12 независими до кабинета: С вас сме!

"Няма да станете заложник на Сидеров и кукловодите му"
Обновена: 20 юли 2011 22:57 | 20 юли 2011 22:46,
279
12 независими до кабинета: С вас сме!
12 независими "за" кабинета. Снимка: Булфото

12 независими депутати заявиха в декларация, че ще гласуват против внесения вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен Сидеров и кукловодите му", посочват 12-те в декларацията си.

Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".

По всяка вероятност дебатите по вота ще са в понеделник, на извънредно парламентарно заседание. Самото гласуване пък ще е във вторник.

Вече е ясно, че освен парламентарните групи на ДПС и Коалиция за България, вотът ще бъде подкрепен и от депутатите от Синята коалиция и независимите от РЗС. Сметката показва, че те имат общо 94-ма народни представители.

От "Атака" заявиха, че няма да подкрепят вота.

Това ще е третият вот на недоверие, който внасят Коалиция за България и ДПС срещу кабинета "Борисов".

Първият беше за "провала на политиката в сферата на здравеопазването". През юни тази година последва и втори вот, който бе за "провала в антикризисната политика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
9
 
2
 
! Отговори
SEDESAR преди 12 години
DA,TE OPREDELENO NE SA ZAVISIMI OT KOMUNISTITE KATO AGENT IVAN KOSTOV.
229
7
 
1
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
VOT SLED VOT,DOKATO IZ4EZNETE NAPALNO DRUGARI.S VSEKI DEN ELEKTORATA VI NAMALQVA V JEGITE A PARTII KATO RZS I DSB IZ4EZVAT ZAVINAGI.
228
6
 
2
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
DRUGARITE 6TE SI VNESAT NOVO VOT4E DRUGATA SEDMICA.ZA TQH E VAJNO PARLAMENTA DA NE RABOTI.DA NE SE PRAVQT NOVI ZAKONI 4E POLOVINATA BSP,DPS I DSB TRQBVA DA VLQZAT PO BARZO V ZATVORITE.ZA RAZLIKA OT KOSTOV NORMALNITE HORA 6TE PODKREPQT PRAVITELSTVOTO.TE DOKAZAHA 4E NE SA ZAVISIMI OT PARTIQTA MAIKA KATO OSTANALITE KOITO Q PODKREPQT.
227
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
230 не подменяй темата. Комунистите (не ***) отдавна не са явно на власт. От 2 години на власт е Бойко и той носи отговорността че ги прикрива!!! Все още не е минала давност за изнасянето на капиталите на банките в чужбина, за създаването на частни банки преди да има система за техен контрол, за прижатизацията на Костов в съоутночение 1/30 от истинската цена. Къде е Веска Меджидиева, къде са палачите от лагерите къде са Костов и "портиерите" му с цели банки!!! Две години менаха!!!
226
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
225 Напиши и адресите им та избирателите им по места да си поговорят с тях!
225
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"НЕЗАВИСИМИТЕ" ДЕПУТАТИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ДА ОСВОБОДЯТ МЯСТО НА СЛЕДВАЩИТЕ В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ, НО ЗАКОНЪТ МАЙ НЕ Е С ТАКЪВ ТЕКСТ...
224
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знам, че качеството на драскачите тук е такова, че не си падат по по-дългите от 2 изречения мнения - но за всички свестни минаващи оттук - ето едно хубаво мнение по адрес на *** в България :)Всички беди на България са предизвикани от престъпната комунистическа партия. Те, комунистите, ограбиха собствената си държава, превърнаха се в първобитни червени капиталисти и свалят по три кожи от гърба на хората, нарязаха на скраб претприятията, обраха банките, превърнаха държавата в турски *** и сега отново искат власт. Говорят назидателно, размахват заплашително с пръст, притежават най-достойните кандидати, въобще чудна картинка. Ами, *** червени, да ви припомним някои факти от славната ви комунистическа история по света и у нас: Ще започна със бащата на народите, др.Сталин, избил няколко десетки милиона руснаци, защото не гледат и не пикаят в правилната посока, договора Рибентроп-***, където братската дружба между фашисти и комунисти се скрепи с документ и раздели по равно Полша, Катин, няколко десетки хиляди избити военопленници от съветите. Или това не са истини, а другарю икономист!? У нас, след девети, наред с фашистите избихте почти цялата интелигенция, след това и малкото останали честни идеалисти-комунисти. Убивахте, интернирахте, мъчихте, шантажирахте собствения си народ в продължение на 45 години, само и само защото не споделя тъпите ви идеи. Накрая, след промените най-алчните, некадърни и безродни измежду вас, българските комунисти, съсипаха тотално държавата и я превърнаха наистина в турски ***. Като за всичко това обвинихте разни Ран-Ъп планове, световни конспирации, САЩ, Израел, ЕС, Световната Банка, МВФ, само не и себе си. Алчни, безродни и некадърни ***, това сте вие, комунистите. Ако ще и в сто *** кожи да се облечете сте едни жалки престъпници, убийци, крадци, далавераджии.
223
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
със стари к***и нов бърдак не се прави
222
8
 
4
 
! Отговори
... преди 12 години
Нормалните хора работят, а *** от Позитано 20 пишат тук :)
221
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
12 маймуни ,или малки черни негърчета , няма ли да се появи новата АГАТА КРИСТИ да напише романче за тях
220
4
 
21
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Не разбрахте ли, че докато ние, хората, не запретнем ръкави и не свалим тези некадърни и самозабравили се управляващи, друг няма да го стори! Свидетели сме на всякакви пребоядисвания на политиците, само и само да са във властта. Никой от тези 240 лешпера не мисли за страната и за хората, единствената им мисъл е за собственото им благополучие, осигурено от нашите данъци и всякакви други глоби, такси и т.н. Такива неграмотни и самовлюбени управляващи без капка свършена работа досега е нямало!
219
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор ВеликовЗАПОМНЕТЕ ГИ - ЕТО ЗАРАДИ ТЕЗИ МИХЛЮЗИ , АГОНИЯТА НА БЕДНИЯ НАРОДЕЦ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ................
218
2
 
23
 
! Отговори
х преди 12 години
НЕЗАВИСИМИТЕ *** СА КАТО ИБРИКЧИИТЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ,ЗАЩОТО ОТ ТАМ ИЗЛИЗАТ. ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДРУГИ. ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СВЕДАТ НАЙ-МНОГО ДО 100 КАЧЕСТВЕНИ МАЖОРИТАРНО ИЗБРАНИ. ПАРТИЙНИТЕ ЛИСТИ ВКАРВАТ *** В ПАРЛАМЕНТА.
217
1
 
22
 
! Отговори
искам да съм зависим преди 12 години
Независим предлага срещу 300 000 кинта, да стане зависим!
216
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
12 мръсни ***!
215
3
 
28
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Продажни,"независими" ***.Срам ме е от вАС !Вън от парламента !
214
14
 
3
 
! Отговори
:) преди 12 години
Бтв опозицията успя да внуши ,че какво и да става ГЕРБ са виновни , постоянната атака към правителството измести темата от това какви ги бяха вършили БСП , ДПС и НДСВ , но според мен хората не са забравили и ще има възмездие , ГЕРБ не са най доброто за БГ , но тяхното управление успя да обедени сини и червени , което е невъзможно ако не ставаше дума за някаква схема.
213
3
 
21
 
! Отговори
мекерета преди 12 години
Купени мекерета и ***-честито -Гейбери....само така,де що има калинки и ***-при вас...само че вечна власт няма....!!!
212
2
 
21
 
! Отговори
независим зависим преди 12 години
12 зависими независими, по 50 000, е равно на 600 000. Толкова ще му струва вота на пожарникаря!
211
3
 
18
 
! Отговори
1 преди 12 години
Германия с 82 300 000 население има 620 депутати. България със 7 500 000 население трябва да има 57 - 60 депутати. Сегашното положение с 240 депутати е чиста загуба на национален ресурс за издръжка на мързеливци и далавераджии.