Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dnes.bg е супер "обективна" медия думи нямам! Кой ви дава кинти ве *** а ?
57
6
 
30
 
! Отговори
Шума преди 13 години
Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.ТЪЙ ЛИ , АМИ ДОПУСТИМО ЛИ Е ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ДА НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ОТКЪДЕ Е ИЗВАДИЛ ПАРИ ЗА ТОЛКОВА ИМОТИ И ЦЯЛАТА ДАНЪЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА СКАЛЪПИ ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЧЕ ДА ГО ОНЕВИНИ ??????????ОРЕЗИЛЯВАНЕТО Е ТОТАЛНО.И СТИГА СИ НИ БУТАЛ ТЕЗИ ЗАПИСИ НА ПРЕМИЕРА НАПРЕД ЗАЩО ???ЗА ДА ЗАБРАВИМ ТВОИТЕ ДАЛАВЕРИ ЛИ ???????ТИ СИ РАЗПИСАЛ ЗА ТЕЗИ ЗАПИСИ И ПРОДАДЕ И ПРЕМИЕРА СИ , ЗА ДА ЗАБРАВИМ ЗА ТЕБ. НЕ ЧЕ ТОЙ Е МНОГО СТОКА.БЕЗСРАМНИК.
56
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
STO BE BOIKO GLEI KVI SA V BE SE PE
55
5
 
7
 
! Отговори
Т преди 13 години
СеСеСеРЕ (СеРеСе) Бе като те гледам не си останал гладен и без липса на комуникация, айде стига!
54
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Продължавайте да го показвате в медийте този полуграмотен олигрофен. Така още повече ще ръси простотии и ще бъде още по-мразен.
53
4
 
5
 
! Отговори
do 35 преди 13 години
anani siksin senin o zatvornilkle pis gqvur
52
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Калинчето е назначена от БСП в предното правителство. Питай Сър Гея."Нагъл гейбер!Назначена е на едно от най-ниските стъпала на администрацията, в министерство управлявано от ДПС. Не за шеф на фонд управляващ няколко милиарда лева!
51
11
 
2
 
! Отговори
komunist преди 13 години
NIE SME MAISTORI NA MANIPULACIITE I FALSHIFIKACIITE, DOBRE CHE IMA MALOUMNI DA NI VIARVAT OSTE...BSP...BSP
50
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
51Кой назначи калинка бе тикво? Да ти припомня ли?
49
27
 
8
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Калинчето е назначена от БСП в предното правителство. Питай Сър Гея.
48
2
 
31
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
"Изчезна фалшивата диплома на скандалната Калина" Оригиналът на ментето не е открит, казват от прокуратуратаОригиналът на фалшификата на германската диплома на бившата шефка на ДФ "Земеделие" Калина Илиева е изчезнал и най-вероятно е бил унищожен в навечерието на скандалаЛипсата на оригинала ще забави делото, в момента разследването разполага само с копието, което е било запазено във Фонда и в Министерство на образованието.НЕ МОЖЕ ДА ОСЪДИШ НЯКОЙ БЕЗ ОРГИНАЛНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ. ГРЕДА В СЪДА ХАХА
47
3
 
38
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
От днес нататък в интернет ще се слуша САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЕСЕЛИН МАРИНОВ!
46
3
 
35
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Аз малко се обърках... нали бяха уж ФАЛШИФИКАТИ, сглобени разговори от аудио-майстори, дето събирали думи и бля-бля тъпотии...Сега тоя защо говори, че това са ЗАПИСИ и че някой ги изнесъл от официални СРС-та...Ние ли сме много ***... или ни имат за такива... нещо не загрявам.И пак старата песен - ние се борим с организираната престъпност - и това дава резултати - дрън дрън ярина... Това вече и най-зомбираните фенове на ГЕРп почнаха да не го вярват...
45
9
 
2
 
! Отговори
jasemi преди 13 години
34 ти как ги изчисли тези проценти много ми е интересно.....?????
44
3
 
35
 
! Отговори
dmx преди 13 години
Значи не проблем премиера да се държи като мафиот, проблем е че се разбрало. *** милиционерско!
43
3
 
20
 
! Отговори
1 преди 13 години
Недопустимо е да се слуша в нета, но е допустимо да се записва премиера и половин държава, така ли господин министър?
42
2
 
12
 
! Отговори
O.P. Of MVR преди 13 години
Г-н Борисов ратува за прозрачност - но ???? Г-н Борисов ратува за свобода на словото - но интернета ????
41
3
 
14
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Което рязко кореспондира с основния процент подкрепящи Герб, а пък това води до платените писачи в нета.
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пичове,ако е толкова трудоемко и тeжко да си на власт и то за заплата от 2-3 бона,защо никой не слиза оттам доброболно ,а ? И не се заблуждавайте , те тези *** кирливите ризи един на друг не вадят,един друг не се хапят.До сега няма нито един политик или голям мафиот в затвора. Ни Костов,ни Доган,ни Бурготски...а къде са - в Парламента избрани от същите вас ,е съжелявам *** аз съм на 20 и ми се живее-емиграция
39
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Даниел2 Ръце за!!!! Срете се малко бе ? От държвата се очаква да прави инфраструктура - магистрали, училища и т.н. Те пари няма да ви дадт на ръка за да се наядете! Безплатен обяд няма никъде, разберете го! Никъде го няма това по света. Сърди се на шефа ти който ти дава 250 лв заплата и работиш за него денонощно! И за това ли Дянков ви е виновен? Изобщо правите ли разлика между тоталитаризъм и пазарна икономика? Май не!