БСП приласкава сините за вота

Две са темите: цялостна политика и провала на Цветанов
Обновена: 12 юли 2011 14:36 | 12 юли 2011 09:37,
168
БСП приласкава сините за вота
Снимка: БТА

Две са темите, обсъждани за нов вот на недоверие към правителството, иницииран от ПГ на Коалиция за България, заяви пред "Фокус" депутатът от БСП Корнелия Нинова.

По думите й една от темите, обсъждани с другите парламентарно представени партии, е цялостната политика на управляващите.

"Другата е за вътрешна сигурност и обществен ред и за провала в работата на министър Цветанов. Все още не сме се спрели на една от двете теми.

Още по темата

Търсим възможно най-широката подкрепа, за да преценим коя от двете теми да бъде, тъй като няма време до края на този политически сезон за два вота.

Последният вот на недоверие показа, че ГЕРБ са в парламентарна изолация – те бяха подкрепени само от ГЕРБ и от няколко независими. Затова разчитаме сега на подкрепа и на колеги от другите партии.

Ще решим, може би тази седмица, вследствие на разговорите кой от двата вота ще внесем и отиваме към дебати", каза тя.

Вчера лидерът на ДСБ Иван Костов обяви, че ако червените внесат вот срещу правителството в областта на сигурността, той ще предложи на Синята коалиция да гласуват "за".

"Ние още през февруари сме снели доверието си от Цветанов и сегашната ни позиция е естествено продължение на политиката ни", припомниха тъмносините.

При последния вот на недоверие заради провала в антикризисната политика Синята коалиция напусна пленарната зала и не участва в дебатите и гласуването.

А преди това гласува "въздържал се" при искания вот на доверие от премиера Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
5
 
17
 
! Отговори
РАД преди 12 години
В държавата започват да си проличават доста неща и ако сме умни няма да се издъним,ама се съмнявам, като гледам как голяма част от народа се лашка в крайности и вярва на празните приказки на доказано провалени политици като Сергей.Надявам се да има малко разум и да не е толкова къса паметта на хората,как по време на Тройката правеха няколко неща:- заменки за стотици милиони- спиране на еврофондове- задълбочаване на зависимостта от Русия- изхарчване за 9 месеца 4 млрд излишък (незнайно къде)
146
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха не стига електората с тея 15000 дето ги зкараха бсп по стачките, се видя, че са извън борда и сега събират клонингите в решителен отпор срещу народната воля против кражбите и измамите, които извършва комунистическата партия вече 66 години. ГЕРБ народа е с вас! Да сринем мафиотско комунистическите обединения - бсп, дпс,сдс,дсб,ндсв,рзс!
145
5
 
3
 
! Отговори
....142 преди 12 години
ДА БЕ ,НАЛИ НЕ ИСКАХТЕ КОМУНИСТИТЕ ,ЗАТОВА МИНАХМЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА ,...ХАЙДЕ УПРАВЛЯВАЙТЕ ?АМА КАТО СТЕ НЕОБРАЗОВАНИ И НЕКАДЪРНИ ,.....ОТИВАЙТЕ ПРИ РОМИТЕ !ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА ,....И МЯСТОТО В ...ГЬОЛА !
144
2
 
6
 
! Отговори
ДО 142 преди 12 години
ТО ДРУГИ В БГ ....НЯМА !ЯКА ДЪРЖАВА , ОЩЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ !
143
5
 
19
 
! Отговори
САМО ПИТАМ ? преди 12 години
АЛОООО,ЧЕРВЕНИТЕ И СвИНИТЕ ,...НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ БРЕ?
142
5
 
9
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
"Светли" имена , не- комунисти от ГЕРБ :;;))) : Рапона - Симеоново, Цецо- 7-мо на КДС -ВИФ; Златев- потомствен руски агент , гергов- убо-дирек-постови офицер ; Дс- доносници и щатни - от Варна , Русе , София ..; следователи по ДС линия ;фуражки милионери - андрейивановци ; *** ; ИПОН- джийте ; ЦветИто - мултимилионер-щерка на генерал ; малко ренегати ; и мнооого фуражки ...:))))- ""Борци срещу комунистите " ...:)))))))) Простите милиционери - на власт !!??? ::))))))))
141
3
 
14
 
! Отговори
Костовгейт преди 12 години
Това отдавна трябваше да се случи и то не за друго а защото ДСБ = БСП. Това е истината другари костовисти. Но няма страшно, който се е хванал с др. Костов се е провалил. Така че очаквайте още по-голям провал на провалената БСП в близко бъдеще.
140
11
 
8
 
! Отговори
Алексей преди 12 години
Ако политиците от опозицията са отговорни към народа, който е гласувал да защитават интересите му, ще се обединят и ще гласуват вот на недоверие на правителството.Крещящата некомпетентност, неуважение към законите, мутренския стил на управление са достатъчно основание ГЕРБ да бъде свален от власт.
139
4
 
12
 
! Отговори
STANISEV преди 12 години
OI NA BATE SINITE GUGUTKI
138
10
 
7
 
! Отговори
$ преди 12 години
Едни комунисти се обединяват срещу други комунисти...Нищо ново.
137
9
 
6
 
! Отговори
СУЛТАН БОЙКО преди 12 години
Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА
136
0
 
10
 
! Отговори
jiko преди 12 години
koalicia s koi da e samo da sme na vlsat. niama politicheski idei, liavo-diasno, moral..ima samo domogvane do kokala..gorko na Balgaria
135
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рамо до рамо Костов и серГЕЙ.
134
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До сега такава офанзива от опозиция срещу управляваща партия е безпрецедентна. бсп никога не са били опозиция на сдс и обратното. Целия ни т.на.р "политически елит" *** на умрело. Аз от тях нищо хубаво не съм видял, нека вичат. Щом се оплакват, значи нещо хубаво се случва в България.
133
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който се хванал с комунистите не е прокопсал, питайте социалдемократите, земеделците, НДСВ и след година синята дружинка.
132
6
 
5
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
много хора подценяват Доган и всичко опира да го плюят че е турчин! Доган си е българин като всички нас но е с мюсюлманска религия!Говори правилен български, по интелигентен е защото говори и турски и английски!Политиката е консенсус!Няма или или има ,,И"Трява да се мисли асоциативно и интегрално а не само да се противопоставяме!Българие е мултиетническа държава и се преплитат много интереси..руски , турски..западноевропейски американски...важно е кой работи за Българските интереси!
131
1
 
12
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
лично за мен няма значение дали на власт ще е Герб Бсп...Ндсв...Ск ..важно е този който е на власт да работи за българските национални интереси!да се инвестира в пътища заводи образование медицина! да се създаде бързо средна класа която да е гръбнака на новото гражданско общество като коректор на партиите!какво стана с задграничните фирми създадени от бившето ДС?кой сега ги контролира2 Знае че пари се отпускаха на ,,дисиденти" за да бягат на Запад и после се подплатяваха с средства-народни пари
130
3
 
16
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Даже Доган е най добър в краденето,ама на нас не ни трябва!А около Ванката взе да мирише на ***!
129
3
 
15
 
! Отговори
Боце преди 12 години
Че кво да ги приласкава,нали са си едно котило.
128
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ!