12 независими до кабинета: С вас сме!

"Няма да станете заложник на Сидеров и кукловодите му"
Обновена: 20 юли 2011 22:57 | 20 юли 2011 22:46,
279
12 независими до кабинета: С вас сме!
12 независими "за" кабинета. Снимка: Булфото

12 независими депутати заявиха в декларация, че ще гласуват против внесения вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен Сидеров и кукловодите му", посочват 12-те в декларацията си.

Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".

По всяка вероятност дебатите по вота ще са в понеделник, на извънредно парламентарно заседание. Самото гласуване пък ще е във вторник.

Вече е ясно, че освен парламентарните групи на ДПС и Коалиция за България, вотът ще бъде подкрепен и от депутатите от Синята коалиция и независимите от РЗС. Сметката показва, че те имат общо 94-ма народни представители.

От "Атака" заявиха, че няма да подкрепят вота.

Това ще е третият вот на недоверие, който внасят Коалиция за България и ДПС срещу кабинета "Борисов".

Първият беше за "провала на политиката в сферата на здравеопазването". През юни тази година последва и втори вот, който бе за "провала в антикризисната политика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живи и здрави да са ни тези 12 истински българи.Браво
189
3
 
27
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Естествено че така ще гласуват - "независимите" де.Да не са луди да оставят хранилката по средата на мандата?! Никак не ги е еня за нас...А иначе без тях... "пътнико виден, пътнико офф".
188
3
 
21
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Тия *** вместо да гледат да направят нещо за хората само циркови номера играят и то на наш гръб!
187
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Драго ми е, мила мамо га реват червените крадци.
186
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
12 застанаха на страната на Българския Народ.
185
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОКО НЕ Е КИТКА НО В СРАВНЕНИЕ С ТУРСКИ КАРАБИНИ И ЧЕРВЕНИ *** Е ПО ДОБРЕ
184
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** КОМУНИСТИ И МОШЕННИЦИ, НЕ МОЖЕТЕ ДА КРАДЕТЕ, ВСЕКИ ДЕН ВИ ХВАЩАТ В ИЗМАМИ И ПОЛУДЯВАТЕ НАЛИ?НЯМА КАК ДА ПЕРЕТЕ ПАРИЧКИ И ОТКАЧАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО БОЙКО.ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРЕ И СИ ИЗХАКАЙТЕ ГЛАВИТЕ В НЯКОЙ СТЪЛ - ХЕПТЕМ ВИ ДОЙДЕ МОЗЪКА В ГЛАВИТЕ :)
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като знам какво представлява политическият номад Тодор Великов - направо се кефя, че ще лиже з..дника на Боко Тиквата! То не бе СДС, РЗС, сега пък Герб! Няма по-противно л.йно от него в търновска област!
182
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам от агент Гоце повече форумни драскачи! Тука тези са жалка картинка :)Искам и от трактора още драскачи! Тукашните не стават за нищо :)Искам от Яне да даде пари на Патрашко да си направи най-накрая операция за смяна на пола.Искам от Бойко още гавра с червено-турско-синята ***! Те обичат "златен дъжд"! :)
181
11
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Бойко, смачкай ги тези *** продажни!!!!До вчера се праеше на миротворец(тва бацил ли е или мухъл?)а сега ми се праи на дева мариа.сидеров ли,станишев ли,костов ли,доганка ли? ПРАТИ ГИ У БЕЛЕНЕ!!!!!!Шото много бързо забравиха кво напраиха,с/у дуржавата и народа.СМАЧКАЙ ГИ,ОДУШИ ГИ,ПРАТИ ГИ ДА КОПАТ ТА УШИТЕ ДА ИМ ПУКАТ!!!!!!!!!!
180
4
 
16
 
! Отговори
Анализатор преди 12 години
Ямболското *** Сидер, цели 2 години бетонно подкрешяше това правителство УЖ на ГЕРБ, в който 3-мата вицепремиери са от ДПС ( тоест лично назначени от Доган )1) Вицепремиера по социално-демографската и здравна политика Доан Зия ( *** от Неврокоп )2) Вицепремиера на земеделието и горите Мирослав Найденов ( дето Доган го направи главен секретар на НВМС)3) Вицепремиера по сигурноста Цветан Цветанов ( дето строителна фирма на Доган му подари 2 апартамента )
179
2
 
9
 
! Отговори
Анализатор преди 12 години
" Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ... "Зад всеки ход УЖ на Сидеров, стои лукавия и коварен Доган"Мозъкът на Доган тежи повече, отколкото тежи самият Доган" -казва един от лидерите на ДПС в Кърджали
178
3
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 12 години
12-те независими категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".Значи така - *** Доган, Седефчо и Костов, подкрепени от юдо-хазарчето Станишев + "независимите" от РЗС гласуват УЖ да свалят ГЕРБ от властИ тогава на помощ на ББ идва кой ? Ами другото *** - Айдук СидерА ББ остава УЖ на власт, но напълно зависим от Ямболското мангальче и неговите господари ( видяхме горе кои са )Както бе през тези 2 години, УЖ власт на ГЕРББорисов - или се освободи от власта на Айдук Сидер, или отивай на нови избори ...
177
2
 
16
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Независим...политик -той е като снежният човек Йети;всички говорят за него,но...никой не го е...виждал.
176
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какво значи независим депутат?чии избранник е той?от независимите зависи само гайлето бойково,за това ли им се плаща ,я марш по родните места и да садят картофи и да мажат филии с мас
175
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези независими *рунгели бяха като пчеличките от партия в партия!Понеже не остана партия,в която не са били сега се обявяват за независими от ГЕРБ!ОТВРАТИТЕЛНО!
174
0
 
9
 
! Отговори
независим дупетат преди 12 години
хвърляйте вотове,за да пълним гушите,че малко остана
173
5
 
15
 
! Отговори
Бивш Атакист преди 12 години
Господин Сидеров, благодарим ти за тези 2 години власт с БоркоБлагодарим ти ...- че пак не получаваме мизерните си детски от 35 лв.- че ни замрази заплатите и пенсиите- че ни вдигна трудовия стаж от 37 на 40 години- че направи 1-годишните помощи на *** доживотни- че ни увеличи осигурителните вноски- че бензина стигна 2,60- че сме най-бедните в цяла Европа ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СИ ХОДИШ С МИР, ЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО
172
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продажни мекерета! Всички се продадохте на ГЕРБ, а сега ще ми говорят за кукловоди и прочие. Смешници!
171
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хвалебствията в сайта са от ГЕРБерския ***!