МВР шефът: ДС, Трактора и Първанов атакуват кабинета

Самият Танов не е бил разработван, нито е бил заподозрян
Обновена: 24 яну 2011 15:05 | 24 яну 2011 10:05,
397
МВР шефът: ДС, Трактора и Първанов атакуват кабинета
Снимка: БТА

Служители на бившата Държавна сигурност, президентът Георги Първанов и Алексей Петров са сред хората, които стоят зад атаките срещу правителството от последните седмици.

Това заяви по bTV министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Има връзка между Гоце и Трактора", отсече МВР шефът.

Той беше категоричен, че разпространените записи на шефа на митниците Ваньо Танов с хора от властта са част от един сценарий за дестабилизация на правителството.

Цветанов отказа да съобщи в рамките на какви разработки е бил подслушван шефът на митниците Ваньо Танов, защото това е класифицирана информация.

Вицепремиерът обаче беше категоричен, че самият Танов не е разработван.

По думите му никой не може да гарантира, че разпространените разговори на Ваньо Танов са автентични разговори от използвани СРС-та или не.

Още по темата

Според него е напълно възможно да се монтира така, че разговорът да звучи логично и достоверно. "За Мишо Бирата нищо не знам, не съм запознат", призна министърът.

Въпреки скандалите около МВР Цветанов заяви, че не се чувства уязвен.

Освен това по думите му по повод регистрирания спад на доверието на хората, когато си мишена на организираната престъпност и опозицията, е нормално някои избиратели да се колебаят.

"Опозицията говори за милиони, които са подслушвани със СРС-та. Истината е, че става въпрос за 3 до 5 000 души годишно", заяви още Цветанов.

Има образувано дело по изтеклите СРС-та с директора на митниците Ваньо Танов, заяви от своя страна пред БНТ председателят на парламентарната подкомисия за контрол на СРС-тата Явор Нотев, депутат от "Атака".

СРС-тата са прилагани в рамките на досъдебно производство за съмнения за контрабанда срещу група лица, а Танов в нито един момент не е бил заподозрян, нито обвинен, подчерта Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Винаги комунистите са били дружки с криминалния контингент - за да не си цапат ръцете с кръв.
257
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никога повече БСП НА ВЛАСТ , БРАВО ЦВЕТАНОВ МАЧКАЙ ГИ ТЕЗИ НЕКА РЕВЪТ ,ХАРЕСВА МИ ДА ГИ ГЛЕДАМ КАК СЕ ГЪРЧАТ ОТ ЗЛОБА И БЕЗПОМОЩНОСТ,НИКВА МИЛОСТ ЗА ЧЕРВЕНАТА БАНДА ДОНОСНОЦИ И ПОДЛЕЗУРКОВЦИ
256
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Въпрос.. Ако Първанов се беше обаждал на ББ по въпроса с Мишо Бирата.. Защо ББ не го е хванал на тясно със СРС и да нанесе удар по БСП с един импийчмънт ? Да го увърта до като не го запишат службите.. Явно защото такъв разговов Първанов-ББ не е имало.
255
0
 
6
 
! Отговори
e преди 13 години
PROSTOTIQTA E V NARODA. RAZDELIHA GO NA 4ERVENI,SINI,BEMBENI I SEGA PRES 4 GODINKI SI DELKAT BANI4KATA. ZAMRAZIHA ZAPLATITE, ZAMRAZIHA PENSIITE.A DRUGARITE SI JIVEQT JIVOTA. PROST NAROD LESNO SE UPRAVLQVA. ZA6TO V BELITE DARJAVI NE GI E.AT. ZA6TOTO TAM NARODA NE OBI4A DA MU E VATRE. OBI4A DA SI E.E POLITICITE A NE TE NEGO. V MUTRESTANIQ E TO4NO OBRATNOTO. POLITICITE 21 GODINI SI E.AT NA VOLQ. A NA PROSTIQT NAROD TOVA MU HARESA I MU STANA NAVIK, DA MUE VATRE OT VSQKADE.
254
3
 
13
 
! Отговори
nixx преди 13 години
гледах 5 минути бтв тази сутрин и се посмях доста. онзи бил в ареста значи бил виновен??? не е ли на принципа "виновен до доказване на противното"? и по този принцип май всички са невинни. аз не се сещам за 1 осъден от всичките показни *** акции...а че е мижитурка е ясно дори и да не си го виждал цецко на живо.а най-лошото е че няма друга алтернатива...
253
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оставка
252
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахаха, колко сте смешни, палячовци червени, май ви се *** маминката, а? Зор ли е? Страх ли ви е, а? Колко ми е кеф като гледам как се мъчите да се измъкнете от примката, ама народа е казал - колкото повече се въртиш, толкова по дълбоко ти влиза ;) Иде края на комунистическото робство!
251
3
 
14
 
! Отговори
До някой преди 13 години
100 милиона за подслушване (слухтене)!Днес ходих при личния лекар - таксата от 1.1.2011 е увеличена и е 2.40 лв.За здравето на българина пари няма, за пенсионерите никак, има за магистрали, тъй като там "пада сухото"!Има и за Цецо да слухти и да събира компромати.
250
2
 
13
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Попитали радио Ереван:- Какво означава "Конграчулейшън"?Радио Ереван отговорило:- На теория означава "Поздравление", на практика с "Конграчулейшън"в България вече се псуват......и най-вече Министър-Председателя си!!!
249
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо,тея глупости не минават.Ако Тиквата не беше виновен,сега нямаше да се крие в Япония.Капиш ?
248
1
 
3
 
! Отговори
бупси преди 13 години
248, наистина ли вярваш, че ако ги е страх от цецо?
247
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първанката ако беше по-умен,щеше да организира един преврат,военно положение и да изтрепе тея корумпирани гербери.Все пак е главнокомандващ на армията.Ама не му стиска,защото е мишок.
246
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОСТАВКА е единствен изход. Второ правителство на ГЕРБ с примиер Росен Плевенлиев.
245
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има явна връзка между президентът Георги Първанов, бившата барета Алексей Петров. Те влизат в един определен кръг, съставен от агенти на бившата Държавна сигурност, чийто цел е да бутне правителството. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в сутрешния блок на bTV.- Цветанов след това изказване трябва да извадиш някакво доказателство че това е така - възможно е да е така и те не са цвете за мирисане, но ако ти не можеш да го докажеш си един - КЛЕВЕТНИК
244
2
 
14
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
О Б Я В АМалко имотен Даскал по физкултура, заделил има-няма 400/500 000 Евро от КОНСУЛТАЦИИ ПО ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО търси да закупи още 6 имота, като 4 трябва пак да са района на загнилото Руско Посолство и с изглед към гадната зелена гора из отзаде. Моля фирмите на Доган Ефенди дето желаят да ми ги продадат на цена 1/2 и то от данъчната им оценка да се обърнат към Пресцентъра на КОМ.ПАРТИЯ Герб.Анонимноста и бъдещите държавни и общински поръчки са им гарантирани!
243
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОЙ ГОВОРИ С ТАНОВ ДА НЕ ЗАКАЧАТ МИШО БИРАТА?1. първанов? (така излиза според платените герберастки активисти)2. никой (така излиза по думите на бойко)3. борисов?айде, платените герберски ***, почвайте да плюете, ОБАЧЕ бъдете така добри за отговорите - 1 2 или 3 е верния отговор?и престанете насирациите на тиквата да се опитвате да ги пробутвате на опонентите му....а пък цецко, дето лъже ЗА ВСИЧКО, не може да ми е капацитет и аргумент ЗА НИЩО
242
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо,и твоят ред ще дойде.Ще има разплата. Няма загуби в природата,всичко се връща...
241
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Властта дължи много отговори на гражданите . Първо сатана ясно че крадат; Второ сата ясно че лъжат; Трето стана ясно че изнудват; Четвърто стана ясно че подслушват незаконно; и т.н. Всичко това няма как да се обясни с борба срещу организираната престъпност.
240
3
 
8
 
! Отговори
някой преди 13 години
100 000000 гласуваха - за 3000 подлушвания? Не е ли малко скъпо?
239
4
 
7
 
! Отговори
Случаен преди 13 години
МВР не тормози богоизбраните комунисти. МВР тормози обикновените хора и техните деца. От както ГЕРБ са на власт да не би да намаляха убийствата, обирите на жилища и коли? Не. Айде помислете си защо. Или пак някой пречи?