Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
1
 
17
 
! Отговори
само в нета преди 13 години
Значи тия *** може всеки ден да са в тв , а в нета не може , е точно там им е мястото в рубриките за тъпотии!
337
19
 
4
 
! Отговори
Симо преди 13 години
аве аз не разбирам от СРС-та и не ме интересувамен ме интерсува министъра да хваща престъпници и да няма отвличанияне като предишния да ги кани на кафеЦветанов се справя отлично, пак за ГЕРБ ще гласувам
336
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо - Президент!
335
3
 
25
 
! Отговори
Неам думи преди 13 години
"Защото сами разбирате, че това, което беше казано, и въпросите, които ми бяха зададени, нямаше последващи въпроси на отговорите, които дадох вътре в залата, в която бях изслушван"А *** го рабери, къде е ***, къде сказуемото и що за словоред използва г-сина?
334
3
 
4
 
! Отговори
ТОЧКА. преди 13 години
Mickey е от РЗС! Не искам НИКАКВО МНЕНИЕ ОТ ТЕБ...*)))
333
6
 
5
 
! Отговори
КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ! преди 13 години
КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!
332
2
 
19
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Този наистина е голям циркаджия :))). Овладял престъпността та тя за това го клатела :))). Е Цуцко в едно си прав - цялата история е в пряка връзка с организираната престъпност, ама не тая за която говориш, а тая дето прекарва контрабандата и печели от нея и разпъва чадър над нашите хора. За съжаление от всичко което излезе стана ясно и на слепия, че ръководството на тази организирана престъпност се осъществява от теб и твоя принципал Тиквата.
331
2
 
8
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
СПОКОЙНО НАРОДЕ ДОКАТЕ Е ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ НА ВЛАСТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СЕ ДЪРЖИ.ОБАЧЕ ПАДНЕ ЛИ ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ НА СОФИЯ И ДОЙДЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ РЗС ИЛИ БСП ТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ГО ЧАКАТ ВСЕКИДНЕВНИ ПРОТЕСТИ. :DНЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СДС ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ЗАЩОТО НА КОСТОВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА ДОВЕРИЕ И ЗА ЕДИН ПОСТ ЩЕ СЕ ПРИСЛАМЧИ КЪМ БОЙКО.
330
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Недопустимо е европейска страна с премиер МУТРА.Недопустимо е министър физкултурник.Недопустимо е партия на простаците на власт.Но ние сме в страната на бай ти ***, Цецо Крадецо, Тиквата и мутрите.
329
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глупав, ***, Гербераст !Цецо, гледай си консултантския бизнес, от друго за апартаменти нема да изкараш.
328
3
 
20
 
! Отговори
Salvatruca преди 13 години
Седите тука и си пишете по-цял ден глупости а пред парламента няма никой.Какво страхвие от някоя и друга палка ли?Нали живеем в свободна държава?Излезте и протестирайте.Стига сте стояли в сянка хора.Трябва да им изкрешим СТИГА.ПИСНА НИ.КРАДЕТЕ ПО-МАЛКО ДА ИМА И ЗА НАС.Поредната глупост ще ме питат дали имам телевизор или аудио система вкъщи.Питай те хората по-колко пъти в седмицата ядат сирене и кашкавал.Това,че имаш телефон и кола не означава,че си добре.Живеем по-зле от третия свят.СТИГА
327
3
 
14
 
! Отговори
kurti преди 13 години
Хората вече ви разбраха какви сте всъщност и вече номера с Доган няма да мине.
326
3
 
16
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Цецо плаче, за да сме им просили ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА , щото ТЕ УЖ се борили с престъпността! Комунистически тарикати:))))) Марш бе !!!!!!!!!
325
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За каква демокрация става дума в чалгария, където допреди 89 властимащите крадяха като за последно, а след 89 същите си инсценираха "демокрация" да не може никой да им развали долчето вита. Чалгарското правосъдие е ПРАВО само на думи. Неговият дизайн е изцяло обмислян и творен като чадър над всякая *** от върховете до подземията на столетницата, която днес врещи и вие срещу всеки опит за промяна на дереджето в "свободната демократична държава". Така другарите наричат айдушката слободия.
324
3
 
12
 
! Отговори
boiko преди 13 години
tozi na snimkata e palen *** koito se podigrava s celiq narod
323
2
 
17
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА.
322
3
 
26
 
! Отговори
фют преди 13 години
Този на снимката като какъв се изживява? Най - голямата издънка. Не ни казвай какво е допустимо и недопустимо, ние ще ти го кажем след няколко месеца. ***. В теб няма капка полицейски професионализъм. СРАМ
321
2
 
21
 
! Отговори
free as freedom преди 13 години
изказването на Цветанов е крайно недопустимо за свободна демократична държала или може би вече не смe такава?! такова изказване всъщност и комунист не би направил, то бива наглост, при положение, че от тези разговори става ясно, че най-висшите държавни служители са тотално корумпирани и извършват незаконна дейност, вместо да бъдат отстранени и съдени, те ни поучават какво е трябва да правим и да не правим в Интернет, а нямам поне малко етика и доблест да си подадат оставките.
320
2
 
19
 
! Отговори
човек преди 13 години
" Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента, добави Цветанов. " а как да обясня вашето мълчание по зададените ви въпроси за апартаментите , за скандала със СРС-тата в Горна Оряховица ? за разговорите на танов , борисов и дянков ? а вашето присъствие във властта все още ?
319
2
 
18
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 13 години
Цветанов е най-честният човек за мен. Тези думи не са на съпругата на вътрешния министър Цветан Цветанов, а на най-добрия му приятел Веселин Маринов, който огря съботния брой на в. Труд с поредното си култово интервю, посветено на крепката дружба между него и храбрия вицепремиер. Фразата, която цитирахме по-горе, е изведена като заглавие на интервюто, а иначе цялата мисъл на певеца е следната: Аз не познавам по-честен човек от Цветан Цветанов. Само майка ми, която е престъпно чист човек. След като прочетохме това изречение, което се намира в началото на интервюто, разбрахме, че работите между Цветанов и Маринов явно са се задълбочили доста.