Алексей Петров: Борисов не може да се промени!

След три седмици бившата барета щял да каже причината
7 фев 2011 23:37,
288
Алексей Петров: Борисов не може да се промени!
Снимка: БТА

Бившият агент на ДАНС Алексей Петров заяви, че след три седмици ще изнесе неизвестни факти от биографията на Бойко Борисов, които не му позволяват да промени политическата си линия.

В интервю за Дарик соченият за лидер на „Октопода”  твърди, че преди време е обещал на Борисов да не говори за това, но ситуацията днес го налага.

В понеделник Софийският градски съд измени мярката му от домашен арест в най-леката - подписка
Петров твърди, че Борисов е сбъркал с ареста му, от което е загубил лично.

"Цветан Цветанов е изчерпал политическия ресурс. Борисов като че ли, но, разбира се, само теоретично, разполага с минимални възможности да се промени. Но смятам, че това е трудно. И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е трудно. Повтарям е трудно и тогава ще ви кажа защо е трудно. Защото аз това го знам много отдавна, но му бях дал дума да не говоря", заявява Петров.

„Машата, според мен, е Цветан Цветанов. Разбира се, всичко през тази последна година по отношение на силовото управление на държавата ни се осъществява под патронажа на премиера Борисов”, категоричен е бившата барета

Той отново заяви, че премиерът е подведен – „повече Костов, отколкото от Сидеров”.

Още по темата

„Това не означава, че от него отпада отговорността под неговия патронаж да се случи моят арест. Той ми е споделял в лични разговори притесненията си, че аз след обявяването ми за опонент, имам намерение да притеснявам властуването му. Но в крайна сметка аз бях решил, че по отношение на малкия и средния бизнес и някои неща, които се случиха в сектора сигурност категорично не приемам, защото ги намирам за връщане назад, го притесниха. Доскоро коалиционните му партньори го подведоха”, твърди Петров.

Той казва още, че няма намерение да се занимава с вътрешния министър Цветан Цветанов.

„С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори. А ако в един момент се прозре обективната истина и истинския облик на управление, може да се случи така, че да си говорим едновременно за президентски, за местни и за парламентарни избори”, казва още Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
6
 
7
 
! Отговори
ЧАЛГАДЖИЯ преди 13 години
Помните ли колко се подигравахме на съпругата на Желю Желев, че си сложила ръката върху чашата му (да не пие) по време на официален прием. А кво е това уж мин.председател и да показва нескопосни "хватки " на министър при ОФИЦИАЛНА визита в Япония. Да не вземе някой да се обърка...ЧАЛГАР! Съответно го харесват чалгаджии и мутри, естествено!
193
2
 
4
 
! Отговори
Александър преди 13 години
И само още един аспект - една друга статия тук е озаглавена "Работим за облекчаване на чуждите инвеститори ...". Частично съм съгласен, но дали не трябва да обърнем малко внимание на българския бизнес все пак, а българските инвеститори?! - за тях само репресии, проверки и ревизии, нови преки данъци и такси, глоби, административни пречки. Така ли го виждаме развитието на България, територия с ниски данъци и нископлатена неквалифицирана работна ръка - това мяза на китайски социализъм, другарю ББ.
192
4
 
0
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
а защо блъскаш по 50 часа на седмица - по закон не би трябвало - но както разбирам скалъпваш семейният бюджет...що се отнася до мен ти недей ми бери грижата - на мен ми плащат за да не работя,ако аз имам работа то тогава нещо във фирмата не е наред ...
191
0
 
4
 
! Отговори
до 192 преди 13 години
Хм, и тогава ли те вербуваха, покрай хеви метъла? А назначиха ли те за "милионер", другарю?
190
2
 
7
 
! Отговори
уф преди 13 години
тея двамцата не са изляз;и от "клубния период" майи никакъв шанс да излязатмутри ще си останат и по мутренски си правят номерцата, Цецко не напразно говори за стикери и застрахователи, сега ще се опитат да му гътнат на тоя лев-инс-ано откъде на къде трябва да сме им публика всички останали не ми е ясно...
189
5
 
7
 
! Отговори
НБоко му се малее вл преди 13 години
Той вашият Бойко е чист кат сълза девича. Кви консултации е консултирал през времето на прехода, за да се сдобии с толкова имоти и да хариже на бившето гадже цела банка, бе? А Цвъко - физкултурника? Нагли, нагли, нагли... И пак "Гоце това, Гоце - онов". Цялата работа е,ч е вашият Бойко иска да съвмести и длъжността президент, барем разнася простотията си по цял свят.
188
2
 
11
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Кой пък ще гласува за Алексей Петров?! Най-много да си купи няколко гласа от ***.
187
5
 
6
 
! Отговори
Коза Ностра преди 13 години
На Боко принципът е: магистрали, магистрали, магистрали..., а народа кучета го яли.
186
3
 
2
 
! Отговори
do borokaro преди 13 години
Не, това, че не обеднявам говори, че блъскам по 50 часа на седмица, докато ти си висиш тук за жълти стотинки от Позитано ;) Ай сиктир, имам работа, както и гласуващите за ГЕРБ, ние бачкаме, а не кесаме по форуми да пишем платени коментари :)
185
4
 
2
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
А що се отнася до ДС - нека споделя това което мисля - въпреки че аз бях репресиран навремето 1987-89 г. от тази служба за това че слушам HEAVY METAL ,смятам че именно тази служба допринасяше много за това да няма престъпления-каквито има сега - за това с чиста съвест заявявам - за мен ДС беше една организация която осигуряваше спокойствието на хората ...
184
0
 
6
 
! Отговори
каквото е писано преди 13 години
При Бойко Борисов нещата се случват.Алексей Петров ги натиска ,за да се случат.Няма да му се получи.Защо ли.Божа работа.
183
6
 
16
 
! Отговори
Един простак преди 13 години
Бедни сме защото сме прости, прости сме защото избираме такива като Боко да ни управляват. Прости сме защото търпим, прости сме защото слушаме чалга... Прости сме защото допускаме да ни управляват по- прости от нас.
182
3
 
3
 
! Отговори
roki преди 13 години
petrov e bil nai dobrata bareta prez 80-te taka 4e .....
181
4
 
6
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
елементарно Уотсън - всички забогатели хора в България са част от ДС - в това число и вожда,премиерът-слънце ББ ...всички мастити предприемачи и олигарси в БГ са част от ДС ...а това че не обедняваш по скоро говори че принадлежиш към тази прослойка ...
180
5
 
6
 
! Отговори
Минаващ преди 13 години
Бойко ако клекне на тоя ***, ще бъде голяма трагедия за България.
179
2
 
7
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
И тоя ли се натиска за властта!Жална ни майка!
178
1
 
5
 
! Отговори
Р. Петков преди 13 години
Добро утро, другари! Днес плащаме бонуси!
177
2
 
1
 
! Отговори
до borokaro преди 13 години
Ами, аз не обеднявам, така че мен лично ме интересува кои от наглите "бизнесмени" са направили паричките си покрай ДС. Гладните нямат ни компютри, ни интернет, така че предполагам, че хората тук или искат да разберат истината, или са от тези, които имат сметка тя да не излезе. Ти май си от вторите, а? ;)
176
1
 
5
 
! Отговори
Александър преди 13 години
И в крайна сметка е крайно време да престанат да ни управляват "комунисти" с антикомунистическа риторика. Мисля, че цивилизованите страни затвориха страницата на "комунизма и антикомунизма" още през миналия век. То и идеята за комунизма не е актуална, горе - долу от края на миналия век. Този тип управление ни кара да тъпчем на едно място, докато другите се развиват, а ние имитираме дейност по разкрива на наследство, агенти и какво ли още не. Това е минало и следва да го оставим в миналото ...
175
3
 
12
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
ОСТАВКА ДРУГАРЮ БОРИСОВ , ОСТАВКА ... НЯМАТЕ ДРУГ ИЗХОД ...ИЛИ ВМЕСТО ДРУГАРЮ БОРИСОВ ДА ВИ НАРЕКА С ПСЕВДОНИМА ВИ - АГЕНТ БУДА ...