Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
358
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до Събимного си прав пич, всеки знае да иска от държаватадецата безплатни ясли и градини, детски, безплатно образование, стипендии , помощи, университет...накрая си дигнат чукалата и заминат за Америка, щото там било по-хубавоа кога ще работите за държавата?? държавата да си е** мамата а? само да ви давае извинявай ама...
357
8
 
4
 
! Отговори
Съби преди 13 години
до 389-тикато нямаш пари да си платиш сметките, защо правиш сметкиискаш държавата всичко да ти осигури, ток, вода, канализация, децата да ти отгледа, и сметките да ти платиама много нахални станахте, само искам, искам, искам - а ти какво даваш на тази държава, че да искаш?
356
2
 
15
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 13 години
Ми Цецо, земи тогава забрани Интернета у България! Ако го направиш, ни ти, ни-баг'Бойко ше имате проблеми, честно! А рейтиго ви ше удари тавана, че и по-нагоре. Нема к'во да му мислиш, а действай по въпроса! Избори се задават, а отбора ви все повече затъва в гюбрето....
355
2
 
8
 
! Отговори
Цецо Цвичката преди 13 години
Глейтиии завиждайтии... не мойте да ме махнете от тукааа... ще ви управляваме с РазБойко още дълги годинииии.... щото сте имбецилииии.... -))))Имам мазна усмивкааа... и съм нагъл като ямболски ***... ххааха
354
1
 
11
 
! Отговори
СеРеСеландия преди 13 години
Подкомисията за контрол на СРС-тата излезе с унищожителен доклад за извършените от МВР закононарушения при подслушванетоСъбраните данни от Специалните разузнавателни средства(СРС) могат да се използват за политически цели. Това се казва в доклада на парламентарната подкомисия за контрол на СРС-тата по повод скандала с подслушването на шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов. В доклада са констатирани редица нарушения при подслушването, за които според членовете на комисията носят отговорност изпълнителите на закона - преките ръководители на сектора за сигурност. В доклада се казва, че подслушването може да започне без достатъчно основания, достъпът до придобитото от СРС е доста разширен, незаконосъобразно оперативните работници могат да преценяват какво да филтрират, а защитата срещу изтичане на информация е недостатъчна.
353
5
 
20
 
! Отговори
Tari преди 13 години
Аман от глупостта на Цецо Гуменката!Хванал е в капан ББ и знае много добре, че ако му вземат главата/или това което се води че има на раменете си/,ще падне изкуствения имидж на ГЕРБ.Не може физкултурник с коефициент на интелигентност около точката на замръзване,да се произнася по всички теми в държавата.Добре че ББ го поприбра малко от публичното пространство, за да не дразни българите.Любопитно ми е като го употребят американците окончателно, с коя от всичките му далавери ще му вземат главата!
352
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как да си я подаде сам че нали след това го чака пълна ревизия на всичките му далавери и мръсни схеми
351
5
 
16
 
! Отговори
3 преди 13 години
Другарю Цветанов стига си разигравал цялата държава подай си сам остовкатаКак не ти е неудобно заради тебе да се чудят депутатите как да ти оправят бакиите,Борисов побеля покрай тебе,прокуратурата е мобилизарана и тя да те оправя а за МВР да не говорим .Що за темерут си ?Излагаш се пред целия народ
350
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОСТАВКА НО ВИДЯХМЕ ЧЕ САМИ НЕ СИ Я ПОДАВАТ ТРЯВБА ВСИЧКИ НИЕ ДА ИМ Я ПОИСКАМЕ ПО БЕЗУСЛОВЕН НАЧИН ИНАЧЕ НАШИТЕ МЪКИ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ А ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ ЗОЛУМИ ТВЪРДО СЪМ ЗА 3 МАРТ ВСИЧКИ ДА ПОКАЖЕМ НАШАТА ВОЛЯ ЗА ПРОМЯНА
349
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА 3 МАРТ И ИЗРАЗИМ НЕДОВОЛСТВОТО СИ ОТ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ
348
5
 
25
 
! Отговори
Слушател преди 13 години
Някакви политици, прокурори, посланици и министри (накратко Нещастници - едва ли биха си намерили прилична работа иначе) си общуват с недомлъвки и си играят игрички. И докато тези Нещастници, вместо да се държат като нормални хора и да кажат какво мислят и да направят според каквото казват и мислят:1. Заплатите не мърдат2. Масово се закрива малък и среден бизнес3. Цените на храните растат4. Парното се увеличи с 30%5. Водата е по-скъпа с 10%6. Здравеопазването е все по-скъпо и недостъпно7. Цели области в България се обезлюдяват8. Банките не променят лихвите си и продължават да издевателстват над гражданите - същото правят всички Монополисти (ток, вода, парно, бензин, стоки от първа необходимост)9. Данъците на имотите се увеличават10. Седим в студа, за да платим за лични доументи, които не искаме да сменяме по свое желание11. .. има още доста ..НАКРАЯ излиза, че НЕЩАСТНОСТТА е ЗАРАЗНА.Ако продължава така и ако все още не се чуствате ***. Бъдете сигурни, че и това ще стане....Хайде стига сте политиканствали: Това не е футболен мач.Борбата е между нас, гражданите и политиците. И ние, гражданите трябва да използваме ВСЯКА възможност да накажем политиците и да ги изхвърлим,когато са ПРОСТИ, когато са НЕМОРАЛНИ, когато ни тъпчат и нарушават гражданските ни права.Цветанов трябваше да си отиде още когато стана лудницата с новите лични документи!
347
4
 
18
 
! Отговори
11 преди 13 години
писнами от тази полицейска държава хората нямат пари да си платят сметките
346
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов ли президент ? Нкога ! Щом аз и семейството ми след 20 годишно гласуване се отказвам от Костов който не само разби опозицията но и продължава точно сега когато Герб връща надеждата ни че България ще я има. Видяхме го Костов нали при него се създадоха толкова групировки колкото и при БСП.
345
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Герб ! Защото всички властващи досега се показаха че са крадливи и алчни.А Костов си е същият комунист който беше изпратен от БКП да се внедри в опозицията и да спре преминаването на властта от комунистите в ръцете на демократичните сили .
344
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ се оказаха само едни магистрални *** на Доган и енергийната мафия. Долу всеки който качва цените на тока, парното и водата и оставя монополите да грабят българина . Смърт за предателите на България и душманите на народа!
343
13
 
8
 
! Отговори
КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ! преди 13 години
КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!
342
5
 
9
 
! Отговори
ДО ВОТ преди 13 години
Едно е да си били ЧЛЕНОВЕ на БКП(ДС),а друго е да са били деца на комунизма...ИСТИНАТА е,че са БИВШИ КОМУНИСТИ(ДС)БКП - ТОЧКА!
341
4
 
21
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
И БСП И ГЕРБ СА ДЕЦА НА КОМУНИЗМА.КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН.
340
6
 
12
 
! Отговори
БСП(ДС)-МАФИЯ преди 13 години
Разбрахме за Бойко и за Цецо...) А какво ще кажете за гоце,а,ахаааа? За него услужливо си траете! Трябва да сме справедливи и да казваме истината...) А ТЯ е,че и тримата са БИВШИ комунисти(ДС)! А БЪЛГАРИЯ Е В ЕС! 21-ви Век е!
339
2
 
13
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
НЕМА НЕИСКАМ НЕМА НЕДАЙ :DЕДВАМ ЩЕ ГИ ИЗТЪРПЯ ТИЯ ДО КМЕТСКИТЕ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ.