Алексей Петров: Борисов не може да се промени!

След три седмици бившата барета щял да каже причината
7 фев 2011 23:37,
288
Алексей Петров: Борисов не може да се промени!
Снимка: БТА

Бившият агент на ДАНС Алексей Петров заяви, че след три седмици ще изнесе неизвестни факти от биографията на Бойко Борисов, които не му позволяват да промени политическата си линия.

В интервю за Дарик соченият за лидер на „Октопода”  твърди, че преди време е обещал на Борисов да не говори за това, но ситуацията днес го налага.

В понеделник Софийският градски съд измени мярката му от домашен арест в най-леката - подписка
Петров твърди, че Борисов е сбъркал с ареста му, от което е загубил лично.

"Цветан Цветанов е изчерпал политическия ресурс. Борисов като че ли, но, разбира се, само теоретично, разполага с минимални възможности да се промени. Но смятам, че това е трудно. И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е трудно. Повтарям е трудно и тогава ще ви кажа защо е трудно. Защото аз това го знам много отдавна, но му бях дал дума да не говоря", заявява Петров.

„Машата, според мен, е Цветан Цветанов. Разбира се, всичко през тази последна година по отношение на силовото управление на държавата ни се осъществява под патронажа на премиера Борисов”, категоричен е бившата барета

Той отново заяви, че премиерът е подведен – „повече Костов, отколкото от Сидеров”.

Още по темата

„Това не означава, че от него отпада отговорността под неговия патронаж да се случи моят арест. Той ми е споделял в лични разговори притесненията си, че аз след обявяването ми за опонент, имам намерение да притеснявам властуването му. Но в крайна сметка аз бях решил, че по отношение на малкия и средния бизнес и някои неща, които се случиха в сектора сигурност категорично не приемам, защото ги намирам за връщане назад, го притесниха. Доскоро коалиционните му партньори го подведоха”, твърди Петров.

Той казва още, че няма намерение да се занимава с вътрешния министър Цветан Цветанов.

„С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори. А ако в един момент се прозре обективната истина и истинския облик на управление, може да се случи така, че да си говорим едновременно за президентски, за местни и за парламентарни избори”, казва още Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Петров обещае да съдят Боко и Цвъцко моят глас е за него:)
33
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
//Соченият за лидер на "Октопод" заявява, че "С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори". // Ужас , до къде ни докараха Нация ??? Една мутра и един *** да изграждат визията на България .
32
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кое му е умното на мутрата алексей - това,че е мутра ли? Изказванията са му на *** гангстер! НАРОДА НИ Е МНОГО ***!
31
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Очакваме с нетърпение. Сигурно има какво да каже Трактора за времето, когато бяха ортаци с Премиера на България.
30
12
 
16
 
! Отговори
Трактора преди 13 години
Ъъъъъъъъъ....след три седмици, а не веднага, щото трябва със съзаклятника агент Гоце да измислим и съгласуваме версията. Иначе ако имахме готов и одобрен вариант още сега щях да ви го кажа. Но изчакайте малко, всичко ще си дойде на мястото. Както виждате, вече излизам от сянката и сам започвам да си пускам жмеловете, не ми е нужна чак до такава степен любовницата Янка, защото много се компрометира с неврастеничните си изказвания, за малко да я отстраня. Баланс е нужен, за да заблудим балъците.
29
4
 
9
 
! Отговори
politicheska idilija преди 13 години
Jane janev i Aleksei Petrov---krastavite magareta prez devet zatvora se podushvat !!Jane Janev, Sergei Petrov i Goze Parvanov--Trimata glupazi na Donjo Donev !!!
28
7
 
21
 
! Отговори
ДС МУТРИТЕ преди 13 години
Доживяхме да си имаме работа с бандитите от ДС...Дори ги избираме и в управлението на БЪЛГАРИЯ! СРАМ,ГНУС И ПОЗОР! А тоя бандит на снимката се гласи и за президент,за да направи гоце министър председател...)))
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Димата, макар и опасен престъпник, бе градскомомче и чувствителен мъж. *** катоМаргина по не взимаха присърце тези неща.Независимо че не бе по-малко зъл от Димата,Маргина притежаваше волско търпение испокойствие. Именно поради тази причина, макар ив сянка, той бе най-големият бос.- Няма го вече Бай Миле, Димчо! - реших да гоуспокоя аз.- Няма го, нали? - кресна отново той. - И оназикурвичка, Младенчо, я няма... Крие се някъде катоплъх... Бил казал да ми предадат, че ще се върне,когато падне това правителство... Нали беше многогорд с Бойко?... Да, ама сега Бойко бачка за мен иМаргина.- Аз си мислех, че все още слугува на Младен?-----------------------------------------------Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ето такива неща ще разкаже Алексей, същите които написа Георги Стоев и заради които килърите на Рапона го разстреляха пред хотел Плиска.
25
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам какъв е Алексей, но със сигурност е по-умен от кинезетерапевта на Т.Живко и Цвъцко, взети заедно:))))
24
14
 
10
 
! Отговори
Яню Янеф - бенката преди 13 години
Пуми, Смяташ ли, че ще е добре, ако с мен стане пътен инцидент и това повиши избирателната активност към РЗС?
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.
22
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексей винаги е превъзхождал Бойко във всичко - той беше отличник на Симеоново, той беше шампион по карате, той залови истински жив терорист, докато Бойко само се пъчи пред камерите, плямпа празни приказки и реже ленти - някои дори по три пъти.Бойко никога не е бил каратист, носеше кърпите на Алексей, но затова пък много обичаше да се снима с медалите му.
21
6
 
13
 
! Отговори
17 преди 13 години
Na tozi mu e ispisan onanizma na lizeto..ta tozi li shte ni stava sega prezident ne razbrah ??? hi hi hi
20
4
 
13
 
! Отговори
ъх преди 13 години
Без икономика и земеделие държавата няма да трае още много, пък без образование и здравеопазване няма нито настояще нито бъдеще. Другари комунисти и господа гербери - подварявайте си бурканчето, защото скоро може и да ни потрябва.
19
9
 
8
 
! Отговори
ДО14 преди 13 години
Аре ако обичаш не ни занимавай с долни измислици за пред публиката.
18
17
 
28
 
! Отговори
Наивен преди 13 години
Алексей се оказа по-умен, по-мъж и по-пич от оня *** Винету и бандата му *** маргаритки-комплексарки.Друг е въпроса дали трябва да ни управляват бандити.Но ако ще са бандити, поне да са истински.ГЕРБ-сбирщина от некадърници с амбиции.
17
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Koi e tozi *** na snimkata !??Da ne e godenizata na Jani Janev !??
16
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Алексей наистина си ОТВОРИ УСТАТА, Мутро-Премиерчето е изгубено. Мисля, че злобният и страхлив Боко Тиквата (ненапразно Маргините му измислиха този прякор през 90-те) ще спретне покушение срещу Трактора ... иначе трябва да се раздели с властта, а той е влюбен в нея.
15
11
 
31
 
! Отговори
ъх преди 13 години
Хахахахаха :) Бойко имал политическа линия. А бе другарю аз не виждам никаква политическа линия в едни магистрали и една спортна зала. Тея магистрали не са нищо повече от едни асфалтирани насипи. Като огладнеете вървете на магистралата нея да ръфате. В краен случай ще си варите цървулите. Тука бас държа, че един Гербер не може да ни каже каква е политическата линия на Боко Тиквата и на къде води нацията. Какви са целите ? Към какво се стремим? На къде вървим?