БСП приласкава сините за вота

Две са темите: цялостна политика и провала на Цветанов
Обновена: 12 юли 2011 14:36 | 12 юли 2011 09:37,
168
БСП приласкава сините за вота
Снимка: БТА

Две са темите, обсъждани за нов вот на недоверие към правителството, иницииран от ПГ на Коалиция за България, заяви пред "Фокус" депутатът от БСП Корнелия Нинова.

По думите й една от темите, обсъждани с другите парламентарно представени партии, е цялостната политика на управляващите.

"Другата е за вътрешна сигурност и обществен ред и за провала в работата на министър Цветанов. Все още не сме се спрели на една от двете теми.

Още по темата

Търсим възможно най-широката подкрепа, за да преценим коя от двете теми да бъде, тъй като няма време до края на този политически сезон за два вота.

Последният вот на недоверие показа, че ГЕРБ са в парламентарна изолация – те бяха подкрепени само от ГЕРБ и от няколко независими. Затова разчитаме сега на подкрепа и на колеги от другите партии.

Ще решим, може би тази седмица, вследствие на разговорите кой от двата вота ще внесем и отиваме към дебати", каза тя.

Вчера лидерът на ДСБ Иван Костов обяви, че ако червените внесат вот срещу правителството в областта на сигурността, той ще предложи на Синята коалиция да гласуват "за".

"Ние още през февруари сме снели доверието си от Цветанов и сегашната ни позиция е естествено продължение на политиката ни", припомниха тъмносините.

При последния вот на недоверие заради провала в антикризисната политика Синята коалиция напусна пленарната зала и не участва в дебатите и гласуването.

А преди това гласува "въздържал се" при искания вот на доверие от премиера Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
3
 
! Отговори
roli преди 12 години
Kakvo me zanimavat s Kostov s toia vampir ot 20 godini prehod, bil umen! E i kakvo? Samo gaza mu 4uvstva uma 6toto si go naredi dobre. Dokato Balgaria se upravliava ot vampiri napravili kariera vav vizantiiskite uslovia na zrelia socializam otroveni i ot *** na partiata maika , BG niama da se opravi!! Tova 6te stane, kogato ministri stanat mladi mom4eta sas zapadno obrazovanie, na ,koito imenata na zombitata Kostov, Lilov , Lukanov i druga sgan ne ne zna4at ni6to!!!
166
0
 
2
 
! Отговори
до 156 преди 12 години
Брат ,ти явно не си виждал .......)))той и да я заложи ,няма кой да я вземе
165
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Цветанов е най-добрият вътрешен министър за последните 21 години! Адски много престъпници и корупционни схеми вече са минало именно заради него. Вярвам, че народа вижда това и го подкрепя!
164
0
 
7
 
! Отговори
Супер ГЕРБЕР преди 12 години
С нетурпение чакам Лосто в и хамстера да застанат рамо до рамо за снимка . Ще стане страхотен предизборен постер. Заглавието му ще е- Заедно срещу България!
163
0
 
9
 
! Отговори
Време разделно е преди 12 години
Позитанските комунази ще се обедиянт с комуназите на лостов под името БКП- Българска Крадлива Партия
162
0
 
7
 
! Отговори
Никола преди 12 години
БСП и СДС имат общ корен, така че е нормално да действат заедно срещу всяка власт, която се опитва да им развали престъпния пъзел. Жалко е, че все още има хора, които вярват на Костов, че е десен антикомунист, или пък на Станишев, че е ляв социално мислещ демократ. И двамата са замесени от едно и също партизанско агентурно тесто, както и всички високопоставени членове на партиите им.
161
1
 
8
 
! Отговори
Али преди 12 години
хаха най-новия майтап червените и сините заедно ,Смешка голяма
160
0
 
9
 
! Отговори
марти преди 12 години
Започва последната и най-отчаяната битка за кокала!!!Под знамената на партията-майка се събират всичките й израстъци,които през годините тя изкуствено и...умишлено е създала-ДПС,СДС-ДСБ,АТАКА,РЗС,а хорото води най-личната й рожба-БСП!!!Лозунга на цялата тази клика гласи:"Политически ***,*** и трупове от всички страни-съединявайте се!!!"
159
0
 
6
 
! Отговори
ченгесарин преди 12 години
Ей,много злобен тоя гаргамел,бе!И отмъстителен!На червените г.за ще целува,само и само да си отмъсти!*** от *** кво да очаква човек!?..
158
3
 
10
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
ГЕРБ поеха тежката отговорност да управляват сами и е напълно нормално да са в парламентарна "изолация". Смятам, че дори сами се справят много добре и правят много за България. Управляващите са стабилни и имат ресурса да доведат страната ни до по-добро. Предните вотове на недоверие не доведоха до никъде. Каквито и мерки да предприемат опозицията обществото вярва на управляващите и ще им даде шанс да довършат започнатото.
157
4
 
16
 
! Отговори
Мия преди 12 години
Поемайки властта самостоятелно, естествено е, че ГЕРБ няма как да бъдат подкрепени от другите партии. Но каквито и рокади и заигравки да правят помежду си сини и червени, българите няма да дадат власт нито на комунистите, нито на Костов.
156
2
 
9
 
! Отговори
симо преди 12 години
Стара истина е ,че ДСБ и БСП са едно и също нещо, или по-точно ДСБ е клонниг на БСП.Каквото и да направят Костов и компания , никога няма да гласувам за тях, само ще ги презирам още повече.Толкова са елементарни и жалки. Костов прави неистови усилия да се върне във властта. Готов е на всичко, дори жена си - да заложи.
155
7
 
10
 
! Отговори
маринова преди 12 години
Нищо хубаво няма да видим както от БСП, така и от Костов..Защото благодарение на тях стигнахме до дъното.
154
9
 
7
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 12 години
И.КОСТОВ винаги е имал позиция и я е заявявал решително без оглед на настроенията на хората в момента.В този случай той го направи още през февруари.Това че другите в даден момент застават на неговата позиция си е техен проблем.Например Първанов след като правеше антинатовски митинги начело на БСП се обърна точно наопаки и подписа договора за присъединяването ни към НАТО вече като Президент. Всъщност точно тези неща показват колко е прав винаги Костов.И ми е непонятно защо народа не разбира това
153
1
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Съмнявам се, че БСП / БКП / ще внесат вод на недоверие към своя Б отбор, че туку виж взел, че минал. Или по-скоро така ще ги завъртят нещата като вод за цялостната политика и ли друго което сините няма да подкрепят. Защото Костов е категоричен, че ще подкрепят само вод за провал в политиката по сигурността.
152
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И в какво се е провалил Цветанов?
151
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЛАСУВАШ ЗА КОСТОВ , ГЛАСУВАШ ЗА БКП / БСП...
150
2
 
7
 
! Отговори
нали! преди 12 години
Тези пари в пликовете са ...нищо ,спрямо тези под.....МАСАТА,а под масата са .....КУФАРЧЕТА,....С НАШИ ПАРИ!
149
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва червени комунисти турци и сини комунисти да ревнат така срещу властимащите комунисти,показва колко са ни честни политиците(комунистите).Уж бяха различни и се бореха за благото на народа,пък то какво стана всичките еднакви,всичките лапат парички (в пликове и под всякакви други форми),мълчат си, въртят си далаверата пък народа пак го ду.а.Всичките са за едно наказание в което участват те, една голяма стена ,автомати и мноооого патрони
148
6
 
9
 
! Отговори
ZZ-TOP преди 12 години
А да видим големи ли са на Винету сега?Ще прави на Костов - ако ли не - пъдар в Бояна!