12 независими до кабинета: С вас сме!

"Няма да станете заложник на Сидеров и кукловодите му"
Обновена: 20 юли 2011 22:57 | 20 юли 2011 22:46,
279
12 независими до кабинета: С вас сме!
12 независими "за" кабинета. Снимка: Булфото

12 независими депутати заявиха в декларация, че ще гласуват против внесения вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен Сидеров и кукловодите му", посочват 12-те в декларацията си.

Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".

По всяка вероятност дебатите по вота ще са в понеделник, на извънредно парламентарно заседание. Самото гласуване пък ще е във вторник.

Вече е ясно, че освен парламентарните групи на ДПС и Коалиция за България, вотът ще бъде подкрепен и от депутатите от Синята коалиция и независимите от РЗС. Сметката показва, че те имат общо 94-ма народни представители.

От "Атака" заявиха, че няма да подкрепят вота.

Това ще е третият вот на недоверие, който внасят Коалиция за България и ДПС срещу кабинета "Борисов".

Първият беше за "провала на политиката в сферата на здравеопазването". През юни тази година последва и втори вот, който бе за "провала в антикризисната политика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
2
 
24
 
! Отговори
Един предател преди 12 години
В Илиада, хитроумният Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."
209
2
 
24
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
НАГЛОСТ БЕЗГРАНИЧНА СЕГА ПЪК ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ЛЮБОВНИТЕ И СЕКСУАЛНИ ПРИЩЕВКИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗМИКЯРИ С НЕЗАВИСИМИТЕ. аМИ КАТО СИ ИСКАТЕ *** ВЗЕМЕТЕ ПО ЕВТИНИ, ОТ МАГИСТРАЛАТА ПРИМЕРНО
208
2
 
22
 
! Отговори
шушон преди 12 години
Ми много ясно!!! Я скъпи телефони, я колици, я парици! Фурнаджииски лопати са всичкитеееее!!!! Герберуните пак са раздавали подаръци, толкоз им трябва на тия нещастници!!!!
207
4
 
21
 
! Отговори
аз преди 12 години
на тези 12 дупедавци колко парички им дадоха Гробовете за да не гласуват против вота
206
1
 
5
 
! Отговори
ibryamov преди 12 години
tiya gi e strah,ce povece nyama da sa deputati i nyama kak da lapat narodnite pari.tova sa predateli s takiva hora ne moje da se hodi na voyna.da se mahat ot parlamenta
205
2
 
29
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
независими били! да бе,да! Зависят и още как - от МАНГИЗИТЕ!Тоя тюрлюгювеч на т.нар. "независими" може да мине за единица мярка за политическа безпринципност! Например Чукарски - от БЗНС, през церските отцепници "Ново време", прикотка се при ЯЯ в РЗС и сега "независим" :))))Като к**ва на повикване!И останалите са такива! Касим Дал 15-20 години крепил ....ците на Доган, а сега - "възмутен" и несъгласен ;) Не на нас тия!От историята знаем, че който разчита на "наемници" - накрая губи тотално!
204
4
 
16
 
! Отговори
СС преди 12 години
Идете и се надупете утре пред джамията и покажете колко сте солидарни с фесовете !
203
3
 
25
 
! Отговори
СС преди 12 години
Тия 12 п...та никога повече няма да влезнат в парламента !
202
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истински мъже!
201
3
 
24
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
Няма по долни *** от Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов.
200
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите изтърват кокала. Остана им само драскането по форумите. хи хи
199
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако някой не знае парите 9млн.,което лесно може да се провери, да се създаде партийката "атака" са внесени от ДПС,та за това се "самоуби" Ахмед Емин?!
198
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
констатация още през 19век от европейците относно българите:"много гостоприемен и трудолюбив балкански народ но склонен съм ПРЕДАТЕЛСТВО"!!!няма в световната история такъв народ с толкова много ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!
197
3
 
17
 
! Отговори
w преди 12 години
Еййй, смех, ейййй....А тия 12 "независими" от кукловоди как улезнаа у парламенто!?!?!?
196
3
 
24
 
! Отговори
МАТЕРИАЛ преди 12 години
12 НЕ ИСКАТ ДА ПУСНАТ КОКАЛА ЩОТО ЩЕ ГО ВИДЯТ ВЕЧЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН...ОСТЪПНИЦИТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА ДАЛАВЕРИ.
195
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като се сетя как Димитър Колев купуваше гласове на предишните кметски избори в Перник,подкрепян от олигарха Л.Стойков и Котараците ,няма начин да не мисля ,че е политически търгаш.
194
3
 
18
 
! Отговори
вървете си идиоти преди 12 години
тези *** вместо да бъдат изритани от парламента си пазят *** да не ги разклецат.Всички независиме трябва да си ходят аз не съм гласувал за независими те не са моите избраници а мишоци.
193
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО ВИДЯ НА УЛИЦАТА ГЛАДНО КУЧЕ И ГЛАДЕН БОЛШЕВИК ...БИХ НАХРАНИЛ КУЧЕТО... А БОЛШЕВИШКИЯ *** БИХ ИЗГОНИЛ С ШУТОВЕ....И ВСЕКИ НОРМАЛЕН БИ ПОСТЪПИЛ ТАКА.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Това правят и тези 12 прогледнали люде.
192
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трактори,багери,булдозери,камиони, влакове.Гоцета,Костовци,Янки и т.н...Бойко е 100г.пред вас бе.И срещу него да бягате, пак не мое да го стигнете
191
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов.ГОСПОД ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ....живи и здрави да сте ниАМИН