Касационната прокуратура искала СРС-та срещу Танов

Използвани са в производство, по съмнения за контрабанда
Обновена: 19 яну 2011 18:03 | 19 яну 2011 18:03,
69
Касационната прокуратура искала СРС-та срещу Танов
Снимка: Булфото

Върховна касационна прокуратура (ВКП) е поискала ползването на СРС-та срещу Ваньо Танов, директор на Агенция "Митници".

Още по темата
Това е станало в рамките на досъдебно производство за съмнения за контрабанда срещу група лица, спрямо които са приложени специални разузнавателни средства, обяви в парламента председателят на подкомисията за СРС-та Явор Нотев.

"В предстоящата ни работа предстои да се уточни информацията, която е събрана в периода, в който са прилагани СРС, за да може оттук нататък да дадем отговори на въпроси, които и вас ви вълнуват – събрани ли са разговори, такива каквито се появиха в медиите, дали са от групата, която е установена и се правят чрез СРС-та, дали е налице пълна идентичност между разговорите и съответно лицата, които се сочат като кореспонденти", посочи той.

"Оттук нататък не бих искал да коментирам съдържанието на СРС-тата", заяви Нотев.

По думите му са спазени законовите изисквания за прилагането им, но допълни, че разрешението за СРС-тата е получено от градския съд.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
3
 
! Отговори
яааа преди 13 години
Щом си гербер априори си ***.И да ти се обяснява няма да рязбереш. По лесно е да продължиш да цункаш еди кого си ниско под кръста.
60
0
 
4
 
! Отговори
X преди 13 години
Експертизата е показала, че записите са истински. Първо mp3 e компресия със загуба на информация, което довежда до "неестествено изкривяване" на амплитудата. Експертите явно са такива и казват, че това "може да се дължи ", а не "дължи се" на манипулация, защото знаят, че иначе ще им се смеят. Второ само непрофесионалист ще пусне звук от компютър и ще го записва с микрофон!Непрофесионалист не може да направи манипулация, която "поради лошо качество не може да се открие"
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Танов синът, заедно със Стенли, доведеният зет на Бойко са разследвани за контрабанда на наркотици - амфети. Никой нищо не казва по този въпрос. Кой отново прави чадър ? Медиен ?
58
4
 
12
 
! Отговори
да преди 13 години
Е най сетне признаха че са послушвали Танов и че с СРС , а и с това че всички записи са истински по сържание!
57
1
 
8
 
! Отговори
До 55 преди 13 години
Това което пишеш, не го изнася Прокуратурата на РБ, а е свалено от сайта на Института по криминалистика, който пък прави гениалното откритие че СРС тата МОЖЕ и да са пипани, съдейки по шумове, паузи и т. н. Естественно, Института по криминалистика е най безпристрастната институция в БГ, защото няма нищо общо с МВР и неговия министър.Обаче малко закъсняха, защото вече четохме уникалните обяснения на премиера в статията " Не ми трябва власт и т.н." в любимия ни и познат стил на Д. Пенев - стратег
56
0
 
0
 
! Отговори
zaobikaliai zakona, преди 13 години
dobre de 4as bili kofti, mi te orata iskat da znaat za ostanalat acast ot zapisit edeto se cuvat neprili4ni dumi, zagoworni4estwo, kliukarstvo, skyrcane, pyrdene, hruskane, -vsi4kite tezi nesta ne sa prestyplenie i zatowa sa interesni.tak 4e bili krali, iznasiali, donasiali- nie si imame Evropa i tia ste ni misli, pomaga i iztezava ako slushkame ili neslushkame , syotvetno, ma kako Spasiiikeee
55
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама Бойко как се молеше на Станишев в парламента. Голям резил.Тоя Бойко наистина е много страхлив комплексар
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
55Част от записите на разговори между високопоставени държавници, изнесени в медиите, не са оригинали, а са презаписи :)Пиши цялата истина! Презапис не значи манипулация:))))И аз да съм и аз няма да дам оригиналите!
53
6
 
1
 
! Отговори
Мръсен Гербер преди 13 години
Ех, жалко.Аз като един *** мръсен гербер исках да проведа една кратка икономическа дискусийка, но явно никой не иска да ми обясни основите на икономиката.Язък, а така исках да попия мъдрост от умни и икономически грамотни хора като вас....
52
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Записите не са оригинални и са с променени параметри, съобщиха от Прокуратурата на Р България, която смята за необходимо да уведоми обществеността, че днес следобед е получено заключението на фоноскопската експертиза за аудиозаписите от СРС.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
52"..а аз нали съм си *** гербер само не мога да го разбера. " Има надежда! Започва се се реалностите, а ти си постигнал първия успех - опонал си себе си!
50
8
 
0
 
! Отговори
Мръсен Гербер преди 13 години
Айде пепа, взех душче.Ха сега да поговорим, виждам че имаш конкретно мнение по въпроса за икономиката на страната /съсипана от Герб/ .Дай да видим твоята гледна точка?С цифри ако може, по конкретно.
49
10
 
2
 
! Отговори
Мръсен Гербер преди 13 години
Явно никой не иска да ми обясни как Герб съсипа държавата.Жалко, толкова ми се искаше да разбера.Постоянно слушам че държавата е съсипана, че умираме, че икономиката е в колапс, че кризата се задълбочава....Тук много хора пишат това, но ето че никой не иска да ми го обасни по подробно а аз нали съм си *** гербер само не мога да го разбера.
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този сайт го уважавах, но дежурните боковисти и цецоумни му е...а майката
47
7
 
3
 
! Отговори
Мръсен Гербер преди 13 години
33 и 35 - къде сте бе мишоци?Айде казвайте кой съсипа държавата и как точно и какво точно и съсипа?
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно никой в прокуратурата не иска да си сложи главата в торбата и Боко вече дава на няколко места обяснение, все още завоалирани, но истината ще излезе....тогава съвсем ще е страшно! Каква Европа! Какъв Шенген! Всичко отиде напусто! Че и Козлодуй затворихме за да угодим!
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
42Да пич е! За мен се държа достойно до момента в който се съгласи да пристъпи закона по искане на Борисов! Дотам прочетох в СРС-тата. Оттам вече ми падна в очите! Ако беше излезнал и го заявил открито щях шапка да му сваля! Но да ходи да се снимат тримата тенори си е лицемерие!
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ха така!гилотината вече тръгва надолу
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Т.е. хитрата сврака ЦвЦв с двата ктрака!
42
0
 
10
 
! Отговори
MP42 преди 13 години
до 28 Азъ...Вие пък да не би да го познавате лично..Аз го познавам още докато беше Директор на МВР-Русе..свестен мъж е..