Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
14
 
9
 
! Отговори
аз преди 13 години
Който плюе ЦЕЦО и БОЙКО да предложи алтернативните играчи.КОЙ?. Доган,Гоце, Ваньо,Сергей, Трактора,Волен,Царю честити или кой.Ако нещо отричаш бъди мъж и кажи какво предлагаш а не лай само.
317
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Чалгирия си трябва една добре спретната диктатура за неопределено време. Ако така магарешки се продължава с ритането и плюенето срещу започнатите отстранявания на гадостите и айдуклъшкия контингент, останали в наследство от Тройните апаши и ония, поединичните преди тях, то ще се наложи да викнем под наем и танковете от Кайро. В настоящия си ритъм, промените у нас я докарали някакви убиташки плодове, я не - едва някъде към края на 21 век. Трай, коню...
316
2
 
18
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
До 338:За радост гласовете на Гуньовите тревоги се събират от хора, на които са им се отворили очите! Дори и някой да се е излъгал да гласува за ГЕРБ на последните избори, сега хората които се светнаха какво става, са повече от балъците, които вярват в Боко и Цеко!И колкото и да се ежите, герберасти такива, няма да имате повече от 15-20% на следващите избори... Както излязоха всички да гласуват против Доган, така ще излязат всички против Боко тоя път...
315
2
 
9
 
! Отговори
no fase преди 13 години
тия цветанов "*** " не може да си намери, камо ли да управлява министерство и то от най-важните. дали нарочно физкултурника не оглавява МВР, за да си действа безнаказано организираната престъпност? и операциите със звучни имена /сега пък "играчите"/ не са ли прах в очите за отклоняване на вниманието от това,че властта сега и организирана престъпност са двете лица на една и съща монета. да помислим.
314
3
 
18
 
! Отговори
No name преди 13 години
Добър вечер ! Как сте герберастоиди, добре ли сте ?
313
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов, както си я подкарал ще почнеш да ни контролираш и въздуха! Ама не ти ни го даваш.*** .
312
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов интернет пространството ли иска да конролира? защото ако е така това е безумие. Едно е да се ядосва на изтичане на СРС-та, но да контролира нета е прекалено
311
2
 
8
 
! Отговори
furnata s prdniata преди 13 години
Ceco nesto e zdal poturite. sravnete mu mutrata ot tazi snimka sys suratite ot predishni negovi snimki. ili pie otslabvasti medicamentiili go e hvanala trepetlika ot shanst da vleza v zatvora kato prestypnik i mu trea ubavo i leko tialo za myjki radostiili ve4e go klatiat za da svikni, i ve4e go e strah i za toi kwo pie se izsira.nai posle Ceculan otpushi furnata s prdniata
310
2
 
10
 
! Отговори
............... преди 13 години
***
309
2
 
4
 
! Отговори
що бе цецо преди 13 години
я скибай къв сеир прави колегата ти ,нека народа се радва кво ти пречи радостта му на народа ,едно време бяха тошко колев,тошко козарев и тошко живков сега сте повече има конкуренция ,А КОНКУРЕНЦИЯТА РАЖДА КАЧЕСТВЕНИ СМЕШКИ ,няма само за апартаменти да си говорим ,я, требе и смях да пада ,че то на глад без смях е трудно ,може и да не го знаеш ,ама си е така ходи поразпитай народа ще те научи на мъдрост ,ще ти каже едно друго пък септември ще видим кво си понаучил от НАРОДНАТА МЪДРОСТ
308
3
 
25
 
! Отговори
harakiri преди 13 години
предлагам да се закрият интернет, телевизия, радио, вестници... дано най-на края се хареса тоя народ на министъра на вътрешните болести!!!! много му пречиме!
307
4
 
27
 
! Отговори
гуню преди 13 години
това е ГЕРБ управлението- здравната реформа се заключава в закриване на болници и принуждаване пенсионерите да плащат пълна такса за преглед, учените ту феодални старци ,ту най-милото,КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ КОНТРАБАНДАТА,покровителстване на контрабандата, 6- апартамента на цветанов,конфликт на интереси,дпс ту враг 1, а сега първи съюзници- място няма да остане за "свършеното" от ГЕРБ..............
306
1
 
12
 
! Отговори
гуню преди 13 години
334 много е лесно- ще станат 2 години и освн ЩЕ-кане,СРС- гейтове, Скандали,показни полицейски ялови акции, качествено нищоправене /сутрин едно, на обяд друго, вечерта трето,пето и десето, неразпларен бизнес, откриване на започнати и обезпечени обекти от предишни правителства, осъдени подадени от предишното правителство мургини, лупита и пр., а г-жата масларова безплатно в япония,контрабанда за 3 милиатда лева по данни "Филип Морис", растяща инфлация и безработица-това ГЕРБ управлението
305
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който копае гроб другиму,Сам пада в него...........:) Никак не е случайна тази поговорка.Хората толкова са озлобени и някои се имат за толкова велики,че не усещат как след определен период от време сами си забиват ножа в гърба.Хубаво би било да сме честни и добри един към друг и повече да се обичаме,но Уви,специално българите залагат на злобата и омразата..Затова БГ си заслуЖАВА точно такива политици..
304
5
 
36
 
! Отговори
ГЕРБЕРИ БОКЛУЦИ ! преди 13 години
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Вън от България некадърна герберастка пасмина такава !! Никoй не ви иска вече *** мръсни ! Нито един кмет на село дори няма да вземете на изборите, камо ли президентството, което така да ви се блазни ! Всички ви разбраха що за стока сте и скоро ще усетите гнева на народа ! Хващайте се направо под ръка с пропадналата *** от дпс,бсп,сдс,лудите сидер и яне,агент гоце,мадритския мошеник и заедно всичките еничари,*** и национални предатели вън от страната ни ! Дойде време за неоптетнени и необременени хора от този комичен преход.И пак въпреки всички вас *** България ще пребъде !
303
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вече разбрах как коментарите на Гуньо набраха по 30 -40 плюса за две минути.*** си майката ***.
302
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес.бг- защо триете всички коментари в които не се плюе по правителството?Ако напиша Долу Герб, долу боко Тиквата ще ми оставите ли коментара?
301
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
правителството е част от организираната престъпност . разговорите са водени и са истински . факти . друго няма , да дойде главния прокурор . о, той е от правителството .
300
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали Вие си го спретнахте този СРС гейт сами, Вие ту си признавахте ту си отричахте и много си противоричахте.Пък и хубаво е и народэт който Ви избра да знае какво си говоркате как кого си слушкате за да си прави изводите наесен.
299
3
 
14
 
! Отговори
гуню преди 13 години
325 всички останали, които защитаван некадърния кабинет са абсолютни гербаджия, да не мимикрират. ВИНАГИ ИМА АЛТЕРНАТИВА. СТИГА с гербаджийски заклинания, че няма кой да ги смени. всеки друг кабинет би свършил повече неща на ползу роду от тия шмекери и бандити.в името на българия и оцеляването на хората един експертен кабинет ще е много по- полезен за хората от престъпното и безхаберно управление на б.б., цв.цв. и останалите лъжци и измамници в правителството. българия е в опасност от правителст