години
Бойко,акво става с тузарските селища или вече си ги бутнал.Помисли не е ли по-добре да бутнеш незаконните *** къщи в Горна баня и да изчистиш *** край ж.п. линията - влаковете вече не могат да минават.
24
2
 
22
 
! Отговори
агроном преди 13 години
Тази година поради многото валежи тиквите не узряха и са зелени.Една малко по-узряла е начело на държавата,но пък тя е с празни семки.
23
0
 
12
 
! Отговори
XXX преди 13 години
В края на краищата Сектор М (маргинали) от обществено-политическия стадион може да вика за Бойко Борисов, може да чалгаджийства, хулиганства и пиянства, може да използва всякаква обогатена от сръбски словесни деликатеси лексика и с това да го крепи на власт до Второ пришествие. Но поне досега никой за тези 1800 години български държави от двете страни на Урал не е влизал в историята, опирайки се на най-некачественото, най-ниското и най-низкото сред народите и народностите ни.
22
1
 
15
 
! Отговори
знайко преди 13 години
Ни от хората срама, ни от Бога греха има.
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За семки или за ***?
20
0
 
11
 
! Отговори
Като картофите преди 13 години
На Женския пазар тиквите и картофите имат една цена. На други места не съм ходил. Казват , че на Сточна гара тиквите били по евтини от картофите и ги продавали като алабаши.
19
0
 
19
 
! Отговори
Koko преди 13 години
- Пено, снощи те сънувах.- Как бе, Киро?- Надупена.- Боже, пак съм хранила свинете.Ей такова ни е всичкото и свалките, и асоциациите. Като иска някой да ни направи комплимент ни пощипва по *** просташки. Ние пък си мислим за *** и някак не ни остава капацитет да се фръцнем като госпожици. Толкова си можем. Доста ни щипят, и доста време размишляваме върху свинете, докато ни дойде акъла и си признаем толкова си можем.Разгеле Бойко си го каза. Момчето от Банкя, което с едната ръка ядял филия, а с другата тичал, пожарникаря с големия гръб (измерен в педи от Берлускони), гарда масажирал ушите на Тодор Живков, човекът бъркащ Северна и Южна Корея, той успя да си го каже: Толкова мога. Ще стоя докато ме търпите. А ние какво правим докато истерично повтаряме мантрата, как видите ли, в тая държава не се живее? Търпим го. Толкова си можем.Днес един виден главен редактор на един не толкова виден вестник, хилейки се ми показа, как някаква репортерица изобретила думата гЕнеколог, в материал, обясняващ наложителността от редовни посещения при въпросния специалист. Толкова може момичето.Той се смя гърлено, за да не ревне с глас. Аз дори вече не се смея. Толкова можем.Всъщност, правилно си го е написала девойката. Хубаво е спешно общодържавно да идем на гЕнеколог трябва нещо изначално да ни е сбъркано в гена, за да . можем само толкова.Всичкото ни е такова и свалките, и асоциациите, и моженето.
18
0
 
23
 
! Отговори
Преди 2 месеца преди 13 години
Преди два месеца г-н Борисов каза , че сърцето му се къса за това , че предишното правителство е подписало договор за няколко ненужни вертолета. Още от тогава той се вози само на хеликоптер , а се заявява: "Досега сме дали 300 милиона лева за модернизиране на военно-въздушната техника, имаме нови самолети и хеликоптери, но те не са достатчни". Хем зная, че говори по хавата си и пак му се връзвам.
17
1
 
23
 
! Отговори
az преди 13 години
Бойкоооооо, пари за нови пожарни коли дайййй!!!!За линейки, за болници, за училища, за детски градини, за помощи на родителите дето се грижат за бъдещето на България, за пенсии!!!!
16
3
 
23
 
! Отговори
тиквите на пазара преди 13 години
По колко вървят тиквите на пазара?