Очаквано Янев оглави комисията си

Лидерът на РЗС бил честен и безпристрастен
20 сеп 2012 15:01,
149
Очаквано Янев оглави комисията си
Снимка: архив, Impact Press Group

Лидерът на РЗС и независим депутат Яне Янев оглави анкетната комисия, която ще разследва  корупцията по високите етажи на властта.

Тя беше създадена по-рано днес по предложение на самия Янев, който беше избран за неин председател със 73 гласа "за", 50 "против" и 8 "въздържал се". Той беше номиниран от колегата си Емил Василев, който се мотивира с обективността, безпристрастността и честността на Янев.

Независимият Камен Петков репликира, че Янев е титан на честността и добави, че "тук явно всяка къртица иска да стане агроном".

Още по темата
Не беше прието предложението на Коалиция за България председател да стане Мая Манолова, нито на "Атака" - комисията да бъде оглавена от Волен Сидеров.

Христо Бисеров от ДПС беше избран за заместник-председател на комисията.

От квотата на ГЕРБ в комисията са Димитър Лазаров, Димитър Бойчев, Красимир Ципов, Пламен Нунев, Румен Иванов и Златко Тодоров.

Представители на левицата ще бъдат Мая Манолова и Атанас Мерджанов, на ДПС - Христо Бисеров и Рамадан Аталай, а от "Атака"- Волен Сидеров. Сините не излъчиха свой кандидат.

Първоначално левицата предложи за свой представител независимия Георги Терзийски, но искането беше отхвърлено. Не беше прието и предложението на Тодор Великов независимите да бъдат представлявани от Касим Дал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ СА МОШЕННИЦИ
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЯ БОЛЕН МОЗЪК СИ ПРОСИ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА ОТ МУТРАТА.НОНЯМА ДА ГО ОГРЕЕ...
122
1
 
2
 
! Отговори
an преди 11 години
Що не си отидеш на село Цалим, вместо да работиш като *** на Борисов????
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Янее хвърли една димка бе в парламента
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне и от тебе нищо не става дръж се за Бойко и в следващия парламент няма да те има
119
3
 
3
 
! Отговори
До 136 преди 11 години
Чети "Винету" и пий хапчетата.Скарай се на Европ. комисия защо писаха в доклада от юли, че СЕГА се вихри мафия, отказват да ни приемат в Шенген заради корупция и заявяват, че с това правителство повече няма да преговарят. А правителството на Станишев ни вкара в Евр. съюз. И сега Станишев ще го избират за председ. на Партията на евр. соц., защото не е бил член на престъпна групировка, нито се е занимавал с наркотици, нито прал пари.В това време в Евр. парл. комисия Антимафия ще се занимава с Б.Б.
118
4
 
0
 
! Отговори
БайМагау преди 11 години
Ся се чувтвувам ного по спокоен, щом Янето ша бори корумпуцията.Давай Яне. Само ти ни остана. Другите са корумпурирани.
117
5
 
2
 
! Отговори
ЗА 134... преди 11 години
....ДА ТИ ПРИПОМНЯ ***:..ИЗЯВЛЕНИЯТА ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ МУ БЯХА КАТО СЕ ВЪРНА ОТ САЩ ОТ РАЗГОВОРИТЕ С БУШ:...."МЕНЕ МЕ ХАРЕСАХА ЗА мин.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ"...../прочети встниците от тогава.../!ЯВНО СЕ Е СКЪСАЛ ДА СЕ МАЖЕ НА БУШ И ДА "ОБЕЩАВА" сърГЕЯ .....ХА,ХА,ХААААААААААААА...!ЯВНО Е ОБЕЩАЛ И ДА ИЗЧИСТИ КОРУПЦИЯТА ....АМА БУШ НЕ ЗНАЕ ,ЧЕ ТОЯ НЕ МОЖЕ И ГАЩИТЕ СИ ДА ИЗЧИСТИ...ЩОТО СА ОТ "РУСКИ АМЕРИКАН"!!!!Чат ,ли си ...сега?
116
1
 
4
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Единствения коментар по въпроса е народната поговорка - " Г.з глава затрива..."Та така за Яне....
115
3
 
2
 
! Отговори
До 126- слабоумен ли преди 11 години
Когато президентът Джордж Буш- младши направи официално посещение в България, в лицето на Станишев-премиер и Първанов-президент, той нарече Станишев Мистър Клийн, за борбата му срещу корупцията и нарече Първанов- моят приятел Джордж. Обяснявам ти като на ***. Ти не си бил роден или те гони старческо малоумие,че не помниш тези факти? Има архиви, провери. Провери и за любимия ти Боко, какво пишат американците: "Знаем какъв е, но да го използваме" И го използват. Да спира Белене заради тях.
114
1
 
1
 
! Отговори
...за 131.. преди 11 години
....ама , требва и да е зло...!
113
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кремъл не се спира пред нищо . Изнудват Украина , а какво да кажем за нас.
112
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
На вярното Куче винаги му дават кокал,за да знае кой го храни
111
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Otdavna Maikata Priroda ne e isdriskvala takova riadko *** kato Jane.
110
3
 
7
 
! Отговори
ти си следващия преди 11 години
Другарю Борисов, ти си следващия, който ще бъде осъден за убийства, преследвания по политически, етнически и религиозни причини и за атаките срещу лекарите, онкоболните, майките с малки деца, пенсионерите и останалите жертви на твоя режим!
109
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне , България , цяла , сега тебе гледа . !!
108
4
 
1
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААААААААААА. преди 11 години
....сърГЕЙ СТАНИшеф.......БИЛ---"М-р КЛИЙН"..ХА,ХА,ХААААААААХА,,,,,,,АБЕ ,...ДА НЕ Е ИЗМИСЛИЛ НЕКОЙ НОВ ПРЕПАРАТ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА *** РУСКИ ДОЛНИ *** ,БЕ....А??!!...да не си се объркал нещо 125...ха,ха,хаааааааааааааа...???!!!Я , ВИЖ ПО- ПОДРОБНО ТАМ....ХА,ХА,ХААААААААААА!
107
2
 
4
 
! Отговори
М.Клийн vs орг.прест преди 11 години
Според междунар. наблюдатели при Герб корупцията се е увеличила 3 пъти. В унищожителния доклад от юли на ЕК(Евр. комис.) освен за намеса на правителството в съдебната с-***, се говори за увеличена контрабанда и, че в момента в Б-я се разпорежда мафията и 12 престъпни групировки. Буш нарече Станишев Мистър Клийн за борба срещу корупцията, а за Борисов амер. посланици пишат, че се е занимавал с търговия на дрога, закрила и пране на пари на организирана престъпност чрез банката на Цв. Бориславова.
106
6
 
2
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААА.... преди 11 години
...НЕМА ИЗМИСЛЕНИ ПОЛИТИЦИ----НЕМА, ЛАБАВО....ХА,ХАААААААААА..."АТОМНАТА ЯМА" В БЕЛЕНЕ, СТРУВА МНОГО ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Абе ,въшкари български ....ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ , 2-МЛРД.ЛВ.---НА КУП...???!!!ТЕ ТАЯ АТОМНА ЯМА, ТОЛКОВА СТРУВА....... !!!!ОВЧия , обаче не му стигат.....ШЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ НА *** И БАБИЧКИТЕ -ПЕНСИОНЕРКИ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ, ЩОТО--- ТЕ СА НАЙ-КОМПЕТЕНТНИТЕ ПО АТОМНИТЕ ВЪПРОСИ ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА!!!РЕФЕРЕНДУМ....АМА МАЙ -САМО ДУМ-ДУМ-ДУМ ИМ ТРЕБВА НА ТИЯ ***
105
4
 
2
 
! Отговори
ЯНЕистинския политик преди 11 години
ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК---ЧОВЕК ,КАТО ЯНЕ!!КАКВО СЕ ЧУДИТЕ ,БЕ....??!!!*** си сменят цвета ,като хамелеоните за една нощ ---АМА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ, НАЛИ...??!КАКВО РЕВЕТЕ, ПРОТИВ ЯНЕТО?"ОСЪЗНАВА СЕ ЧОВЕКА"....С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ---"ТЪРПИ РАЗВИТИЕ", нали така..????АЙДЕ У ЛЕВО....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....ЯНЕТО Е СУПЕР----ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!АКО ПЪК ВКАРА ОВЧия на топло с раирана пижама--ЩЕ МУ СПОНСОРИРАМ ПАРТИЯТА!КЪЛНЕМ СЕ У ВСИ СВЕТИЙ...ХА,ХА,ХААААААААААААААААА!