Алексей Петров: Борисов не може да се промени!

След три седмици бившата барета щял да каже причината
7 фев 2011 23:37,
288
Алексей Петров: Борисов не може да се промени!
Снимка: БТА

Бившият агент на ДАНС Алексей Петров заяви, че след три седмици ще изнесе неизвестни факти от биографията на Бойко Борисов, които не му позволяват да промени политическата си линия.

В интервю за Дарик соченият за лидер на „Октопода”  твърди, че преди време е обещал на Борисов да не говори за това, но ситуацията днес го налага.

В понеделник Софийският градски съд измени мярката му от домашен арест в най-леката - подписка
Петров твърди, че Борисов е сбъркал с ареста му, от което е загубил лично.

"Цветан Цветанов е изчерпал политическия ресурс. Борисов като че ли, но, разбира се, само теоретично, разполага с минимални възможности да се промени. Но смятам, че това е трудно. И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е трудно. Повтарям е трудно и тогава ще ви кажа защо е трудно. Защото аз това го знам много отдавна, но му бях дал дума да не говоря", заявява Петров.

„Машата, според мен, е Цветан Цветанов. Разбира се, всичко през тази последна година по отношение на силовото управление на държавата ни се осъществява под патронажа на премиера Борисов”, категоричен е бившата барета

Той отново заяви, че премиерът е подведен – „повече Костов, отколкото от Сидеров”.

Още по темата

„Това не означава, че от него отпада отговорността под неговия патронаж да се случи моят арест. Той ми е споделял в лични разговори притесненията си, че аз след обявяването ми за опонент, имам намерение да притеснявам властуването му. Но в крайна сметка аз бях решил, че по отношение на малкия и средния бизнес и някои неща, които се случиха в сектора сигурност категорично не приемам, защото ги намирам за връщане назад, го притесниха. Доскоро коалиционните му партньори го подведоха”, твърди Петров.

Той казва още, че няма намерение да се занимава с вътрешния министър Цветан Цветанов.

„С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори. А ако в един момент се прозре обективната истина и истинския облик на управление, може да се случи така, че да си говорим едновременно за президентски, за местни и за парламентарни избори”, казва още Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
14
 
26
 
! Отговори
7 654 496Българи преди 13 години
Яне ще прави сватба,а на тиквата жената е избягала при собственика на СВИЛОЗА,защото и омръзнало да използва вибратори!Е,КОЙ Е ГЕЯ?
13
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
поредния ХаХо кандидат за психотомного се навъдиха напоследъксигурно се дължи на глобалното затопляне
12
9
 
38
 
! Отговори
ъх преди 13 години
Бе не знам колко гладко му тече мисълта, обаче със записите така яко засякоха една камара гербери, че малък им се стори света. Но то управленското дебелоочие край няма. За поемане на политическа отговорност сме чувалил само от приказките за Запада. . . Идват избори, пък каквото вота покаже.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що не взмете да идете на майната си да се оправи този народ ....
10
25
 
18
 
! Отговори
Яню Янеф - бенката преди 13 години
Браво любими, точно така. Ако не беше прозрял как да ме употребяваш и за в бъдеще, сега щях да гледам новините някъде от 10 000 километра, но ти си комбинативен мозък и веднага разбра в каква нова схема да ме вкараш, за да съм ти пак в употреба, любов моя!P.S.Пуми, бременна съм!
9
14
 
37
 
! Отговори
най-най.....простия преди 13 години
Тоя хич не ме притеснява за изборите защото е умен,а народа не иска умни,а иска прости хора като мен и др.Живков!
8
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този ще стане Президент, когато аз стана ***
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЗИ СЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО,ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ВАС ХИХИХИ
6
6
 
5
 
! Отговори
daskala преди 13 години
4e ne e nared misalta mu, to e qsno ,no za6to trqbva Boiko da promeni politi4eskata si li nia, 4e tq si e mn dobre , ,..toi kakvo iska da kaje da zavie nalevo, pri banditite, deto okradoha darjavata li
5
20
 
19
 
! Отговори
Трактора преди 13 години
И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е труднощото сега чакам оня с каскета да донесе флашкатапосле ми трябва време да поправя някои думизатова е трудно нал разбирате, не може сега, след 3 седмици ше съм готов
4
24
 
18
 
! Отговори
7 654 496Българи преди 13 години
ЧЕСТИТА СВОБОДА Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ПЕТРОВ!
3
23
 
29
 
! Отговори
Трактора преди 13 години
Ъъъъъъъъъ....след три седмици, а не веднага, щото трябва със съзаклятника агент Гоце да измислим и съгласуваме версията. Иначе ако имахме готов и одобрен вариант още сега щях да ви го кажа. Но изчакайте малко, всичко ще си дойде на мястото. Както виждате, вече излизам от сянката и сам започвам да си пускам жмеловете, не ми е нужна чак до такава степен любовницата Янка, защото много се компрометира с неврастеничните си изказвания, за малко да я отстраня. Баланс е нужен, за да заблудим балъците.
2
14
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
офф аман от този и Галевите щяха депутати да ставатся Трактора президент, а малкия Маргин - вътрешен министърняма ли да спрете с глупостите вече
1
19
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нещо много несвързано говори тоя, не му тече гладко мисълта...