ДСБ дава 24 ч на МВР да хване бомбаджиите

"Става дума за много тежко обществено деяние"
Обновена: 19 юли 2011 10:38 | 19 юли 2011 10:35,
121
ДСБ дава 24 ч на МВР да хване бомбаджиите
Снимка: архив Булфото

Демократи за силна България дават 24-часов срок на българските институции да си свършат работата и да разкрият кой стои зад взрива пред офис на партията.

Още по темата

Това обяви на кратък брифинг в централата на партията Атанас Атанасов.

"Ако това не стане, още веднъж ще стане ясно, че правителството е безсилно в опазването на обществения ред, сигурността и спокойствието на хората", каза Атанасов.

"Става дума за много тежко обществено деяние", обясни той.

"Очакваме органите на реда да си свършат бързо работата", допълни и депутатът Веселин Методиев.

"Демократи за силна България осъжда терора като средство за политическа борба. Това е подход на организираната престъпност срещу политически неудобни лица", допълни той.

"Рязко отхвърляме наглата провокация на премиера за самоинсценировка", категоричен бе той.

Dnes.bg припомня, че рано сутринта два взрива избухнаха пред столични централи РЗС и ДСБ.

Едната самоделка бе взривена около 4 часа пред централата на РЗС на бул. "Дондуков".

Втората –  20 минути по-късно пред клуб на ДСБ на бул. "Сливница".

При инцидентите няма пострадали, изпочупени са стъкла.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой са ДСБ че да дават ултиматуми !!? Някаква всевищна висшестояща организация ли какво. И аз давам 48 часа на полицате които се хранят от моите данъци, да хванат *** който ми обра апартамента ама ...
77
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кои сте вие бе политически трупове та да давате ултиматум на Герб.БАЛКАН,10%,ГАРАЖИТЕ,БУЛБАНК,СЪСИПАНАТА ПРОВИНЦИЯ и обезлюдена,Кремиковци това сте вие крадци.
76
0
 
5
 
! Отговори
Ранърса преди 12 години
Аз давам 23 часа.
75
7
 
14
 
! Отговори
66 преди 12 години
ДСБ? Тия пък кои бяха, че и ултиматуми да поставят?
74
4
 
11
 
! Отговори
o1o преди 12 години
"ДСБ дава 24 ч на МВР..." кои сте вие бе нещастници че да давате ултиматуми. Народа не е ***, ей! Кавали.
73
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Хаха Костов да си спомни колко случая са разрешени за 24 часа по време на неговото управление ? Нахалник.Слагат си взривове да оправдаят прегрътката с БСП и ДПС.
72
4
 
2
 
! Отговори
ayt преди 12 години
xaxa kak da ne im se smeesh na akala davali 24 chasa neshtastnici nie vi dadoxme 20 godini i vidiaxme kakvo napravixte i dokade ni dokaraxte,shto ne si slojite vzrivovete otzad i da se iztreliate vav orbita che taka ni pisna ot vashia maskarlak,beter qnka stanaxte
71
3
 
8
 
! Отговори
Антон преди 12 години
Политиката на противопоставяне,оценките на Боко и Цецо ние сме добри останалите -лоши, катализира агресия в обществото.Нищо чудно герберовски матросовци да са решили да защитят вожда.Обърнете внимание, това са хората във форумите , които искат смърт за политическия опонент и вместо аргументи в защите на тезата си използват ругатни.
70
22
 
17
 
! Отговори
Varg преди 12 години
Радвам се че изборите идват и с най-голямо удоволствие ще гласувам за БСП.
69
13
 
16
 
! Отговори
РОТ ФРОНТ преди 12 години
Другари, какви са тези бомби ? Нов век сме. Мероприятия от рода на "Света Неделя" отдавна не работят. Да не вземете да запалите сега централата на Дъ Съй Беза да изгорят отчетите на драгалевския ***.
68
6
 
19
 
! Отговори
ДО 61 преди 12 години
А ТИ НАЛИ СЕ СЕЩАШ , ЧЕ МЕРКЕЛ НЯМА ПОЛЗА ОТ СИЛНА БЪЛГАРИЯ !!!! ТЯ ИМА ПОЛЗА ДА СМЕ СЛАБИ И ДА НИ ГЛОБЯВАТ И ДА НИ СПИРАТ ПАРИТЕ !!!!! ПОВЯРВАЙ МИ ТАКА Е !
67
20
 
19
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Хахаха, еййй "ДСБ дава 24 ч на МВР". Абе кои сте вие бе смешници?! Кои сте вие бе политически джуджета и много скоро - политически трупове, че да давате 24 часа бе? Ама вие провалихте тази държава, докарахте тази корупция и абсолютно държавно безхаберие години наред, сега давате срокове. Еййй, нагли бе, нагли ..
66
0
 
16
 
! Отговори
ДДт преди 12 години
Точно така Атанасов, ДСБ и РЗС са си политически неудобни лица хахах ,особено шефа на политическата полиция , частният ДАНС на И Костов - "генерал" Атанасов, чудно ми е как се става генерал като си *** *** ?
65
5
 
18
 
! Отговори
316 преди 12 години
Наистина е съшито с бели конци :)Много ми прилича на "атентата" срещу вестника на Янето и Трактора - "галерия" и ако се разрови в тази насока ще се види извършителя и поръчителя :)))ГЕРБ трябва да са изключително луди, *** и какво ли още не, за да поръчат такива взривове и да дадат козове в ръцете на всички хайдуци от прехода :)Такива взривове са само във вреда на ГЕРБ и това е достатъчно доказателство, че те не са тяхно дело :)Питайте Яне и Трактора ;)
64
4
 
12
 
! Отговори
54418 преди 12 години
"Става дума за много тежко обществено деяние". Обществото пък какво има общо с политическата ***.
63
8
 
11
 
! Отговори
teo преди 12 години
Иване червен Костоугло, наглостта ти няма край! Твоята червенотурска натура, гарнирана с държавна сигурност те води към пропастта!
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какви 1лв за коментари за ГЕРб? явно или аз несъм в час или са ме минали1 на мен ми дават по 20лв на ден и то за 200коментара! Някой може ли да ми каже ако другаде дават повече пари на ден?
61
2
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРОФИЛ преди 12 години
НА РЕВОЛЮЦИЯ !!! НА БОЙКО В УСТАТА, НА ДОГАН В УСТАТА ,НА СТАНИШЕВ В УСТАТА, НА ЯНЕ В УСТАТА, НА ПЪРВАНОВ В УСТАТА
60
5
 
10
 
! Отговори
А. Меркел гледа преди 12 години
"Рязко отхвърляме наглата провокация на премиера за самоинсценировка", категоричен бе той.Нема страшно, всичко това се наблюдава от чужбина. Без външни партньори, особено от ЕС, никой не може да оцелее, бил той Бибитко, Супербойко или Боко Компиро.
59
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези бомби са логичното продължение на една целенасочена политика на ГЕРБ. Едно от най-тежките престъпления на Борисов и компания е разделението на нацията.Те са чистите,добрите.Останалите са крадци,убийци(докторите),феотдални старци,лош матрял.Той непрекъснато насъсква безпросветните си лумпенизирани орди срещу всеки и всичко,което му пречи.Трябва да всели страх. РАЗДЕЛЕНИЕ,ОМРАЗА И СТРАХ-ТРИТЕ СТЪЛБА НА ДИКТАТУРАТА. ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ?